Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κοράκια πολιτικοί και δημοσιογράφοι αγοράζουν εκτάσεις φιλέτα στις περιοχές με πλούσια κοιτάσματα, ενώ εσύ μετράς τα χαράτσια!



Αν για κάτι θα μπορούσε να σοκάρει η είδηση που ακολουθεί είναι για τα γρήγορα αντανακλαστικά που διαθέτουν τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια και κάποιοι κορυφαίοι δημοσιογράφοι οι οποίοι σε συνεργασία με συγκεκριμένα ιδρύματα αφού μυρίστηκαν την λεία τους σπεύδουν επί τόπου.
Για την ακρίβεια μυρίστηκαν πετρέλαιο. Ετσι καθώς εσύ... παρατηρείς αποσβολωμένος τα νέα χαράτσια να σου πριονίζουν την ζωή -για να μην γίνουμε Ταχρίρ,- συγγενείς πολιτικών και δημοσιογράφοι έχοντας ανά χείρας το χάρτη υδρογονανθράκων της χώρας (αλήθεια πως τον εξαφάλισαν;) ο οποίος κυκλοφορεί εντός και εκτός Ελλάδος και δικαιολογεί τα ιλιγγιώδη ποσά του δανεισμού, σπεύδουν και αγοράζουν εκτάσεις (επενδυτικά) φιλέτα.

Που; Έχουμε και λέμε: Περιφερειακά της πόλης των Ιωαννίνων, στη Θεσπρωτία, στη Πρέβεζα, στο Κατάκολο και σε ολόκληρη σχεδόν την Κρήτη. Τις συμβολαιογραφικές πράξεις έχουν αναλάβει συγκεκριμένα “μιλημένα” νομικά γραφεία και συμβολαιογράφοι και οι ιδιοκτησίες αλλάζουν χέρια εν ριπή οφθαλμού.

Καθόλου τυχαία η γερμανική Bild η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την καγκελαρία δημοσίευσε ρεπορτάζ για την ανεργία των νέων στα Ιωάννινα! Πρόκειται για μία από τις πόλεις που κάθονται πάνω σε τεράστια κοιτάσματα-διαβάστε κι εδώ.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται καθώς συγκεκριμένα υποθηκοφυλακεία της περιφέρειας έχουν πάρει φωτιά…

www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου