Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτισμός: Την άφησαν να πεθάνει, επειδή δεν... φόραγε την μπούργκα της!


burgaΦοιτήτρια στη Σαουδική Αραβία έχασε τη ζωή της λόγω καρδιακής προσβολής αφού στελέχη του πανεπιστημίου της αρνήθηκαν...
να επιτρέψουν σε άνδρες τραυματιοφορείς, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με ασθενοφόρο, να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, γράφει την Πέμπτη η εφημερίδα «Οκάζ».
Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο «Βασιλιάς Σαούντ» στο Ριάντ υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου στις 11:00 σε μία από τις σχολές για τις φοιτήτριες, ανέφερε η Οκάζ, αλλά το προσωπικό του πανεπιστημίου καθυστέρησε τους νοσοκόμους επί δύο ώρες, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο.
Το προσωπικό υποστήριξε ότι οι τραυματιοφορείς δεν μπορούσαν να μπουν στο χώρο διότι η φοιτήτρια δεν ήταν «καλυμμένη» και διότι δεν επιτρέπεται σε άνδρες να εισέρχονται στα κτήρια του ιδρύματος το οποίο προορίζεται για τις γυναίκες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι η Σαουδική Αραβία είναι ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή του κόλπου! Και ποτέ μα ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους πάντα δραστήριους στον τομέα Αμερικανούς!

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου