Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μεγάλος παπάρας ο Χαϊκαλης...Ας σταματήσει να λέει κοτσάνες ! ! !

H δήλωση του Π. Χαϊκάλη με την οποία ο βουλευτής πρότεινε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.

3 σχόλια:

  1. Κυριε ανωνυμε η λεξη μαζεψου δειχνει επιτακτικη αναγκη καποιος να μην μιλαει...Το παπαρας ισως να ειναι λιγο ακραιο αλλα ειναι κατι που συνηθιζετε να λεγετε στα λαικα στρωματα...Και οσο αν ειπε κοτσανα ασφαλως και ειπε...Αν ηθελε μπορουσε να παει στα αρμοδια οργανα να πει την προταση του...Δεν μπορει ο καθενας που εχει εκλεγει με ενα κινημα οπως ειναι οι ΑνΕλλ να βγαινει να λεει το κοντο του και το μακρυ του ποσο δε μαλλον οταν ειναι και εκτος ιδρυτικης διακυρηξης..Αν θελαμε οι ΑνΕλλ κυβερνηση με Καραμανλη η Τσιπρα γιατι να ειμαστε σε αυτο το κινημα και οχι απευθειας στα αλλα κομματα?....Γιαυτο οταν σχολιαζετε καλο θα ητανε 1ον να εισαστε διαβασμενος...και 2ον να βγαινετε με το ονομα σας με εκτιμηση
    ψωμαδελλης Παυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη τον κατηγορείται κωμικος ηθοποιος ειναι,αυτα που λεει στο παλκο τα μεταφερει και στη βουλη.Το προβλημα το εχουμαι εμεις που τον ψηφιζουμαι και εγω με τια ανορθογραφιες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή