Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Ελπίδα Πολιτείας": Ξεκινάμε τον «Ανένδοτο Αγώνα» με όπλο μας την νομιμότητα - Κίνητρα και Σκοποί του αγώνα μας

ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Κίνητρα και Σκοποί του αγώνα μας
Ξεκινάμε τον «Ανένδοτο Αγώνα» με όπλο μας την νομιμότητα... 
Σύνθημα μας : «Για μια Ελλάδα μάνα ιδεών… Για έναν Έλληνα και πάλι τιμημένο»...

Με την συμμετοχή μας στο ευρωψηφοδέλτιο θα αγωνιστούμε με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε, και έχουμε αποδείξει ότι τα κατέχουμε πολύ καλά, ώσπου η Δημοκρατία να νικήσει στην Πατρίδα μας και να απαγκιστρωθούμε από τον ξένο παράγοντα που μας έχει καταντήσει τρικοκοσμική χώρα και προτεκτοράτο της Γερμανίας.

Σκοπός του εκλογικού μας αγώνα η διασφάλιση της Δημοκρατίας με κύρια χαρακτηριστικά την συγκρουσιακή πολιτική με τις "δυνάμεις του κατεστημένου", της τρόικα και της οικονομικής ολιγαρχίας ντόπιας και ξένης, που καταδυναστεύουν, μέσω των τραπεζών και των εγχώριων συνειδητών οργάνων του εχθρού που ελέγχουν τα ΜΜΕ και κατασπαράσσουν την οικονομία της χώρας μας , με νόμιμο μεν τρόπο αλλά εφαρμόζοντας ανήθικα εκβιαστικά φωτογραφικά νομοσχέδια (ελέγχοντας βουλή και κυβέρνηση) μην διαθέτοντας ούτε την λαϊκή εντολή που υποσχέθηκαν προεκλογικά και μας εξαπάτησαν ούτε την λαϊκή συναίνεση στην εξοντωτική λιτότητα και τον ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας.

Για πόσο καιρό θα μπορούμε ακόμη να ανεχόμαστε του διάφορους γεωργιάδηδες να μας πνίγουν με ενοχές και να εκβιάζουν τους συναδέλφους τους για την ψήφιση αντιαγροτικών νομοσχεδίων και να μας σερβίρουν ...

τα ξένα γάλατα σε βάρος της ντόπιας παραγωγής;
Με δελτία τύπου καθημερινά θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις μας και για το πρόγραμμά μας για την ευρωβουλή. 

Το ανιδιοτελές των κινήτρων μας καταδεικνύεται από το ότι ο αγώνας μας είναι ουσιαστικά το κυνήγι του αδύνατου και του ανέφικτου.
Αλλά τέτοιοι ακριβώς αγώνες είναι αυτοί που άλλαξαν την ιστορία και με την θυσία των αγωνιστών των.

ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΥΣ: Μας καλείτε και θέλουμε να έρθουμε να σας συναντήσουμε στον τόπο σας. Ενισχύστε τον κοινό μας καθαρό εθνικό αγώνα. Στηριζόμαστε μόνο σε εσάς. Εμείς δίνουμε και το αίμα μας.

Η "ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΠΗΡΕ ΑΦΜ: 997316343, ΔΟΥ Χαλκίδος.
Από σήμερα Δευτέρα 24-03-2014 έχουμε και τραπεζικό λογαριασμό στην Alpa Bank με Aρ. Λογ/σμού:
200.00 2002 033025 όψεως στο όνομα "Ελπίδα Πολιτείας".
Άπαξ Εισφορά 5 ευρώ. Οικονομικός Υπεύθυνος και Υπόλογος Δημήτρης Αντωνίου (όπως δηλώθηκα στην εφορία).

Ενισχύστε μας, να έρθουμε να σας συναντήσουμε από κοντά.
Εσείς είστε οι Οπλίτες, εμείς τα πυροβόλα σας...Εκπυρσοκροτείστε μας...Εμείς δεν έχουν σπόνσορες-δεσμοφύλακες...είμαστε ελεύθεροι υποχρεώσεων, εκβιασμών και φόβων...λάβετε μέρος στον αγώνα τον εθνικό, κρεμάστε μετάλλιο τιμής στο στήθος σας.
Συνδράμετε τον αγώνα μας για να έρθουμε να σας βρούμε από κοντά.

Μια ΑΠΑΞ (για μια μόνο φορά) εισφορά σας των 5 ευρώ, θα τιμήσει κι εσάς, αλλά θα δώσει ηθικό κουράγιο και σε εμάς. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις μετακινήσεις μου (μας) σε όλη την Ελλάδα.
Οι υποψήφιοι θα καλύψουν τα βασικά έξοδα του κόμματος, ήτοι τα 5 εκατ. των ψηφοδελτίων και το παράβολο εκλογών, συνολικά 10.000 ευρώ περίπου.

Η Διαφάνεια είναι αυτονόητη και τα ονόματα των καταθετών απόρρητα. Οι υποψήφιοι (αλλά και τίμιοι φίλοι του κόμματος) μπορούν να βγάλουν νόμιμα κοινά κουπόνια με το ΑΦΜ και την επωνυμία του Κόμματος και να τα καταθέτουν στον λογαριασμό μας. Η Εφορία δεν τα τρυπάει. Εισφορά 5 ευρώ. Οικονομικός Υπεύθυνος και Υπόλογος Δημήτρης Αντωνίου.

https://www.facebook.com/groups/elpida.politeias/

stoxasmos-politikh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου