Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

DAVID LACHAPELLE ..Η είσοδος της NWO στην φωτογραφία!!!




Ο επηρεασμός των μαζών μέσω των προτύπων που δημιουργηθεί η εικόνα και η φωτογραφία..

Ποιος είναι ο DAVID LACHAPELLE ;

David LaChapelle είναι γνωστός διεθνώς για το εξαιρετικό ταλέντο του σε συνδυασμό με μία... μοναδική υπερ-ρεαλιστική αισθητική με βαθιά κοινωνικά μηνύματα. Η καριέρα στη φωτογραφία του LaChapelle ξεκίνησε στη δεκαετία του 1980 όταν άρχισε να δείχνει έργο τέχνης του σε γκαλερί της Νέας Υόρκης.

Γεννήθηκε στο Fairfield του Κονέκτικατ. Είχε πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο του επειδή ήταν gay.

Έχει φωτογραφήσει προσωπικότητες τόσο διαφορετικές όπως οι Muhammad Ali , Tom Arnold , Ντέιβιντ Μπέκαμ , Naomi Campbell , Χίλαρι Κλίντον , Sean Combs , Leonardo DiCaprio , Eminem ,Paris Hilton , Elton John , Angelina Jolie , Alicia Keys , Lady Gaga , Lil 'Kim , Madonna , Marilyn Manson , Tupac Shakur , Brooke Shields , Anne Nicole Smith , Britney Spears , Tori Spelling , Ελίζαμπεθ Τέιλορ, και Ούμα Θέρμαν. Έχει είχε ιδιαίτερα στενές επαγγελματικές σχέσεις με Pamela Anderson , Isabella Blow , Daphne Guinness ,Amanda Lepore και Alexander McQueen . Όλα τα καλά παιδιά της NWO!!!





X-treme δουλειά..



Gothic school.. μας φέρνει λίγο από Λονδίνο



JESUS MY HOMEBOY Ο Ιησούς και η Μαγδαληνή.. όλη η σειρά εδώ
Ο Enimem με φαλλό ένα δυναμίτη που σκάει..



O David Beckam ως σταυρωμένος στον σταυρό της Αγγλικής σημαίας..

THY KINGDOME COME!! Ελθέτω η βασιλεία σου!! Ανθρωποθυσίες στα πόδια του παπικού θρόνου.. Αριστερά η Αφροδίτη της Μήλου ίσως συμβολίζει και την καταστροφή του Ελληνισμού.

Ο Michael Jackson ως αρχάγγελος νικά τον διάβολο και στην αγκαλιά του Ιησού. 2009 πριν ή μετά τον θάνατο του;;;
Ο κατακλυσμός κατά τον Μιχαήλ Άγγελο..




Ο κατακλυσμός του La shapelle οι άντρες σώζουν τον gay σύντροφο τους, το CAESARS PALACE του Las Vengas?? γκρεμίζετε όπως και οι πολυεθνικές Burger King , Starbacks και GUCCI. Προφητικό;;;



Άλλος ένας κατακλυσμός..

 Ο Kanye West, ως Ιησούς στο εξώφυλλο του Rolling Stone 


Ο βιασμός της Αφρικής.. Ο άνθρωπος του Μιχαήλ Άγγελο κοιμάται ενώ η Αφρική βιάστηκε από Ισπανούς κατακτητές, χριστιανούς και τεχνολογική ανάπτυξη για χρυσό και διαμάντια.
Εδώ κατά τον Sandro Botticelli Venus and Mars The National Gallery, London


Ο βιασμός της GAIA.. Αυτή και η προηγούμενη από τις λίγες που βρήκαμε κοινωνικό μήνυμα!!




Σεξουαλικά όργια στον βωμό του φιδιού.. Ο σύγχρονος καθαρά σαρκικός έρωτας



Η Ιέρεια των Illuminati Madona δοξάζει την ''θεότητα'' τους..



Η Lady Gaga άλλη ιέρεια των Illuminati σώζεται από έναν σαυροειδή.. Τυχαίο;; η πρωτότυπη για να μην νομίζετε ότι κάναμε photoshop εδώ




WOULD-BE MARTYR AND 72 VIRGINS !! Ο άνθρωπος υποψήφιος μάρτυρας δέσμιος από 72 παρθένες ( όσες και οι φυλές και οι βασιλείς των Νεφελίμ που θέλουν τόσο πολύ να απελευθερώσουν)
Σας θυμίζουμε την αποκάλυψη μας από τον αποσυμβολισμό της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών της παρακμής του Λονδίνου. Τα 72 αγνά περιστέρια του Λονδίνου

Τέλος κλεμμένες ιδέες από την άλλη ιέρεια Rihanna στο video clip ''S&M'' όπου ο καλλιτέχνης μήνυσε την τραγουδίστρια για να τα βρουν τελικά εξωδικαστικά..


Τα βρίσκουν αυτοί!!!

Όντως πολύ βαθιά τα κοινωνικά μηνύματα όπως μας λέει το βιογραφικό του καλλιτέχνη στην σελίδα του , όμως εμείς βλέπουμε και άλλα κρυφά μηνύματα και εσείς οι ψαγμένοι πάνω στο θέμα σίγουρα θα βρείτε πολλά ακόμη..
Την έμπνευση και φωτογραφίες για αυτό το θέμα πήραμε από εδώ

Σύνταξη επιμέλεια ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

www.awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου