Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κρήτη: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε διάστημα λίγων ωρών και... ίσως όχι τυχαία

Picture«Οι αυτοκτονίες είναι πια καθημερινό φαινόμενο και αυτό θα έπρεπε ήδη να έχει κινητοποιήσει την Πολιτεία», τόνισαν εξοργισμένοι οι πολίτες, που σχολίασαν πως...οι συνθήκες είναι πλέον τέτοιες που προκαλούν απόγνωση στον κόσμο.
Δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 46 και 54 ετών, με λίγες ώρες διαφορά, επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους στο Ηράκλειο. Η 54χρονη γυναίκα, που διατηρεί κυλικείο σε δημόσιο κτίριο του Ηρακλείου, λίγο πριν τις 7 το πρωί έπεσε από τα τείχη στο κέντρο της πόλης, ενώ ο 46χρονος από το Βαχό της Βιάννου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών...

Απόπειρα από τα τείχη για 54χρονη
Βουτιά στο κενό έκανε λίγο πριν τις 7 το πρωί μια 54χρονη γυναίκα, που πήδηξε από τα τείχη του Ηρακλείου, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης. Έχοντας για ώρα καθίσει με τα πόδια να κρέμονται στο κενό, η γυναίκα που διατηρεί καφενείο μέσα σε υπηρεσία του Ηρακλείου αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της… έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα που την απασχολούσαν, με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής κρίσης όπως αποτυπώθηκε και από το σημείωμα που άφησε πίσω της.

Το σημείωμα της 54χρονης που μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, που απευθυνόταν πιθανότατα στο σύζυγό της, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες: «Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας».

Η 54χρονη γυναίκα, που επί χρόνια διατηρούσε καφενείο μέσα σε δημόσιο κτίριο του Ηρακλείου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αντιμετωπίζει εκτεταμένες κακώσεις στη λεκάνη και όχι μόνο, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια
Λίγο πριν βουτήξει στο κενό η 54χρονη, ένας 46χρονος άνδρας από το Βαχό της Βιάννου μεταφερόταν αναίσθητος στο νοσοκομείο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Τον άνδρα εντόπισαν τα ξημερώματα συγγενείς του, ενώ μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας της Βιάννου κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνησή του σε νοσοκομείο. [πηγή: neakriti.gr]

Σημείωση της συντάκτριας της AllNewz
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αναφορά σε αυτό το θέμα λέγοντας ότι η παγκόσμια επιδημία αυτοκτονιών έχει τις ρίζες της στο θέμα της ηλεκτρομαγνητικής επέμβασης που γίνεται σε καθημερινή βάση στο νευρικό μας σύστημα, με αποτέλεσμα τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να διογκώνονται και να μοιάζουν δυσβάσταχτα. Ακολουθεί βαριά κατάθλιψη, απελπισία και η απόφαση να μπει ένα τέλος δια της φυγής...

Συγκεκριμένα και έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων αναφέρω: Από χτες το βράδυ ένιωθα έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα (βάσει αναφορών και μαρτυριών, κάποιοι από μας, έχουμε το 'χάρισμα-κατάρα' να την αντιλαμβανόμαστε και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ασχολούμαι τόσο πολύ με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και του χααρπ). Το πρωί σηκώθηκα με πονοκέφαλο και ζαλάδα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν: "Θα ακούσω για μαζικές αυτοκτονίες πάλι." 

Επιστρέφοντας από την εργασία μου κοιμήθηκα για λίγο το απόγευμα σαν άρρωστη (παρόμοια συμπτώματα με το μάτιασμα), σηκώθηκα ως ζόμπι και η πρώτη δουλειά μου ήταν να ρίξω μια ματιά στους δορυφόρους:
Picture
Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ έβγαλα τα δικά μου και ως εκ τούτου η είδηση μπήκε στη σελίδα Εμπόλεμη Ζώνη και όχι σε κάποια άλλη ειδησεογραφική.  Ο γ' παγκόσμιος πόλεμος ενάντια στους λαούς είναι σε πλήρη εξέλιξη με όπλα ορατά, όπως η οικονομική κρίση, η προπαγάνδα κλπ αλλά και αόρατα που βάλουν απευθείας στο νευρικό σύστημα διαλύοντας τις 'καλές' συχνότητες της ανθρώπινης ύπαρξης που είναι απόλυτα συντονισμένες με εκείνες του φυσικού περιβάλλοντος.
"Παρ' όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, οι τεχνολογίες που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο των πληθυσμών έχουν ήδη δρομολογηθεί"
Ζ. Μπρεζίνσκι - δεκαετία '70 - από το βιβλίο του Between Two Ages
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου