Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο πρέσβης έδωσε βίζα Σένγκεν στο Κόσοβο γιατί λέτε; Για να έχουν οι κοσοβάροι διμερείς επαφές με την Ελλάδα”! Μπράβο γίγαντα! Με το καλό και στους Ταλιμπάν!



uck scumsΗ Ελλάδα έδωσε την πρώτη βίζα Σένγκεν σε Κοσοβάρο

Τι είπε ο ανεκδιήγητος πρέσβης; “Η χορήγηση θεώρησης προς τον υπουργό Χοτζάι είναι συμβολική, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου να έχουν την ευκαιρία για διμερείς επαφές στην Ελλάδα”!!

Είσαι τιτάνας πρέσβη μου! Φέρε τα... παλικάρια στην Ελλάδα για να αποκτήσουν “διμερείς σχέσεις”, όπως μόνον αυτοί ξέρουν. Όπως εξόντωσαν το 55% του εβραϊκού πληθυσμού το 1941 και το 70% του Σέρβων, τον Ρομά και ότι άλλο, το 2000. Θα φέρουν και νέες δραστηριότητες, όπως εμπόριο οργάνων απο ζωντανούς μη εθελοντές δότες κλπ.

Ήταν το απαραίτητο συμπλήρωμα στο σουξέ στόρι…

Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Ενβέρ Χότζαι, έλαβε την πρώτη θεώρηση βίζας Σένγκεν από τον Έλληνα…

πρέσβη του Κοσσυφοπεδίου.

Προ ολίγον ημερών, ο πρέσβης κ. Μοσχόπουλος είχε δώσει συνέντευξη σε εφημερίδα του Κοσόβου όπου είχε δηλώσει:

«Η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το κράτος του Κοσσυφοπεδίου, όχι επειδή είναι καλή η κατάσταση, αλλά από το γεγονός ότι η αναγνώριση είναι προς το συμφέρον της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή»

Σε συνέχεια αυτών λοιπόν, ο Έλληνας πρέσβης, σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση, χορήγησε την πρώτη βίζα Σένγκεν στον υπουργό Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Ενβέρ Χότζαι σαν μια συμβολική κίνηση, όπως περιγράφτηκε. Έτσι, από σήμερα η Ελλάδα επισήμως ανοίγει το πράσινο φως στους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου να εισέλθουν στην χώρα μας, καθώς διαθέτουν πλέον βίζα Σενγκεν και μπορούν όποτε το επιθυμούν να ταξιδέψουν ελεύθερα προς την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας πρέσβης ανέφερε:

«Σήμερα έχω την τιμή και τη χαρά να κρατήσω στα χέρια μου το πρώτο διαβατήριο θεώρησης εισόδου εντός ζώνης του Σένγκεν για τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου. Η χορήγηση θεώρησης προς τον υπουργό Χοτζάι είναι συμβολική, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου να έχουν την ευκαιρία για διμερείς επαφές στην Ελλάδα».

Σύμφωνα πάντα με τον κ.Μοσχόπουλο,
«η Ελλάδα ποτέ δεν έχει εμποδίσει πολίτες του Κοσσυφοπεδίου να εισέλθουν στην Ελλάδα».

Ενώ ο Αλβανός υπουργός του Κοσσυφοπεδίου δήλωσε:

«Αν και η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ήταν είναι και θα είναι, άριστες».

πληροφορίες από himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου