Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η χλιδάτη ζωή του… Άρη

Νέος, ωραίος και «άφθαρτος» που θέλει να γίνει δήμαρχος. Μάλλον θεωρούν ότι είμαστε λωτοφάγοι. Δείτε μερικές  παλαιότερες αναρτήσεις που αλιεύσαμε και βγάλε τα δικά σας συμπεράσματα...
Η μεζονέτα-φιλέτο των 250 τ.μ. 
Παλάτι 1,5 εκατ. € στο Κολωνάκι για τον Αρη 
Φρίξος Δρακοντίδης 09/05/201017:25
Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι αγόρασε το ακίνητο στην αντικειμενική του αξία, την ίδια ώρα όμως από το υποθηκοφυλακείο προκύπτει ότι πήρε στεγαστικό εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή 133.000 ευρώ από...
όσα δηλώνει ότι αγόρασε το σπίτι! κη πως «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό βρίσκει σύμφωνο και τον κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, ος από τη μια πρέπει να διευκρινίσει την ποσού, που λογικά θα χρειάστηκε να βάλει από την τσέπη του την ανακαίνιση της μεζονέτας, και υπολογίζεται περίπου στο 1 φωνα με τους ειδικούς της αγοράς ακινήτων, όταν από τα «πόθεν προκύπτει ότι δεν χρησιμοποίησε τις τραπεζικές του καταθέσεις. θα πρέπει να εξηγήσει γιατί επέλεξε να δηλώσει ως αντίτιμο αγοράς τη αντικειμενική αξία του ακινήτου ενώ η εμπορική του αξία υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Η νέα κατοικία του κ. Σπηλιωτόπουλου βρίσκεται στην οδό Δημοχάρους στο Κολωνάκι και έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Το «δυνατό σημείο» του σπιτιού δεν είναι άλλο από την ιδιόκτητη ταράτσα στην οποία έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο τζακούζι αξίας 15.000 ευρώ, για να χαλαρώνουν ο πρώην υπουργός και η παρέα του ατενίζοντας τον Λυκαβηττό. Τη μεζονέτα κοσμούν έπιπλα ξένων οίκων, όπως εκείνα που είχε χρησιμοποιήσει για το 100 τ.μ. γρα- φείο του την εποχή που ζούσε «μεγάλες στιγμές» στο υπουργείο Παιδείας.
Ο Κ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε στο συμβόλαιο αγοράς, όπως άλλωστε συνηθίζεται, την αντικειμενική και προφανώς όχι την πραγματική αξία αγοράς. Πιο συγκεκριμένα δηλώνει 377.297,97 ευρώ, τη στιγμή που παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το κόστος αγοράς της μεζονέτας του αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο οικονομολόγος-εκτιμητής ακινήτων και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ελληνική Κτηματομεσιτική» κ. Γιάννης Ρεβύθης δηλώνει: «Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές περιοχές και παρά το γεγονός ότι το ακίνητο δεν είναι νεόδμητο, η αξία του τετραγωνικού υπολογίζεται περίπου στα 6.000 ευρώ». Ο ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στο Κολωνάκι κ. Γεώργιος Νικολόπουλος θεωρεί και εκείνος με τη σειρά του ότι το κόστος αγοράς μεζονέτας από τη στιγμή που διαθέτει θέση στάθμευσης φτάνει άνετα τις 6.000 ευρώ. «Χωρίς πάρκινγκ και με δεδομένο ότι η περιοχή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το θέμα, μια τιμή γύρω στις 5.000 ευρώ θα τη χαρακτήριζα φυσιολογική για τα δεδομένα της περιοχής. Και επειδή διαθέτει θέση στάθμευσης σίγουρα το κόστος του τετραγωνικού ανεβαίνει κατά 1.000 ευρώ», εξηγεί. Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο αγοράς, πήρε δύο δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ένα της τάξεως των 377.297,97 ευρώ (όσο δηλώθηκε και η αντικειμενική αξία του ακινήτου) και ένα ακόμη των 122.702,03 ευρώ. Σύνολο: 500.000 ευρώ. Ο πρώην υπουργός φέρεται να έκανε με λίγα λόγια χρήση της μεθόδου που χρόνια τώρα έχουν καθιερώσει οι τράπεζες προκειμένου να προσπερνούν τις αντικειμενικές αξίες στο συμβόλαιο, βαφτίζοντας «επισκευαστικά δάνεια» το υπόλοιπο μεταξύ πραγματικής και αντικειμενικής αξίας. Για να συνάψει τα δύο αυτά δάνεια προσημείωσε την ίδια τη μεζονέτα. Η κατασκευή της πολυκατοικίας στην οποία αγόρασε τη μεζονέτα ο πρώην υπουργός χρονολογείται από το 1983. Πωλητής εμφανίζεται ένας έμπορος. Η πολυκατοικία διαθέτει τέσσερις ορόφους, εκ των οποίων ο τρίτος και ο τέταρτος ανήκουν πλέον στον κ. Σπηλιωτόπουλο, καθώς και το δώμα που βρίσκεται πάνω απ’ αυτούς. Στον γ’ όροφο βρίσκονται το καθιστικό (σαλόνι και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο), η κουζίνα και ένας
διάδρομος. Η εσωτερική σκάλα ενώνει τον γ’ με τον δ’ όροφο, όπου υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια. Συνολική επιφάνεια 247 τ.μ., μαζί με τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου στην πιλοτή. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πριν μετακομίσει στην οδό Δημοχάρους διέμενε σε ένα άλλο διαμέρισμα στη Δεξαμενή, στο Κολωνάκι.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μεζονέτα είχε ενθουσιάσει τον πρώην υπουργό Παιδείας, και μάλιστα από την εποχή που ήταν βουλευτής επιθυμούσε να την αγοράσει. Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους τελικά συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Ο πρώτος αφορά στο σημείο όπου βρί- σκεται η πολυκατοικία, καθώς του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, ο δεύτερος στην ασφάλεια, καθώς το ακίνητο βρί- σκεται μια ανάσα από την πολύ καλά φρουρούμενη αμερικανική πρεσβεία, και ο τρίτος έχει να κάνει με την ταράτσα και το δώμα που ανήκουν εξ ολοκλήρου στον ιδιοκτήτη της μεζονέτας.
«ΘΕΛΩ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, πέργκολα και περίφραξη του δώματος για να αποφεύγουμε τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά χώρο για μπάρμπεκιου για να δεξιώνομαι τους φίλους μου», θα ζήτησε από τον αρχιτέκτονα μηχανικό ΑΠΘ κ. Γιώργο Καραγέωργο, που ανέλαβε τη διαμόρφωση. «Θέλω και γλυπτική σύνθεση του καλλιτέ- χνη κ. Γιώργου Καζάκου από αδιαφανές γυαλί και μέταλλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περίγραμμα ασφαλείας», θα ζήτησε στη συνέχεια από τον αρχιτέκτονα ο κ. Σπηλιωτόπουλος και φυσικά και αυτή του η επιθυμία ήταν εύκολο να υλοποιηθεί. Περιγράφεται μάλιστα και αναλυτικά στην τεχνική έκθεση για τις κατασκευές στην ταράτσα οι οποίες και ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Ενας νεροχύτης, ένα μπάρμπεκιου ύψους 1,10 μ., καθώς επίσης και πάγκος ύψους 58 εκ. πλαισιώνουν το ιδανικό σκηνικό για τον πρώην υπουργό. Κερασάκι στην τούρτα, η τοποθέτηση υδατοδεξαμενής (τζακούζι) στο βόρειο τμήμα του δώματος, η οποία έχει διαστάσεις 2,57 μ. Χ 2,19 μ. και ύψους 0,95 μ. Ετσι μπορεί και τοποθετείται χαμηλότερα από το ύψος του περιμετρικού στηθαίου (1,10 εκ.) και δεν προεξέχει πάνω από αυτό. Το τζακούζι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα από τέσσερα έως έξι άτομα και προσφέρει θέα προς τον Λυκαβηττό. Μόνο η αγορά του, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασε τις 15.000 ευρώ. Και επειδή τοποθετήθηκε πάνω στο δώμα αναγκαστικά προβλέφθηκε από τον αρχιτέκτονα και η κατασκευή βοηθητικής σκάλας με πρόσβαση στο δώμα. Σύμφωνα με το έγγραφο της τεχνικής έκθεσης, για την τοποθέτηση του τζακούζι έχει εκπονηθεί στατική μελέτη η οποία επισυνάπτεται στον φάκελο της άδειας.
Από το Πρώτο Θέμα


Σάββατο, 8 Μαΐου 2010 
Η χλιδάτη ζωή του.."βασιλιά" Άρη
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Επειδή διανύουμε περίεργες μέρες, και ο λαός εξοργίζεται όταν βλέπει ο πολιτικούς, θα παρακαλούσαμε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, να δώσει μια απάντηση για τα "βασιλικά" του έξοδα που έκανε ως υπουργός στην προηγούμενη κυβέρνηση. Τα υπέρογκα ποσά που ξόδευε, ανταποκρίνονται στον ίδιο; Είναι πράγματι σκάνδαλο οι αποδείξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπου διέμενε όταν ταξίδευε. Αληθεύουν όλες αυτές οι αποδείξεις; Γιατί αν αληθεύουν, σίγουρα, θα τραβήξετε πολύ μεγάλο ζόρι.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ...


Κύριε Σπηλιωτόπουλε, μπορείτε να δώσετε μια απάντηση, αν αυτά σας αφορούν;
Από το troktiko, montaz 1st foto Trelo Kouneli

Γρέκι

Κυριακή, 9 Μαΐου 2010 
Αγόραζε μεζονέτες αλλά οι καταθέσεις αυξάνονταν !!!
Στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής δημοσιεύεται άρθρο για το «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου που «αγόραζε μεζονέτες αλλά οι καταθέσεις αυξάνονταν» και αφορά «το παλάτι του €1,5 εκατ στο Κολωνάκι με το τζακούζι για έξι στην ταράτσα».
Είναι πολλά τα λεφτά … Άρη !!!

Γρέκι

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013
 Μπαταχτσής ο Άρης...
Έβαλε φέσι σε εταιρεία μέσω ΜΚΟ, αποκαλυπτουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ... 
Μια απίθανη υπόθεση "φεσώματος" με πρωταγωνιστή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο φέρνει σήμερα στο φως το "Secret". H άκρη του νήματος βρίσκεται μερικά χρόνια πριν, όταν ο πρωην υπουργός είχε αποφασίσει να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία του πολιτικού του γραφείου, εγκαθιστώντας σε αυτό ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.
Τη δουλειά είχε αναλάβει η ΙΤ WORKS με το συνολικό κόστος να ανέρχεται (με βάση το τιμολόγιο που παρουσιάζουμε σήμερα) στα3.927 ευρώ.
Το σχετικό τιμολόγιο εκδόθηκε στις 10.11.2009, ωστόσο, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των νομιμων εκπροσώπων της εταιρείας στο συνεργάτη του κ. Σπηλιωτόπουλου που υπέγραψε για την παραλαβή του εξοπλισμού, το εν λόγω ποσό δεν κατέληξε ποτέ στα ταμεία της ΙΤ WORKS.
Από nonews-NEWS

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009 
Ο γραβατωμένος !!!
Διαβάσαμε στο kourdistoportocali ότι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος αγόρασε γραβάτες 70.000 ευρώ και τις χρέωσε στο υπουργείο!
Ένα τιμολόγιο 70.000 ευρώ στο γραφείο του πρώην υπουργού Τουρισμού Αρη Σπηλιωτόπουλου, προκάλεσε εγκεφαλικό στον ελεγκτή. Το ποσό αφορούσε αγορά γραβατών από γνωστό κατάστημα της Αθήνας. Την αποκάλυψη κάνει το "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" που κυκλοφορεί !
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011 
Αστυνομικοί - «φιλιππινέζες» στην υπηρεσία πολιτικών
Απόσπασμα ....
Αστυνομικός-αχθοφόρος για τα ψώνια του Αρη
Εκτός από σκιά του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο υπαστυνόμος που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος για να τον προστατεύει έχει χρεωθεί και την «ειδική αποστολή», όπως μαρτυρεί ο φακός, να μεταφέρει ψώνια με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και τα χαρτιά υγείας του «γαλάζιου» πρώην υπουργού
Στην περίπτωση του βουλευτή και τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ. κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, το κράτημα της ομπρέλας του κ. Αλέξη Τσίπρα από τον αστυνομικό του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα απλώς πταίσμα. Η εικόνα του αρμόδιου αστυνομικού για την ασφάλεια του «γαλάζιου» πολιτικού να κουβαλάει τα ψώνια του από το σούπερ μάρκετ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και δείχνει ότι οι αστυνομικοί που έχουν «χρεωθεί» σε πολιτικούς, αντί να έχουν ως κύριο καθήκον τη φύλαξή τους, φτάνουν πολλές φορές στο σημείο και τις περισσότερες χωρίς τη θέλησή τους να εκτελούν χρέη… φιλιππινέζας.
Ο υπαστυνόμος Β' Κ. Ρ. είναι εδώ και αρκετά χρόνια η σκιά του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή κ. Σπηλιωτόπουλου.
Είναι ο άνθρωπος που θεωρητικά είναι πανέτοιμος να επέμβει για να τον προστατεύσει αν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Γι’ αυτό άλλωστε έχει εκπαιδευτεί.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, όμως, αν και έχει στη διάθεσή του όχι έναν αλλά δύο αστυνομικούς, έχει διαφορετική άποψη για τον πραγματικό ρόλο των αστυνομικών, τους οποίους αντιλαμβάνεται περισσότερο ως… παιδιά για τα θελήματα.
Οι «ειδικές αποστολές» που τους αναθέτει περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα ψώνια από τον μανάβη της περιοχής και από το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Μέχρι και τις τσάντες με χαρτί υγείας φαίνεται να κουβαλάει στη φωτογραφία ο υπεύθυνος για τη φύλαξη του βουλευτή της Ν.Δ.
Ηταν μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε έξω από το γκαράζ της μεζονέτας στο Κολωνάκι, έχοντας μόλις σταθμεύσει το βουλευτικό Lexus έξω απ’ αυτό. Ο ψαρομάλλης αστυνομικός είχε φορτωθεί με γεμάτες από τα ψώνια σακούλες και ετοιμαζόταν να τις παραδώσει στην οικιακή βοηθό, την οποία έχει προσλάβει ο βουλευτής ως μόνιμη για τις δουλειές του σπιτιού. Αγνωστο παραμένει το γιατί ο πολιτικός δεν αναθέτει σε αυτή τη γυναίκα τα ψώνια της οικίας του, αλλά προτιμάει για τον συγκεκριμένο σκοπό να απασχολεί τον αστυνομικό του, ο οποίος κατά τα άλλα πληρώνεται από τον ελληνικό λαό για να τον προστατεύει.
...
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 
Ξεβράκωτοι πολιτικοί μιας δημοκρατίας πόρνης!
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έχουμε κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο
Σήμερα στο "Πρωινό ΑΝΤ1" με το Γιώργο Παπαδάκη ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι «έχουμε κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο».
Απολαύστε τον ! 
Στη χώρα της οποίας το Σύνταγμα έχει καταστεί κουρελόχαρτο ένας από αυτούς που το κουρελιάζουν κάθε μέρα δηλώνει ότι πρέπει να εμφανίζεσαι όταν έχεις κάτι να πεις, αγαπάει την πόλη του, δεν αρνείται την όποια μάχη όσο δύσκολη κι αν είναι και ότιθα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθήνας. Για το σύνταγμα που έγινε κουρελόχαρτο δεν έχεις κάτι να πεις κύριε βουλευτά; Μόνο διαπιστώσεις κάνεις; Ποoί και πότε το έκαναν κουρελόχαρτο;

fonaklas.blogspot.gr

1 σχόλιο: