Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Έσπασαν το νοσοκομείο! Όμως δεν τους έκαναν μηνύσεις και την επόμενη ημέρα ξαναπήγαν κανονικά! "Ευπαθείς" φυσικά!


nos 417_355Και συ ηλίθιε Έλληνα περίμενε στην ουρά!

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο, όταν μία μεγάλη ομαδα τσιγγάνων μετέφερε την 17χρονη έγκυμονούσα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, η οποία ήταν ετοιμη να γεννήσει.
Όπως καταγγέλουν, ο γυναικολόγος που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, αρνήθηκε να την...
ξεγεννήσει, επειδή ήταν μόνος του και δεν υπήρχε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το EviaZoom, ο γιατρός τους ζήτησε να την μεταφέρουν στην Αθήνα και τότε οι τσιγγάνοι σε κατάσταση αμόκ, τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο νοσοκομείο, καταστρέφοντας πόρτες και τον χώρο έκδοσης εισιτηρίων, ενώ απειλούσαν θεούς και δαίμονες μέχρι που πήραν την 17χρονη και εξαφανίστηκαν. Η Ασφάλεια Χαλκίδας έφθασε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο για να πάρει καταθέσεις, αλλά μηνύσεις εναντίον των τσιγγάνων δεν έγιναν. Οι τσιγγάνοι επανήλθαν την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο Χαλκίδας και τελικά η 17χρονη νοσηλεύτηκε στην γυναικολογική κλινική.
Αλήθεια, αναρωτιέται κανείς με ποιό δικαίωμα δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά των τσιγγάνων; Είναι περιουσία και τσιφλίκι των διαφόρων εκεί, διοικητών και προσωπικού και αποφάσισαν να μην κάνουν μηνύσεις; Ποιός θα τα πληρώσει; Και πώς πρέπει να αισθάνεται τώρα ο χαζός ο Έλληνας που πάει και στήνεται σε ουρές και ακολουθεί τους κανονισμούς και όλα τα υπόλοιπα;
Γιατί οι ... ευπαθείς τσιγγάνοι τελικά δικαιώθηκαν. Και αφού δικαιώθηκαν και έκαναν αυτό που ήθελαν, γιατί να μην ακολουθήσουν το παραδειγμά τους και οι μη-ευπαθείς;
Αναρωτιέται επίσης κανείς, εάν το υπουργείο Υγείας, θα βάλει αυτούς που πήραν την απόφαση να μην κάνουν μηνύσεις στους τσιγγάνους, να πληρώσουν από την τσέπη τους τις ζημιές και όχι από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου!

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου