Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αριστερή συμμαχία!


tatsoΣε συμμαχία σπεύδουν οι αριστερές πολιτικές περσόνες μιας και οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα μετατραπούν ,ως συνήθως (ας είναι καλά οι ψηφοφόροι ), σε καταμέτρηση δυνάμεων και στην δημιουργία λυκοφιλιών κερδοσκοπικού χαρακτήρα...

Στην κίνηση των ''58'' λοιπόν και ο γνωστός Κύριος Τατσόπουλος ο οποίος με το γνωστό του... χιούμορ δήλωσε «Σ' αυτές τις εκλογές θα είμαστε συμπρωταγωνιστές ή κομπάρσοι στην χειρότερη. Αλλά και ο Μπράντ Πιτ από διαφημίσεις ξεκίνησε!», στην συγκέντρωση που διοργάνωσε στα Αθηναϊκά Βόρεια Προάστια ο πρώην Υπουργός Χρήστος Ροζάκης.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν περίπου 300 αριστεροί μεταξύ των οποίων: ο υπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης και οι Ν. Μουζελης, Α. Δρεττα, Απ. Δοξιαδης, Π. Κορλύρας κ.α. Στελέχη της αριστεράς, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, στον φυσικό τους χώρο (Κηφισιά ) συνασπίστηκαν ενδεχομένως εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θεωρεί πως υποσκάπτουν τα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ. Ο Κ. Ροζάκης δήλωσε: «Οι ευρωεκλογές αυτές δεν είναι οποιεσδήποτε ευρωεκλογές, έχουν βαρύτητα, το στοίχημα είναι μεγάλο». Ευχόμαστε η πολυδιάσπαση της αριστεράς να συνεχιστεί εντονότερα!

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου