Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Το ΜΠΕΝάκειο δένδρο εξουσίας, κάνουν Σαμαρά και Γερουλάνο ξαδερφάκια!!!!


Έχω (και όχι μόνο εγώ) πολλά κατά καιρούς αφιερώματα στην Εβραϊκή καταγωγή του Σαμαρά και του Γερουλάνου και από πίσω τους υπάρχει τεράστιος πλούτος. Τα δύο φιντάνια που διαχειρίζονται τον Ελληνικό πολιτισμικό πλούτο, με πρωτοφανή ξεριζώματα λες και είναι τσιφλίκι τους, είναι ξαδερφάκια. Ο ένας ΜΠΕΝάκης-Σαμαράς αρχηγός της ΝΔ και ο έτερος ΜΠΕΝάκης-Γερουλάνος, υπουργός του γκαγκάδικου ψευδοΠΑΣΟΚ με τεράστιες πολιτικές φιλοδοξίες Και οι δύο γόνοι της ίδιας φάρας των ΜΠΕΝάκηδων με διασύνδεση και με τον Ελευθέριο ΜΠΕΝιζέλο!!!...

Επειδή όμως τα δένδρα βγάζουν πολλά κλαριά και φυλλώματα, για να δούμε τη στενότατη συγγενική σχέση των δύο φορέων εξουσίας, περιοριζόμαστε μόνο στους δικούς τους κλώνους, τόσο σε σχηματική απεικόνιση, όσο και στο εν προκειμένω κείμενο.
1.— Λοιπόν, ως …γενάρχης της ΜΠΕΝάκειας φάρας, αναφέρεται ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗΣ από τη Χίο, τον οποίο ούτε που τον ακούμπησε η γνωστή σφαγή που απεικονίστηκε και ζωγραφικά από τον διάσημο Ντελακρουά. Γιος του Εμμανουήλ, είναι ο Αντώνιος ΜΠΕΝάκης.
2.— Ο Αντώνιος ΜΠΕΝάκης εγκαταστάθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Παντρεύθηκε τη Λωξάνδρα Μαξίμου και εξ αυτών γεννήθηκε ο (νέος) Εμμανουήλ ΜΠΕΝάκης.
3.— Ο (νέος) Εμμανουήλ ΜΠΕΝάκης, στενότατος φίλος του Ελευθέριου ΜΠΕΝιζέλου, ασχολήθηκε με τη πολιτική, εκλέχθηκε βουλευτής, έγινε υπουργός και Δήμαρχος Αθηνών. Αυτός ο Εμμανουήλ ΜΠΕΝάκης, όταν έπεσε ο Ελευθέριος ΜΠΕΝιζέλος, κυνηγήθηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από το πλήθος και εξορίσθηκε στο Παρίσι. Αυτός λοιπόν παντρεύθηκε τη Βιργινία Χωρέμη, εκ των οποίων παιδιά είναι ο Αντώνιος ΜΠΕΝάκης (με κατεύθυνση κλώνου προς τον Π. Γερουλάνο) και η Πηνελόπη ΜΠΕΝάκη, μετέπειτα γνωστή και ως Πηνελόπη ΔΕΛΤΑ (με κατεύθυνση κλώνου προς τον Α. Σαμαρά).
==3.Α-1.— Η ως άνω Πηνελόπη ΜΠΕΝάκη, παντρεύθηκε τον Στέφανο Δέλτα, του οποίου το επίθετο χρησιμοποιεί στο εξής και έγινε γνωστή σαν Πηνελόπη Δέλτα, όπως προείπα. Από αυτό το ζεύγος γεννήθηκε η Βιργινία Δέλτα.
==3.Α-2.— Η Βιργινία Δέλτα παντρεύθηκε τον Αλέξανδρο Ζάννα, των οποίων κόρη είναι η μαμά του Αντώνη Σαμαρά, Λέννα Ζάννα.
==3.Α-3.— Η Λένα Ζάννα παντρεύθηκε τον Κωνσταντίνο ΣΑΜΑΡΑ. Παιδί αυτού του ζεύγους είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
<==>3.Β-1.— Ο Αντώνιος ΜΠΕΝάκης (αδελφός της Πηνελόπης Δέλτα και γιος του παραπάνω με αρίθμηση 3.— Εμμανουήλ ΜΠΕΝάκη) είναι ο ιδρυτής του Μουσείου ΜΠΕΝάκη. Με δεύτερο γάμο του παντρεύθηκε την Ελένη Κωνσταντινίδη. Αυτού του ζεύγους κόρη είναι η Ειρήνη ΜΠΕΝάκη.
<===>3.Β-2.— Η Ειρήνη ΜΠΕΝάκη παντρεύθηκε τον Παύλο Καλλιγά, των οποίων κόρη είναι η Αιμιλία Καλλιγά.
<===>3.Β-3.— Η Αιμιλία Καλλιγά (νυν πρόεδρος του Μουσείου ΜΠΕΝάκη, παντρεύθηκε τον Μαρίνο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ (αν πιαστώ και με αυτουνού το δέντρο θα καραφλιάσετε εντελώς με τον ….»διεθνισμό» του). Μεταξύ των άλλων, η Αιμιλία Καλλιγά και ο Μαρίνος Γερουλάνος γέννησαν και τον ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, για να χρηματοδοτηθούν οι φιλοδοξίες του Τζέφρι Παπανδρέου προς αμοιβαίο όφελος και για να μη μείνει το υπουργείο πολιτισμού του ψευδοΠΑΣΟΚ ….ορφανό!!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΣΟΚ), ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΜΠΕΝΑΚΗΔΩΝ.
ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ…. ΧΑΒΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου