Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η Ελιά, το Ποτάμι και το Χασίς...



Με αφορμή την ίδρυση του κόμματος της "Ελιάς" και του κόμματος του Θεοδωράκη "το Ποτάμι", αναρωτιόμαστε πόσα ακόμα κόμματα θα ιδρυθούν... για να επανενωθούν στη συνέχεια, συνεχίζοντας το έργο καταστροφής της ανθρώπινης φύσης, οδεύοντας στον απόλυτο παραλογισμό της "νέας παγκόσμιας τάξης" , βιάζοντας τον απόλυτο οικονομικό πόρο... τον άνθρωπο.


Η ελιά, το ποτάμι και ένα σορό φυσικές μπαρούφες λογοπαίγνιων που απευθύνονται σε καμένους - λοβοτομημένους εγκεφάλους χωρίς ίχνος μνήμης του παρελθόντος , είναι εδώ για να πάρουν τα ψηφαλάκια όσων έχουν έστω και μια ελπίδα ανάκαμψης... χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από τους ίδιους.

Το επόμενο κόμμα τουλάχιστον ας ονομαστεί Χ.Α.Σ.Ι.Σ.  (Χαλάρωσε Αποχαυνωμένε Συστηματικέ ιδιοτελή Συνέλληνα ) για να συνεχιστεί ο παραλογισμός με ένα πιο έντονο ...αλλά δικαιολογημένο αγελαδοειδές βλέμμα αποχαύνωσης. 


Τελικά ο πάτος του βαρελιού είναι μεγαλύτερος και από την μεγαλύτερη άβυσσο που έχει δει ποτέ ο άνθρωπος και αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα, να δούμε πως θα γλυτώσουμε από την βλακεία, την τεμπελιά και την αναισθησία που μας δέρνει... 

Μια καλή αρχή είναι να αναρωτηθείς "Ποιος είσαι τελικά" ... και αν το βρεις σκέψου πως ο ατομισμός πέθανε και ήρθε η ώρα της συλλογικότητας ;-) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου