Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Προληπτική κατάσχεση; Σχιζοφρένεια τραλαλα λαλα!


insane
Το διαβάζω το ξαναδιαβάζω και ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο. Προληπτικές κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων όχι γιατί χρωστάς αλλά επειδή μπορεί να κρίνει ο έφορος ότι είσαι ύποπτος να μην πληρώσεις.
του Στρατή Μαζίδη
Δηλαδή ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Μήπως να μας συλλάβουν και να μας δικάσουν κιόλας προληπτικά πχ για ληστείες ή ανθρωποκτονίες;...
Είμαστε με τα καλά μας; Διότι η σχετική είδηση από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να δημοσιεύεται, σημαίνει ότι κάτι υπάρχει εδώ.
Εκεί που είχαμε τις κατασχέσεις για όσους βρέθηκαν εξαιτίας όλων των ανίκανων που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια, να αδυνατούν να πληρώσουν τώρα έχουμε και την εξαρχής κατάσχεση γιατί πχ ο έφορας δε γουστάρει τη μάπα μας.
Κι αν τελικά πληρώσεις; Θα γίνεται ξε-κατάσχεση;
Δε μιλάμε φυσικά για την περίπτωση “έλα δώσε 2-3 100ρικα για να μη σου κατάσχω το σπίτι ή το μισθό ή τη σύνταξη”.
Ειλικρινά τι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν με αυτά τα ηλίθια σενάρια που αφήνουν να κυκλοφορούν; Σκέπτονται και να τα υλοποιήσουν; Δεν έχουν το Θεό τους; Ηδονίζονται να τρομοκρατούν τον κόσμο; Χαίρονται με τη δυστυχία μας; Ή μας οδηγούν στο να φαγωθούμε μεταξύ μας;
Αν τέτοιοι επικίνδυνοι τύποι αποφασίζουν για την τύχη της ελληνικής οικονομίας αντί να κάνουν το Ναπολέοντα στο γνωστό μέρος, τότε καληνύχτα Μαργαρίτα.
Εμείς όμως πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά τι θα κάνουμε. Να σκάψουμε ένα λάκκο 2 μέτρα να μπούμε μέσα από μόνοι ή να αντιδράσουμε καμιά φορά; Δηλαδή τι περιμένουμε; Να μας γ…ησουν κιολας;

 freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου