Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Νεκρός ο βαρυποινίτης που σκότωσε τον υπαρχιφύλακα στο Μαλανδρίνο


F28D6F47A68CF979DBF2CB84D1A892B3Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Αλβανός κρατούμενος που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Ο κρατούμενος βρέθηκε νεκρός περίπου τα μεσάνυχτα μέσα στο... κελί της απομόνωσης, στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών όπου..
είχε μεταφερθεί.
Ιατροδικαστής έχει μεταβεί στις φυλακές ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν και οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις φυλακές.
O βαρυποινίτης κρατούμενος Ιλί Καρέλι την 25η Μαρτίου είχε σκοτώσει με μαχαίρι τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη, καταφέρνοντάς του τρεις μαχαιριές.
Ο βαρυποινίτης είχε ισχυριστεί ότι ο λόγος της επίθεσης ήταν η μη χορήγηση της άδειας που ζητούσε, και επέρριψε την ευθύνη στις δικαστικές αρχές που -όπως είπε- του φέρθηκαν άδικα.
Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο Αλβανός δράστης επιτέθηκε στον υπαρχιφύλακα, πισώπλατα με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που το είχε κατασκευάσει από το κάσωμα πόρτας.
Κατάφερε να του αποσπάσει την προσοχή με ένα σημείωμα που του έδωσε το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια απ΄ τη ζωή μου; Από το 1997 είμαι μέσα. Ακόμη συνεχίζετε και με κρατάτε. Γιατί δεν με αφήσατε να βρω ζωντανή τη μάνα μου και να φτιάξω και εγώ μια οικογένεια; Τώρα αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια ζωή από εσάς…».
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου