Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Με τα «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – Μελιγαλάς»


Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συσπειρώσει το αριστερό κοινό του
E2E5C3EEΟι προκλήσεις των αριστεριστών στον πολιτικό μας βίο, διαδέχονται η μία την άλλη. Το σφοδρό επεισόδιο των ΣΥΡΙΖΑίων με τους βουλευτές της ΧΑ το απόγευμα στη Βουλή, όπου αντηλλάγησαν βρισιές, ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Όπως χαρακτηριστικά ήταν και τα όσα ακούστηκαν στο...
ΣΥΡΙΖΟκρατούμενο προαύλιο της ΕΡΤ, από αριστεριστές που καμία σχέση δεν έχουν με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά όμως, έγιναν δεκτοί με στοργή και προδέρμ: «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Μάλιστα.
Συνεχείς αναφορές στον συμμοριτοπόλεμο λοιπόν, απειλές όπως αυτή για τα «γουναράδικα» με παράφραση ατάκας του αποκεφαλισμένου μιζέρια ή Κλάρα και όλα αυτά έχουν μια στόχευση: τώρα που οι των συνιστωσών τα πήραν στο κρανίο με την μάλλον «βίαια» ενσωμάτωσή τους στον νέο ενιαίο φορέα της «ριζοσπαστικής» (χέρι – χέρι με τις ΜΚΟ του Σόρος) αριστεράς, κάτι πρέπει να γίνει, σε επίπεδο ρητορικής τουλάχιστον, ώστε να επιτευχθεί ένα μίνιμουμ συσπείρωσης. Και επιλέχθηκε η δογματικά αριστεριστική, ρεβανσιστική και εμπρηστική ρητορική, που τόσο πολύ αρέσει στους τεμπελχανάδες μολοτοφόρους και «βιτρινοθραύστες» (για να θυμηθούμε παλαιότερη υπουργική έκφραση) των Εξαρχείων.
Η τακτική αυτή, δεν πάει και δεν θα πάει τον ΣΥΡΙΖΑ πουθενά. Τρομάζει τον πολύ κόσμο και τον συσπειρώνει στην απέναντι όχθη, μιας και του υπενθυμίζει τι ακριβώς συνιστά ο ΣΥΡΙΖΑ: απειλή για το έθνος και την ενότητά του, απειλή για την κοινωνία, απειλή για τις παραδόσεις, απειλή για τα ήθη και για τα έθιμα του λαού μας.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου