Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙ - Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης 31.1.2014 στο artFM Radio - Πολλές αλήθειες για την νέα τάξη πραγμάτων!!!


2 σχόλια:

  1. Μετά τον ανδρεα αλλος ενας κοντοπούτανος σωτηρ εξ Αχαϊας τα 6π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε την ομιλία του λαμπάκη στην οποία αναφέρεται στον Σταυρό και Τον Χριστό τελείως απαξιοτικά.Για τον κύριο αυτόν ο Χριστός είναι ένας εβραίος της σειράς όπως ο μαρξ.
    http://www.youtube.com/watch?v=DjCnqOi2CG4 από 44λ εως 48λ το σημαντικο ειναι ότι αναφέρεται αποκλειστικά στον Χριστό και όχι στα κακώς κείμενα της Χριστιανικής θρησκείας
    τα οποία ακόμα και εμείς οι ιδιοι οι Χριστιανοί εχουμε επισημάνει.
    Παρουσιάζουν τους Χριστιανούς Ελληνες ως πλανεμένους και εμπόδιο για την ενωση των Ελλήνων.Ακούγωντας τον κοντοπούτανο σώρρα νομίζεις ότι για τα δεινά τόσο χιλιάδων ετών ευθύνονται μόνο οι Χριστιανοί,δεν μας λέει όμως αν ο κακός Χριστιανισμός κατάφερε να κάνει τόσο ζημιά στο αθάνατο Ελληνικό πνεύμα,πόσο εύκολο είναι για τον εβραϊσμο να αλλοιώση το ταπεινό Χριστιανικό πνεύμα.Μία ταπείνωση στο θείο η οποία κόντευε να χαθεί και να εξοριστεί στην αρχαία Ελλάδα.
    Οι Χριστινοί Ελληνες είναι οι μόνοι που θα πολεμήσουν το θηρίο πού έρχεται και που μέσω της τεχνολογίας θα υποδουλώσει πλήρως τον ανθρωπο.Οποια οικονομική αναλαμπή ερθει απο εδώ και στο εξης θα βασίζεται στην αχρήματη κοινωνία κα την σταδιακή κατάργηση των μετρητών.
    ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή