Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τους λες ότι... "κάποιος δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του στο εξωτερικό" και σου απαντάνε... "OYAOY"


Τα "φυτώρια" του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ δεν βρίσκονται πλέον αποκλειστικά στις ΗΠΑ, όπως συνέβαινε στις προηγούμενες περιόδους. Στις ΗΠΑ βρίσκεται μόνον το ιερατείο του και η "αγία τράπεζά" του. Εκεί βρίσκονται τα πανεπιστήμια "πρυτανεία" και βέβαια τα "εργαστήρια", που παράγουν το υπερπολύτιμο και πανάκριβο "μάννα", το οποίο έχουν ανάγκη οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, για να επιβιώσουν ως "πετυχημένοι" μέσα στην "έρημο" της παγκόσμιας φτώχειας. Όμως, τα "φυτώρια" που τους παράγουν βρίσκονται πλέον στο σύνολο των μεγάλων αστικών κέντρων του πλανήτη. Στα ιδιωτικά δημοτικά και γυμνάσια, που λειτουργούν με βάση τα αγγλοσαξονικά πρότυπα και στα οποία βέβαια κυριαρχεί η αγγλική γλώσσα, που είναι η γλώσσα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και η μελλοντική γλώσσα του "χωριού". Στα ιδιωτικά σχολεία, που τελούν υπό την πνευματική κηδεμονία των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και τα οποία ντύνουν τους "εκκολαπτόμενους" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ με τις αγγλικής εμπνεύσεως στολές, οι οποίες τους διαφοροποιούν από τους "ιθαγενείς" μαθητές...
Εκεί μεγαλώνουν κι εκπαιδεύονται οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ της Νέας Τάξης. Τα παιδιά των μεγαλοαστών όλων των κρατών. Των μεγαλοαστών, που δεν εργάζονται πλέον για τα συμφέροντα των ομοεθνών τους βιομηχάνων. Των μεγαλοαστών, που στην πλειοψηφία τους είναι στελέχη των πολυεθνικών και οι οποίοι εισπράττουν δεκάδες εκατομμύρια ως μισθούς. Των στελεχών, που οι μισθοί τους όχι απλά δεν συγκρίνονται με τους μισθούς των "ιθαγενών" εργαζομένων, αλλά δεν συγκρίνονται ούτε με τα κέρδη των εθνικής εμβέλειας κεφαλαιοκρατών.
Αυτά τα "ευνουχισμένα" και δυστυχή παιδιά είναι η καλύτερη περίπτωση για να μελετήσει κάποιος ανθρωπολόγος το φαινόμενο του "ευνουχισμού" και της βλακείας. Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα "αποστειρωμένο" περιβάλλον, όπου οι πληροφορίες οι οποίες φτάνουν στ' "αυτιά" τους είναι μόνον αυτές που εκφέρονται από τα στόματα των "σειρήνων" του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ. Είναι παιδιά που δεν γνωρίζουν πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Παιδιά που εκπαιδεύονται να λειτουργούν σαν αφελή κουτορνίθια, γιατί αυτό συμφέρει τη Νέα Τάξη που χρειάζεται συμμάχους στον δύσκολο και μεγάλο αγώνα της.
Γιατί τα λέμε αφελή. Γιατί "ζουν" σ' έναν κόσμο που δεν είναι πραγματικός. "Ζουν" σ' έναν κόσμο που τον έχουν διαμορφώσει οι πολυεθνικές και τα ΜΜΕ των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Νομίζουν για παράδειγμα ότι τα εκατομμύρια που εισπράττει ο εργαζόμενος πατέρας τους είναι "δίκαια" κι αποτελούν ανταμοιβή του κόπου του και βέβαια των τίτλων σπουδών του. Δεν καταλαβαίνουν ότι, για να εισπράξει ένας εργαζόμενος αυτά τα εκατομμύρια, κάποιοι άλλοι πρέπει να δουλεύουν "τζάμπα". Δεν καταλαβαίνουν ότι, για να πάρουν οι γονείς τους αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να δουλεύουν ανήλικοι στον τρίτο κόσμο, χωρίς να πληρώνονται. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι μισθοί είναι το αίτιο της παγκόσμιας πείνας. Από την άλλη, επειδή εκπαιδεύονται σε ένα τεχνητά ανταγωνιστικό περιβάλλον, στην πραγματικότητα είναι αδύναμα να επιβιώσουν υπό κανονικές συνθήκες.
Εδώ πρέπει να θυμηθεί ο αναγνώστης τα όσα είπαμε στην αρχή του κειμένου περί βλακείας. Όλα αυτά τα παιδιά εκπαιδεύονται να είναι και να λειτουργούν ως βλάκες. Γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το γνωστικό αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί με τους ομοίους τους, μόνο σε όμοια πράγματα. Από εκεί και πέρα, αν δεν τους βολέψουν οι πολυεθνικές, δεν πρόκειται όχι απλά να διακριθούν, αλλά να επιβιώσουν. Θεωρώντας "δίκαιο" τον μισθό του πατέρα τους, θεωρούν "δίκαιο" και το βόλεμα που θα τους εξασφαλίσει ο πατέρας.
Καταναλώνουν πέντε εργατικούς μισθούς τον μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα όταν πηγαίνουν στο δημοτικό. Φτάνουν στους είκοσι εργατικούς μισθούς, όταν πηγαίνουν για σπουδές στις ΗΠΑ ή στη Βρετανία. Ένας άνθρωπος που, όταν εκπαιδεύεται για να εργαστεί, έχει έξοδα εκατομμυρίων, πόσα θα ζητήσει ως μισθό, όταν θ' αρχίσει να εργάζεται; Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τούς φαίνεται φυσιολογικό, όταν θ' αρχίσουν να εργάζονται, να ζητάνε δεκάδες εκατομμύρια για μισθό..
Όλα αυτά είναι που τους εντάσσουν στη φυλή των "ΟΥΑΟΥ" της βλακείας. Βγαίνοντας στον κόσμο ενήλικες, πρέπει να τον ξαναανακαλύψουν, γιατί, μεγαλώνοντας ως βλάκες, δεν τον γνώρισαν ποτέ. Δεν γνωρίζουν τίποτε για τον πραγματικό κόσμο, γιατί τίποτε πραγματικό δεν "φτάνει" στις συνοικίες όπου μένουν. Στις συνοικίες όπου μένουν το μόνο το οποίο φτάνει από τον έξω κόσμο είναι η μόδα, τα περιοδικά των αυτοκινήτων και οι πληροφορίες για την εξέλιξη της τεχνολογίας των "gajets".
Από εκεί και πέρα το χάος. Ό,τι και να τους πεις και αφορά τον πραγματικό κόσμο, είτε σοβαρό είτε αστείο, τους εντυπωσιάζει, γιατί πρώτη φορά το ακούνε. Τους λες για παράδειγμα: …"Πεθαίνει κόσμος από τη πείνα" και σου απαντάνε …"ουάου". Τους λες ότι …"κάποιος δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του στο εξωτερικό" και σου απαντάνε …"ουάου". Τους λες ότι …"η αγελάδα φτιάχνει το γάλα και όχι κάποια αυτόματη μηχανή στα εργαστήρια" και ακούς ξανά το ίδιο.
Είτε μιλάς με έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ από τη Νέα Υόρκη είτε με έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ από το Παρίσι ή την Κωνσταντινούπολη, το ίδιο "ΟΥΑΟΥ" θ' ακούσεις. Την ίδια φυλετική "κραυγή" αναγνώρισης. Πίσω από αυτούς τους βλάκες με τα άγρια ένστικτα —όταν πρόκειται για την επιβίωσή τους— κρύβονται όλα τα "λουλούδια" του ιμπεριαλισμού. Πίσω από τους αφελείς των διαφόρων εθνικοτήτων κρύβονται τα "φίδια" οι Εβραίοι και οι αιμοβόροι "σκύλοι" οι Αγγλοσάξονες.
Αυτά τα αφελή και ταυτόχρονα επικίνδυνα κι αρπακτικά παιδιά, που ανήκουν στη φυλή των "ΟΥΑΟΥ", είναι μια γνήσια "ευνουχισμένη" αγγλοσαξονική φυλή. Ευνουχίζονται κι αυτά από πολύ μικρά, για να μην αντιδρούν στην αγγλοσαξονική κηδεμονία. Ευνουχίζονται, για να μην απειλούν το "θηλυκό" πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που είναι σχεδιασμένη από τους Αγγλοσάξονες. Ευνουχίζονται και στην συνέχεια παριστάνουν τους "αρσενικούς" σ' αυτούς που έχουν καταδικαστεί να μην "πετύχουν" στη Νέα Τάξη. Στους "μαύρους" και τους "Ινδιάνους" του παγκόσμιου χωριού.
Όλους αυτούς τους αντιλαμβάνονται σαν εχθρούς. Αυτούς που πρέπει να τους προσέχουν μόνιμα, γιατί τυχόν αντίδρασή τους θα τους στερήσει τα αγγλοσαξονικά προνόμια των ευνουχισμένων "λοχιών". Εκπαιδεύονται κι αυτά συστηματικά να παριστάνουν τα "αθώα" που δεν θα βλέπουν τον φόνο. Θα είναι όμοια με τους μετανάστες των ΗΠΑ, που ούτε είδαν ούτε άκουσαν τίποτε. Όπως εκείνοι δούλευαν σκληρά στα εστιατόριά τους και είχαν "άλλοθι", έτσι θα έχουν "άλλοθι" κι αυτοί που έκαναν τα δύσκολα μεταπτυχιακά.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται τι ακριβώς επιδιώκουν οι Αγγλοσάξονες με τη φυλή των "ΟΥΑΟΥ". Οι Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ έχουν οικειοποιηθεί το σύνολο του πανχριστιανικού κεφαλαίου και τώρα έχουν το άγχος να μετατρέψουν την πανχριστιανική κοινωνία σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ με πρότυπα τα "πετυχημένα" αλλά παντελώς άβουλα "ΟΥΑΟΥ-κουτορνίθια". Κλέβουν το κεφάλαιο των πάντων και προσπαθούν να έλξουν τους πάντες προς το κεφάλαιο αυτό. Έκλεψαν ως "σκύλοι" το παγκόσμιο κεφάλαιο και προσπαθούν να μας βάλουν όλους στη λογική των "φιδιών".
Αυτοί οι "σκύλοι των σκύλων" προσπαθούν να βάλουν τα έθνη στη δική τους λογική. Προσπαθούν να βάλουν τα έθνη και τους ανθρώπους ν' ανταγωνίζονται μεταξύ τους σαν "φίδια", με έπαθλο να τους βάλουν ως "πετυχημένους" στη "σκυλοφωλιά" τους. Γι' αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούν το εβραϊκό έθνος σαν "οδηγό" και πρότυπο όλων των εθνών και όλων των ανθρώπων. Αυτό θα γίνει σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα έθνη.
Το ίδιο θα γίνει με όλους τους λαούς, αρχής γενομένης των κυρίαρχων Αγγλοσαξόνων. Θ' ανταγωνιστούν μεταξύ τους τα "φίδια", για να "τρυπώσουν" στην αγγλοσαξονική "φωλιά", αλλά θ' ανταγωνιστούν μεταξύ τους και τα αγγλοσαξονικά "σκυλιά", για την ιδιοκτησία της παγκόσμιας πλέον "φωλιάς" τους. Το αμερικανικό αγγλοσαξονικό "σκυλί", ως το πιο "πετυχημένο", θα γίνει το πρότυπο και το αφεντικό των απανταχού Αγγλοσαξόνων.
Οι Αμερικανοαγγλοσάξονες θα ελέγχουν τους Βρετανοαγγλοσάξονες, τους Καναδοαγγλοσάξονες, τους Αυστραλοαγγλοσάξονες και όλα τα αγγλοσαξονικά κράτη. Όποιος χάσει τη μάχη της επικράτησης, θα υποτάσσεται απόλυτα στον "αδερφό" του, στο όνομα των "οικογενειακών" τους συμφερόντων. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Βρετανοί, παρ' όλο που έχασαν την πρωτοκαθεδρία, εμφανίζονται εσχάτως "βασιλικότεροι του βασιλέως". "Πετάει ο γάιδαρος;" …λένε οι Αμερικανοί; "Πετάει!"… απαντάνε οι Βρετανοί.
Οι υπόλοιποι λαοί, που οι φιλοδοξίες τους θα περιορίζονται σ' αυτές του πλούσιου "φιδιού", θα μιμούνται το πλουσιότερο των "φιδιών", που είναι οι Εβραίοι. Αυτούς θ' ανταγωνίζονται για την "επιτυχία" και όχι τους Αγγλοσάξονες, που "παίζουν" σε άλλο επίπεδο. Θα τους ανταγωνίζονται με τον ίδιο "στημένο" τρόπο, που οι απανταχού Αγγλοσάξονες ανταγωνίζονται αυτούς των ΗΠΑ. Θα "κυνηγάνε" τους Εβραίους, που ήδη έχουν απομακρυνθεί και στην ουσία θα "προσπερνάνε" μόνον ομοίους τους.
Όμως, αυτό το "κυνήγι" είναι αυτό το οποίο θα κατευθύνει τους λαούς στα πρότυπα που θέτουν οι Εβραίοι. Στα πρότυπα που αφορούν καί τον γενικό προσανατολισμό των λαών, αλλά καί τον προσανατολισμό των ατόμων και των τάξεων. Όπως οι "πετυχημένοι" Εβραίοι ως έθνος "καπέλωσαν" όλα τα υπόλοιπα έθνη, έτσι θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι υπόλοιποι "πετυχημένοι" λαοί εις βάρος των λαών που έχουν προκαταδικαστεί να μην "πετύχουν". Όπως οι Αμερικανοεβραίοι "καπέλωσαν" όλες τις εβραϊκές κοινότητες στον κόσμο, ελέγχοντας το έθνος τους και το κράτος του Ισραήλ, έτσι θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι υπόλοιποι "ΟΥΑΟΥ" εις βάρος των ομοεθνών τους, με τους Εβραίους σαν πρότυπα. Θα ενώνουν τις δυνάμεις τους λαοί εναντίον λαών και τάξεις εναντίον τάξεων, για να πετυχαίνουν τα άτομα.
Για παράδειγμα, οι Ιταλοί θα προσπαθούν να "καπελώσουν" τους υπόλοιπους λαούς και οι "ΙταλοΟΥΑΟΥ" τους υπόλοιπους Ιταλούς. Οι "πετυχημένοι" Ιταλοαμερικανοί ΟΥΑΟΥ θα προσπαθήσουν να "καπελώσουν" τους "πετυχημένους" Ιταλούς ΟΥΑΟΥ και με τον τρόπο αυτόν φιλοδοξούν να ελέγχουν —υπό το "βλέμμα" των Αγγλοσαξόνων των ΗΠΑ— καί το ιταλικό έθνος καί το ιταλικό κράτος. Όλοι όσοι "πετύχουν" μέσα σ' αυτό τα ανταγωνιστικό περιβάλλον, θα είναι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ιταλικής καταγωγής της Νέας Τάξης. Οι Ιταλοί ΟΥΑΟΥ της ιταλικής "γειτονιάς" του παγκόσμιου χωριού.
Απλά, ανάμεσα σ' αυτούς τους "πετυχημένους" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ δεν θα είναι μόνον αυτοί οι οποίοι γεννήθηκαν στις ΗΠΑ, αλλά θα είναι καί αυτοί που "γεννήθηκαν" στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ καί αυτοί που "γεννήθηκαν" στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ προάστια των ιταλικών μεγαλουπόλεων. Όλοι δηλαδή οι "ΟΥΑΟΥ" ιταλικής καταγωγής, ανεξαρτήτου τόπου γέννησης και "γέννησης". Το ίδιο θα γίνει με τους Πολωνοαμερικανούς, τους Μεξικανοαμερικανούς κλπ.. Ένας πραγματικός "μύλος", που θα ομοιογενοποιεί τα πάντα. Μια πραγματική ζούγκλα ανταγωνισμού, που θα στρέφει τους πάντες εναντίον των πάντων, εκτός των Αγγλοσαξόνων. Αυτοί θα διασφαλίσουν το κεφάλαιό τους και θα παριστάνουν τους "διαιτητές" της ζούγκλας.
Αυτό δηλαδή που κάνουν οι Αγγλοσάξονες είναι μια επανάληψη των παλιών πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί στη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Με "ψίχουλα" δημιουργούν έναν νέο "λαό" ευνούχων, που θα τους υπηρετεί. Θα "ξεψαχνίσουν" τις εθνικές κοινωνίες και θα βρουν τους πιο βλάκες να τις υπηρετούν. Αυτό το "ξεψάχνισμα" τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν και μια φαινομενικά αντιρατσιστική πολιτική. Ανάμεσα στους "πετυχημένους" θ' αρχίσουν να βάζουν ακόμα και τα δικά τους μόνιμα θύματα, που είναι οι μαύροι των ΗΠΑ. Θα δώσουν πόστα στους δούλους τους, για ν' αποδείξουν ότι δεν είναι ρατσιστές. Μέρος αυτής της πολιτικής είναι οι "νέγροι" στρατηγοί τους, που φτάνουν σε σημείο να διαχειρίζονται και την εξωτερική τους πολιτική. Μαύροι "ΟΥΑΟΥ" θα διαφημίζουν τη δημοκρατία των ΗΠΑ.
Αυτό όμως, ως πρακτική, δεν είναι και τόσο ακίνδυνο για τις ΗΠΑ, γιατί μένουν "έξω" από την "επιτυχία" οι κοινωνικές "βάσεις" των εθνικών κοινοτήτων των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα μένουν απ' "έξω" από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Τάξη Πραγμάτων οι ίδιοι οι Αμερικανοί. Οι φτωχοί Αμερικανοαγγλοσάξονες, οι φτωχοί Αμερικανοϊρλανδοί οι φτωχοί Αμερικανοπολωνοί κλπ.. Μένουν απ' "έξω" δηλαδή αυτοί οι οποίοι αποτελούν την παραδοσιακή "ασπίδα" για τους πλούσιους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ.
Όμως, αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για ένα σύστημα που ασκεί ιμπεριαλισμό. Γιατί; Γιατί, αν τα θύματα του ιμπεριαλισμού των Αμερικανών αντιδράσουν παγκοσμίως, δεν μπορούν οι ΗΠΑ ν' αμυνθούν υποτίθεται ως έθνος και βέβαια ως κράτος. Είναι σαν να έκαναν οι Βρετανοί "ευγενείς" συμμαχία με τους Πακιστανούς, τους Ινδούς ή τους Κύπριους αστούς και ν' άφηναν έξω από τα κέρδη τους κοινούς Βρετανούς. Αυτό δεν το έκαναν ποτέ, γιατί οι στρατοί οι οποίοι υπερασπίζονταν τη Βρετανία στελεχώνονταν από κοινούς Βρετανούς, που είχαν και οι ίδιοι προσωπικά συμφέροντα από την επιβίωση της αυτοκρατορίας.
Αυτό είναι το σημερινό μέγα σφάλμα των ΗΠΑ, που "συνεταιρίζεται" με τους πάντες κι αφήνει απ' "έξω" τους κοινούς Αμερικανούς. Σε λίγο καιρό κανένας Αμερικανός δεν θα έχει λόγο να βοηθήσει τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ με τη λογική του εθνικού συμφέροντος. Καμία σχέση και κανένα κοινό συμφέρον δεν έχει ο Αμερικανός της Αριζόνα ή του Οχάιο με τον "ΟΥΑΟ" της Νέας Υόρκης, της Βοστόνης ή της Ουάσιγκτον. Αυτοί όλοι, παρ' όλο που είναι Αμερικανοί, είναι εξίσου θύματα της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ πολιτικής με τους υπόλοιπους λαούς. Είναι κι αυτοί φτωχοί και άνεργοι, για να μπορούν οι "ΟΥΑΟΥ" να φωνάζουν μέσα από τα Φερράρι τους την "εθνική" τους "Ουαοκραυγή".
Ποιοι λοιπόν μένουν ν' αποτελούν συμμάχους αυτού του λαού; Αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να βοηθήσουν τους "ΟΥΑΟΥ" σε περίπτωση αντίδρασης των λαών θα είναι οι "ΟΥΑΟΥ" των λαών-θυμάτων. Αυτοί που θα "ηττηθούν", εφόσον εκ των δεδομένων, αν υπάρξει αντίδραση στα άλλα κράτη, σημαίνει ότι οι αστοί τους έχασαν τον έλεγχο των κρατών. Κανένας άλλος δεν θα τους βοηθήσει. Το σύνολο των λόγων, που θα κάνουν τους λαούς ν' αντιδράσουν απέναντι στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, θα ισχύει και για τους ίδιους τους Αμερικανούς. Ο αμερικανικός λαός πλήττεται και ο ίδιος από ανεργία και φτώχεια, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
Το θέμα είναι ότι —όπως πάντα— η "κονόμα" από το παγκόσμιο κεφάλαιο θα γίνει ο συνδετικός κρίκος για όλους αυτούς τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ "πετυχημένους" της Νέας Τάξης. Ο κυρίαρχος "σκύλος" της Νέας Τάξης θα γίνει το σύνολο του αγγλοσαξονικού κόσμου και όλοι οι υπόλοιποι λαοί του Πρώτου Κόσμου θα γίνουν τα "αθώα" "φίδια" που θα μάχονται μεταξύ τους για ένα καλό "πόστο" στη "φωλιά" τους. Τα "φίδια", που θα έχουν πρότυπο το περίφημο εβραϊκό "φίδι". Αυτοί θα δίνουν τα απαραίτητα "αγωνιστικά" χαρακτηριστικά στον χριστιανισμό, για να μπορεί αυτός να λειτουργεί ως θηρίο στην παγκόσμια κοινωνία των θηρίων.
Στον σχεδιασμό αυτόν θα πάψουν να έχουν ισχύ τα εθνικά κράτη. Ακόμα και οι ίδιες οι ΗΠΑ, ως γεωγραφικός χώρος, θα πάψουν να λειτουργούν ως ένα εθνικό κράτος. Θα είναι η καλή "συνοικία" της "πόλης" του χριστιανισμού. Η "συνοικία" όπου θα βρίσκεται η ηγεσία των "ΟΥΑΟΥ" και στην οποία θα κατοικεί η μεγαλοκεφαλαιοκρατία των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και η πολυεθνική μεγαλοαστική της τάξη. Η αποστειρωμένη συνοικία των "ΟΥΑΟΥ". Η "συνοικία", που όλοι οι φτωχοί χριστιανοί θα ονειρεύονται κάποτε, αν όχι να κατοικήσουν, τουλάχιστον να επισκεφτούν. Ο "ιερός τόπος" της νέας "θρησκείας".
Η νέα "Ιερουσαλήμ" ή νέα "Μέκκα" του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ, που όλοι οι "πιστοί" θα ονειρεύονται κάποτε να πάνε να "προσκυνήσουν". Να "προσκυνήσουν" την "ιερή" "Γουώλ στριτ" το "Μπρόντγουεη" κλπ.. Ο χώρος όπου οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ παγκοσμίως θα πηγαίνουν για τα ψώνια τους, για τη διασκέδασή τους και για την ιδεολογική επιμόρφωσή τους. Εκεί όπου οι φτωχοί —πλην όμως φιλόδοξοι— ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα πηγαίνουν να "δουν" πως ζουν οι πλούσιοι "ομόδοξοί" τους. Εκεί όπου θα πληρώνουν για να κάνουν ένα τουρ με το λεωφορείο και να βλέπουν τις επαύλεις των διάσημων "Μωυσήδων" των "ΟΥΑΟΥ".
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται πλέον γιατί εκ μέρους των αστών που μας κυβερνούν υπάρχει τόση λατρεία για οτιδήποτε αμερικανικό. Αντιλαμβάνεται γιατί τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στις ΗΠΑ, να υποβάλλουν τα σέβη τους στον μεγάλο "αφέντη". Είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν, γιατί ο μεγάλος "αφέντης" δίνει στους κλέφτες τα αθωωτικά απαλλακτικά. Χωρίς αυτόν κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για λεηλασία των πατρίδων τους. Χωρίς τα όπλα του, κινδυνεύουν να κρεμαστούν στις πλατείες. Ο "αφέντης" είναι αυτός ο οποίος προστατεύει τον υπερεθνικό σχεδιασμό, που τους κάνει πλούσιους εις βάρος των λαών. Αντιλαμβανόμαστε ότι μόνον μ' αυτόν τον υπερεθνικό σχεδιασμό προστατεύεται η "αθωότητα" των "επιτυχημένων" του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ. Χωρίς αυτόν όλοι οι ΟΥΑΟΥ κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν προδότες των πατρίδων τους.
Για όσο διάστημα υπάρχει αυτός ο σχεδιασμός και τυγχάνει της υποστήριξης των ΗΠΑ, οι ΟΥΑΟΥ θα "περνάνε" την "ουαολογική" τους στους λαούς. Σύμφωνα μ' αυτήν την αφελή και σίγουρα βλακώδη λογική, όλοι αυτοί δεν "κονομάνε" επειδή είναι κακοί ιμπεριαλιστές. Όλοι αυτοί "κονομάνε", επειδή είναι "καλοί" εργαζόμενοι. "Κοπιάζουν", "δουλεύουν" και επειδή είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους, ανταμείβονται ανάλογα. Από την αρχή της ζωής τους είναι "καλοί" άνθρωποι. Κοπιάζουν για να πάρουν τα πτυχία τους, "ματώνουν" για τα μεταπτυχιακά τους. Τι φταίνε αυτοί που είναι οι καλύτεροι και όλοι ζητάνε να τους προσλάβουν; Τι φταίνε αυτοί που ζητάνε υψηλούς μισθούς, όταν τα πτυχία τους έχουν κοστίσει πανάκριβα; Τι φταίνε αυτοί που διαλέγουν τις δουλειές την ίδια ώρα που για όλους τους άλλους υπάρχει ανεργία; Απαγορεύει κανένας σε κάποιον να πάει να σπουδάσει στις ΗΠΑ;
Όλοι αυτοί λατρεύουν την αμερικανική ελευθερία και την ελεύθερη αγορά. Τα "προσόντα" τους είναι αυτά που τους δίνουν την υψηλόμισθη δουλειά τους. Κανένας απ' αυτούς δεν καταλαβαίνει ότι οι μισθοί και τα μπόνους τα οποία εισπράττουν για τα μεγάλα κέρδη οφείλονται στη γενική αποβιομηχάνιση της Δύσης και στον απάνθρωπο ιμπεριαλισμό της. Δεν καταλαβαίνουν ότι τα κέρδη τους είναι μέρος των μισθών που στερούνται οι εργαζόμενοι και οι οποίοι συντηρούνται με επιδόματα ανεργίας. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι χαμηλές τιμές που επιδιώκουν, ως διαχειριστές των πολυεθνικών, είναι το αίτιο της φτώχειας και της ανεργίας του Πρώτου Κόσμου και το αίτιο της δυστυχίας και των λιμών στον Δεύτερο και Τρίτο Κόσμο αντίστοιχα.
Δεν καταλαβαίνουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τι συμβαίνει στον κόσμο, όπως δεν καταλάβαιναν πριν απ' αυτούς οι Αμερικανοί τι συνέβαινε στις ΗΠΑ. Οι "πετυχημένοι" μετανάστες εστιάτορες δεν "καταλάβαιναν" ότι, για να πάνε οι ίδιοι στις ΗΠΑ και να γίνουν πλούσιοι, έπρεπε κάποιοι να καθηλώσουν τους Ινδιάνους και τους μαύρους στα γκέτο. Ως Αμερικανοί ήταν "αγαθοί" μετανάστες που δεν "καταλάβαιναν". Όταν οι ίδιοι άνθρωποι είχαν μετανάστες στις δικές τους πατρίδες ήταν ρατσιστές. Οι Αμερικανογερμανοί, για παράδειγμα, δεν έβλεπαν γιατί θα μπορούσαν να ενοχλούνται οι γηγενείς Αμερικανοί από την παρουσία τους. Ως Γερμανοί όμως, με την ίδια παιδεία και την ίδια αντίληψη, κάθε λίγο και λιγάκι φώναζαν …"η Γερμανία για τους Γερμανούς".
Το ίδιο γινόταν με όλους τους μετανάστες, που στα χωριά τους ήταν ρατσιστές και στις ΗΠΑ έγιναν ξαφνικά κοσμοπολίτες και διεθνιστές. Όλοι αυτοί είναι οι "αθώοι" "πετυχημένοι", που με όλη τη δύναμη της φωνής τους φωνάζουν …"Ζήτω η Αμερική και Ζήτω η ελευθερία". Μιλάμε για "αθώους" καραγκιόζηδες όχι γι' αστεία. Την ίδια αυτήν "αθωότητα" πρεσβεύουν και οι ΟΥΑΟΥ. Φωνάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις πως είναι "αθώοι" και ότι απλά υπερέχουν σε προσόντα. Είναι τόσο "αθώοι" και τόσο ειλικρινείς, που πραγματικά βοηθάνε τους πάντες ν' αποκτήσουν τα προσόντα να τους ανταγωνιστούν.
Να φανταστεί κανείς ότι είναι τόσο "καλοί" άνθρωποι, που ούτε τα "μυστικά" της "επιτυχίας" τους δεν κρατάνε για τους εαυτούς τους. Από "καλοσύνη" και "αθωότητα" βγαίνουν κάθε τόσο και μας προτείνουν να μάθουμε αγγλικά, κομπιούτερ και να σπουδάσουμε οικονομία. Τόσο "καλοί" είναι οι άνθρωποι αυτοί. Δεν έχουν "μυστικά", εγωισμούς και μισαλλοδοξίες. Βοηθάνε τους αντιπάλους τους να "επιτύχουν", για να πάρουν κι αυτοί ένα μερίδιο της "επιτυχίας". Τι άλλο να κάνουν τέλος πάντων; Τόσο "αθώοι" είναι, που θα μπορούσαν ακόμα και ν' "αυτοκτονήσουν", αν αυτό είναι για το "καλό" των υπολοίπων. "Αθώοι", όσο και οι "άγιοι" καλόγεροι του χριστιανισμού. Αυτοί που με τις προσευχές τους όχι μόνον "σώζονται" οι ίδιοι, αλλά προσπαθούν να "σώσουν" κι εμάς.
Γιατί όμως επιμένουμε τόσο πολύ ν' αναφερόμαστε στην "αθωότητα" των "πετυχημένων" ΟΥΑΟΥ; Γιατί επιμένουμε τόσο πολύ στην αγωνία τους να πείσουν τους πάντες γι' αυτήν την "αθωότητα"; Γιατί απλούστατα πάντα πρέπει ν' αναζητάς ένα "ανθρωπιστικό" άλλοθι στον αγγλοσαξονικό ιμπεριαλισμό. Οι Αγγλοσάξονες δεν είναι ποτέ βάρβαροι ιμπεριαλιστές. Δεν είναι ποτέ ένοχοι άρπαγες, αλλά είναι αθώοι "εκπολιτιστές". Είναι "ανθρωπιστές" και "δημοκράτες", που κάνουν αγώνα για τον εκπολιτισμό των "αγρίων". Δεν είναι βάρβαροι σφαγείς των λαών. Είναι οι πολιτισμένοι "λόρδοι" των λαών, που όλοι έχουν "κέρδος" να τους υπηρετούν. Μιλάμε για απίθανα πράγματα, που όμως εδώ και αιώνες αιματοκυλούν τον πλανήτη.
Από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού: «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΤΟ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ»

forza-traianou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου