Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: Αυτά είναι τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι μαμά και Ζωή τσίμπαγαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το επίδομα ανηλίκου μέχρι 38 χρονών

Έγγραφο με το οποίο ζητούσε να της χορηγηθεί αναδρομικά το οικογενειακό επίδομα επειδή είχε άνδρα καταρρίπτει τη δικαιολογία των παπαγάλων "έλα μωρέ! 10 ευρώ επίδομα ήταν... (που δεν ήταν 10 αλλά 50 ευρώ) και δεν το είδε στο εκκαθαριστικό ποιος κοιτάζει το εκκαθαριστικό τώρα... όλοι μπορεί να το είχαν παραβλέψει"

Μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων για τις όχι και τόσο ανήλικες κόρες της, Ζωή καιΒασιλική-Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Realnews φέρνει στο φως έγγραφο της προϊσταμένης της Α’ Διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο, στις 20 Νοεμβρίου του 2013, με απόφαση διευθυντή διακόπτεται αναδρομικά η χορήγηση των επιδομάτων για τις δύο της κόρες. Τη Ζωή, που σήμερα είναι 38 ετών, και τη Βασιλική-Ιωάννα, 31 ετών.

Του Βαγγέλη Μπότσαρη
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=309011&catID=1

Το έγγραφο με το οποίο την τσίμπησαν και της ζητάνε πίσω τα κλεμμένα

Δύο παλαιότερα έγγραφα με τα οποία ζητούσε να της χορηγηθεί αναδρομικά οικογενειακό επίδομα και το ΛΑΦΚΑ... που αποδεικνύουν ότι μια χαρά έβλεπε το εκκαθαριστικό της σύνταξης και ανακάλυψε πχ. ότι δεν της έδιναν οικογενειακό επίδομα...

Κάντε κλικ για να το δείτε σε μεγέθυνση


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews
dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου