Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση σε εταιρείες δημοσκοπήσεων από τον Η.Παναγιώταρο."Στο 23% η Χρυσή Αυγή !!!


panagiotaros 518437002Νέα στοιχεία «φωτιά και λάβρα» ισχυρίζεται ο Ηλίας Παναγιώταρος πως έχει η Χρυσή Αυγή για τις δημοσκοπήσεις που όπως αναφέρει «κρύβουν τα πραγματικά νούμερα».Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παναγιώταρος, έγραψε στο «Εθνικισμός», για την δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύτηκε σήμερα:
«Ιδού και τα αποτελέσματα που δίνει (με αναγωγή επί των εγκύρων):...

ΣΥΡΙΖΑ 24,5%
ΝΔ 24%
Χρυσή Αυγή 11,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 5,5%
Κόμμα Καμμένου 5%
Κόμμα Κουβέλη 3,5%
Άλλο Κόμμα 8,5%
Αναποφάσιστοι/ Δεν Απαντώ 10%
Παρατηρούμε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ανεβασμένα κατά 1% από τον προηγούμενο μήνα. Αυτό σημαίνει, ότι η άνοδος δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα. Από κει κι έπειτα, όποιος είναι αφελής (μέχρι αηδίας!) μπορεί να πιστέψει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει 7,5% (!!!) και το κόμμα Κουβέλη 3,5%! Από το 11% που υποτίθεται πως συγκεντρώνουν αυτά τα δύο κόμματα μαζί, αφαιρέστε τουλάχιστον τα μισά, για να είστε μέσα!
(ΥΓ): Από τα ποσοστά ποιού κόμματος άραγε έχουν αφαιρεθεί οι «τσόντες» σε ΠΑΣΟΚ και συνονθύλευμα Κουβέλη»;
Τα «στοιχεία» που ισχυρίζεται ότι έχει ο Ηλίας Παναγιώταρος τα δίνει υπό μορφή κουίζ και γράφει:
«Ποια εταιρεία δημοσκοπήσεων, που παρουσιάζει ανελλιπώς τις δημοσκοπήσεις της κάθε μήνα από τηλεοπτικό κανάλι, έκανε αλλά δεν παρουσίασε τη δημοσκόπηση του μηνός Νοεμβρίου, διότι τα ευρήματά της ήταν… φωτιά και λάβρα;
Και πιο συγκεκριμένα: ΣΥΡΙΖΑ 27%, Χρυσή Αυγή 23%, ΝΔ 19%… Κι ως πότε θα κρύβουν τα ευρήματά τους, αυτή και οι άλλες; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα πράγματα άλλαξαν κι ότι πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου