Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

"Ν.Ε.Ο.Ι Άνθρωποι" διεκδικούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης


Η καθημερινή μας αγωνία για την ζωή, η καθημερινή μας ενασχόληση με τις υποχρεώσεις μας και την ανάγκη να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των ημερών που διανύουμε, μας οδήγησε σε βαθύτερες αναζητήσεις. Στην προσπάθεια μας να... κατανοήσουμε, πως φτάσαμε την πατρίδα μας μέχρι εδώ σκεφτήκαμε να μην μένουμε πλέον άπραγοι και απλοί θεατές των γεγονότων. Αποφασίσαμε λοιπόν μια ομάδα απλών ανθρώπων, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς πολιτική προϋπηρεσία, χωρίς την υποστήριξη κανενός φορέα να δημιουργήσουμε αυτή την νέα δημοτική παράταξη με την ονομασία ‘’Ν.Ε.Ο.Ι ΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ με κύριο σκοπό να προσκαλέσουμε αυτούς που απέχουν από τις εκλογές να ψηφίσουν, γιατί πολύ απλά η αποχή είναι συνενοχή .
Νέοι, Έλληνες, Ορθόδοξοι, Ιδεολόγοι είμαστε εμείς που στο πρόσωπο του κ. Ιωάννη Γιαννόπουλου βρήκαμε αυτό που μας εκφράζει . Η αγάπη για την Πατρίδα , για την Ορθοδοξία και την Οικογένεια , οι αρχές που κράτησαν ζωντανό τον τόπο μας , είναι αυτές που μας ενέπνευσε ο κ.
Γιαννόπουλος και αποφασίσαμε να συμπορευτούμε μαζί του σε αυτόν το αγώνα για την διεκδίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης .
Άνθρωποι ειλικρινείς , τίμιοι , δίκαιοι , αγωνιστές , με ανιδιοτέλεια , άνθρωποι όπως όλοι εσείς , πρέπει να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και θα καταφέρουμε αυτό που επιδιώκουμε διότι , το πιστεύουμε και το αγαπάμε .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου