Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Γραμ. Μεταναστευτικού ΑΝ.ΕΛ. για την Αμυγδαλέζα..



Γραμματεία Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων
11-08-2013
Ανακοίνωση

Κύριοι-ες της Τροικανής Τρικομματικής Κυβέρνησης και προσωπικά κε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κε. Δένδια, η ανικανότητα σας έχει χτυπήσει κόκκινο.!!

Μετά την δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών έρχεται και η αποτυχία.!!...

Αποτυχία στον έλεγχο εσωτερικά του στρατοπέδου και αποτυχία να διαφυλάξετε την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που ζουν στην περιοχή.!!

Την 21.10 ώρα περίπου χθες Σάββατο 10-08-2013 όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ομάδες ατόμων από τους 1.620 συνολικά λαθρομετανάστες που κρατούνται  στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην  Αμυγδαλέζα, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς φρουρούς, με ρίψη πετρών, μπουκαλιών νερού τα οποία είχαν γεμίσει με χαλίκια.

Αυτά κύριε Υπουργέ κε. Δένδια δεν μπορούσατε να τα προβλέψετε;
Από ότι φαίνεται δεν σας απασχολεί ούτε η ασφάλεια των Αστυνομικών υπαλλήλων που εργάζονται για την τήρηση της τάξης εντός του στρατοπέδου ούτε η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.!!

Για εσάς και την κυβέρνηση σας κε. Υπουργέ τα πάντα εντάσσονται στον χώρο της επικοινωνίας και όχι της ουσίας.!!!

Το ότι κατάφεραν να αποδράσουν λαθρομετανάστες από δείχνει ξεκάθαρα την ανικανότητα σας όχι μόνο να επιβάλλετε την τάξη εντός του στρατοπέδου αλλά και την φύλαξη πέριξ αυτού.!!

Τελικά πόσο πρέπει να κοστίσει η κράτηση, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αυτών των ανθρώπων στην τσέπη των κατακρεουργημένων Ελλήνων πολιτών;;
Ζητήστε επιτέλους από τους Ευρωπαίους Εταίρους μας να αναλάβουν την ευθύνη και αυτοί μία φορά για την φύλαξη των συνόρων της Ευρώπης και όχι με την βοήθεια της frontex να προσπαθούν να διαφυλάξουν τα δικά τους σύνορα εις βάρος της Ελλάδας που την έχουν καταντήσει αποθήκη λαθρομεταναστών.!!!

Τέλος ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους αστυνομικούς υπαλλήλους που καλούνται για μία ακόμα φορά να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό μίας ανίκανης και ανύπαρκτης κυβέρνησης.!!!

Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού
Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου