Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Ο γιατρός από την Κρήτη που ΣΟΚΑΡΕ το Ευρωκοινοβούλιο με τις αποκαλύψεις του για την κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα!!!


ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Ο γιατρός από την Κρήτη που ΣΟΚΑΡΕ το Ευρωκοινοβούλιο με τις αποκαλύψεις του για την κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα!!!

Εκείνο που σκόπιμα παραβλέπει ο υπουργός Υγείας και δεν σκέφτηκαν να κάνουν οι θιγόμενοι από τη λεγόμενη "μεταρρύθμιση" στον τομέα της υγείας έπραξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και μέλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Νικολαράκης.
Συγκέντρωσε δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως...
η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η υγεία στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος ανθρωπιστικής φύσεως (ανάμεσα τους και δημοσίευμα του εγκυρότερου ξένου ιατρικού περιοδικού Lancet που μιλάει για την Ελληνική κρίση στην υγεία) και μετέβη στις Βρυξέλλες όπου τα παρέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενημερώνοντας σχετικά και τον ίδιο τον Επίτροπο Υγείας.
Ο κ Νικολαράκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και το Νίκο Ψιλάκη τόνισε ότι η επίσκεψη του στις Βρυξέλλες επιβεβαίωσε εκείνο που φοβόταν, ότι δηλαδή εκεί γνωρίζουν τα τεχνοκρατικά στοιχεία της δήθεν μεταρρύθμισης στο χώρο της υγείας αλλά δεν έχουν ιδέα για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον άνθρωπο.
Όπως χαρακτηριστικά τους εξήγησε, «Εδώ χτυπά η καρδιά της Ευρώπης, 3000 χιλιόμετρα όμως από εδώ σπαράζει και ραγίζει η καρδιά του Έλληνα πολίτη. Εμείς οι Έλληνες γιατροί δεν ήρθαμε εδώ για να ζητήσουμε ελεημοσύνη...Ήρθαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως κάθε οικονομική κρίση αυτού του μεγέθους, σαν αυτή που πλήττει την πατρίδα μας σήμερα, συνοδεύτηκε από κρίση ανθρωπιστικής φύσεως. Τα ίδια έχουν γίνει στο παρελθόν, έτσι γίνεται και σ εμάς σήμερα. Το ζήτημα της υγείας στην Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μείζον πρόβλημα ανθρωπιστικής φύσεως".
Για να στηρίξει τις απόψεις του ο κ Νικολαράκης πήγε κρατώντας στα χέρια του συγκεκριμένα στοιχεία, που ουδείς στο Ευρωκοινοβούλιο αμφισβήτησε.
Μίλησε για τα 4 εκ Ελλήνων που βρίσκονται σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας με ετήσια έσοδα λιγότερα των 4.000 ευρώ, για το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων , για τους 750.000 πολίτες που είναι ανασφάλιστοι χωρίς καμία πρόσβαση στο ΕΣΥ, (ανάμεσα τους και χιλιάδες παιδιά που δεν έχουν καν εμβολιαστεί), για την αύξηση των κρουσμάτων AIDS , για την αύξηση κατά 30% των ασθενών που προσέρχονται στα κρατικά θεραπευτικά ιδρύματα τα τελευταία 4 χρόνια και πολλά άλλα.
Ο ίδιος παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εργάζεται με τους 68 γιατρούς πριν το 2009 και τους 48 σήμερα, επίσης παρέθεσε στοιχεία του μεγαλύτερου Μαιευτηρίου της Αθήνας όπου μητέρες εγκαταλείπουν κρυφά τα βράδια τα παιδιά τους, μετά την αποθεραπεία τους, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το κόστος νοσηλείας τους.
Δεν αρκέστηκε όμως μόνο εκεί. Έκανε κι ένα βήμα παραπέρα και έδειξε σειρά φωτογραφιών με ανήμπορους κατάκοιτους ανθρώπους , ανθρώπους με παραπληγία 100% που η αρμόδια υγειονομική επιτροπή τους στερεί το σχετικό επίδομα χαρακτηρίζοντας τους ως μη παραπληγικούς.
Όπως τους εξήγησε ο κ Νικολαράκης ,80.000 άνθρωποι είναι σήμερα στην Ελλάδα στο κρεβάτι περιμένοντας τις ανύπαρκτες επιτροπές να αποφανθούν για την αδυναμία τους να λειτουργήσουν όπως όλοι εμείς ώστε να πάρουν το επίδομα που δικαιούνται .
Τα λεγόμενα του ψυχιάτρου στην ειδικότητα, από τον Άγιο Νικόλαο , φαίνεται να έγιναν κατανοητά από τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών και όπως ο ίδιος είπε διαπίστωσε πως σε δύο σημεία, τουλάχιστον, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την παρέμβαση τους. Το ένα έχει να κάνει με τα μη εμβολιασμένα παιδιά και το άλλο με τους κατάκοιτους ασθενείς που περιμένουν να περάσουν από επιτροπές.
Ο κ Νικολαράκης φέρεται αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας καθώς όπως είπε «ως γιατροί δεν θεραπεύουμε νούμερα αλλά ανθρώπους»
Εξάλλου ο ίδιος θεωρεί υποχρέωση της ΕΕ να παρέμβει και να δώσει λύση «Όταν με υποκριτικό τρόπο η Ευρώπη στηρίζει ανθρώπους στην υποσαχάρια Αφρική καλό είναι να βλέπει και τι γίνεται στην αυλή της» σημειώνει χαρακτηριστικά.
ekriti.gr
www.athensmagazine.gr

2 σχόλια:

 1. Πολλοί αμφιβάλλουν για την ύπαρξη αεροψεκασμών .Όμως υπάρχει βίντεο τού Σεπτεμβρίου του 2009 πού δείχνει μέρος μίας διάλεξης στο πανεπιστήμιο του Calgary υπό την αιγίδα της βασιλικής εταιρείας, του καθηγητού γεωμηχανικής David Keith τής Σχολής Μηχανικής και Εφηρμοσμένων Επιστημών και καθηγητού επίσης τού πανεπιστημίου του Χάρβαρντ με θέμα ο γεωμηχανικός χειρισμός του κλίματος όπου βγαίνουν όλα στο φώς.Στό βίντεο o David Keith ένας επιστήμων του geoengineering, όπως λέγεται αυτή η καινούργια επιστήμη, ανακοινώνει με μεγάλη άνεση και ειλικρίνεια ότι ψεκάζεται με νανοσωματίδια οξειδίων του αλουμινίου η ατμόσφαιρα και όταν τον ρωτά δημοσιογράφος αν πιστεύει αυτός ο ίδιος ότι τό να ψεκάζεται με 10 με 20 μεγατόννους(ένα μέγα ισούται με ένα εκατομμύριο άρα 10 μεγατόννοι=10 εκατομμύρια τόννοι) αλουμινίου η ατμόσφαιρα δεν συνεπάγεται καμμία συνέπεια για την ανθρώπινη υγεία απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν έχει γίνει καμμία σοβαρή έρευνα πάνω σε αυτό το θέμα, μόλις τώρα άρχισαν να το ερευνούν και μπορεί, συνεχίζει, ενδεχομένως να αποδειχθεί στο μέλλον ότι θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία οι οποίες αρχικά δεν προβλέφθηκαν. Άλλος ακροατής εκφράζει την ανησυχία του για την επίδραση στην αναπνοή των νανοσωματιδίων μετάλλου καθώς την επίδραση στο έδαφος και στο νερό.Οι αναφορές στήν γεωμηχανική ξεκινούν από το σημείο 37:50 έως το σημείο 45:34 του βίντεο με την έκφραση αγανάκτησης ενός πρώην ανώτερου στελέχους του FBI πού έχει πιστοποιήσει την αλήθεια για αυτό πού συμβαίνει.Αναφέρει ότι το έγκλημα όπως το αποκαλεί λαμβάνει χώρα σε Αμερική, Καναδά,Μεξικό,Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Ευρώπη.
  Σκοπός της γεωμηχανικής μίας καινούργιας επιστήμης είναι η μείωση της αύξησης της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ,πού προβλέπεται πολύ σημαντική τις επόμενες δεκαετίες χειρότερη ακόμη και από πιο απαισιόδοξες προβλέψεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών,με δύο τρόπους.Ο ένας είναι ο αεροψεκασμός από αεροπλάνα ουσιών όπως θειικά άλατα(sulfates)ή οξείδια μετάλλων και ο άλλος είναι η αφαίρεση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.Ο αεροψεκασμός και ο σχηματισμός τεχνητών νεφών φαίνεται ότι βοηθάει στην μεγαλύτερη ανάκλαση των ακτίνων του ηλίου επομένως στην μικρότερη αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας.Η συζήτηση για το θέμα αυτό γινόταν επί δεκαετίες πίσω από κλειστές πόρτες όμως ο εν λόγω καθηγητής επιμένει ότι η συζήτηση πρέπει να γίνεται δημοσίως .Σημειώνει ότι δεν λαμβάνονται σωστές αποφάσεις σπρώχνοντας ένα πρόβλημα κάτω από το χαλί. http://www.youtube.com/watch?v=2MQlIpJ2lmM
  Επίσης αναφορές στο θέμα υπάρχουν και παρακάτω:
  http://harvardmagazine.com/2013/07/buffering-the-sun

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΘΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ αυτοι που μιλαμε για ψεκασμους ειμαστε εμεις οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ για τα προβατα του κερατα.
  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρ εεεεεεεεεεεεεεε μαλακες

  ΑπάντησηΔιαγραφή