Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Αθώοι οι επτά αστυνομικοί που είχαν ψευδώς κατηγορηθεί από πέντε λαθρομετανάστες για ξυλοδαρμό και κλοπή!!


Ήταν "δασκαλεμένοι"..προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ειδικό νομικό καθεστώς προστασίας - μη έκδοσης από την χώρα...για όσους λαθρομετανάστες προχωρούν σε τέτοιου είδους αναφορές».

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν κατηγορηθεί ότι...
είχαν κλέψει χρήματα κι είχαν κακοποιήσει πέντε αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής, στην διάρκεια ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα οι εν λόγω αστυνομικοί, σε διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν τα μεσάνυκτα και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Αυγούστου του 2011, χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα τους αλλοδαπούς, ενώ άρπαξαν συνολικά 80 ευρω από τα πορτοφόλια δύο εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί που κατηγορούντο για απλές σωματικές βλάβες από κοινού κατά συρροή και για κλοπή, αρνήθηκαν τις κατηγορίες κι υποστήριξαν ότι «οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων ότι ξυλοκοπήθηκαν ή ότι έπεσαν θύματα κλοπής έγιναν προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ειδικό νομικό καθεστώς προστασίας - μη έκδοση από την χώρα - για όσους αλλοδαπούς προχωρούν σε τέτοιου είδους αναφορές».


www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου