Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά, Σταύρο

95B27742BB50C37C1492FF36AB4BE405Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Ποιος τα΄ χωσε στον Σταύρο;
Γιατί όπως εκείνο το μοντέλο που δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για δουλειά κάτω από 10.000 δολαριάκια έτσι και ο Θεοδωράκης δεν ασχολείται με τίποτε αν δεν... αφήνει φράγκα.
Φράγκα, άσχετο αν είναι ευρώ η δραχμές. Πολλά εκατομμύρια δραχμές έπαιρνε ο Θεοδωράκης για κάθε εκπομπή που έκανε στη Σημιτική ΕΡΤ τότε που τα μοίραζε ένας άλλος μουλωχτός της δημοσιογραφίας, ο Άγγελος Στάγκος.
Έτσι με πολλά εκατομμύρια δραχμές φτιάχτηκε, για να έχουν που να δίνουν συνεντεύξεις ο Σημίτης κι οι υπουργοί του, φτιάχτηκε ο Θεοδωράκης κι από νάνος της τηλεθέασης απέκτησε αναγνωρισιμότητα στο γυαλί.
Δεν έχει σημασία πόσο ψευδός είσαι αλλά πόσο θα σε σπρώξουν.
Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Σταύρος είναι φίλος των πάντων. Και του Κουμουτσάκου και της Μάρας Ζαχαρέα και του γνωστού δημοσιογραφικού κυκλώματος με τις μεζονέτες στη Τζιά.
Τώρα έκανε κόμμα στο Facebook κι από το βρισίδι στα media φαίνεται ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ κόβει.
Έσπευσαν λοιπόν όσοι μιμήθηκαν το μοντέλο κονόμας Σταύρου (με πρώτο τον ψωμιζόμενο χρόνια από την ΕΡΤ και νυν μπατίρι Κούλογλου) να τον σκίσουν.
Κρεατόμυγα μέσα στο γάλα, ο χοντρό-Καρακούσης που έκανε ρόμπα τον ΔΟΛ, αφού τα ΝΕΑ  και το Mega άφησε ο Σταύρος για να παραμυθιάσει τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου