Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αλήθεια.....πότε θα αφυπνιστούμε και θα επιλέξουμε την άμεση Δημοκρατία;;;

Είμαστε φανταστικός λαός φιλοσόφων που η σιωνιστική ολιγαρχία των τοκογλύφων εθνοκτόνων διεθνιστών κατόρθωσε...
να μας διασπάσει την εθνική μας ενότητα μέσω των πλοκαμιων της όπως τα (πολιτικά) ΚΟΜΜΑΤΑ, τα (θρησκευτικά) ΔΟΓΜΑΤΑ, και τα (ποδοσφαιρικά) ΧΡΩΜΑΤΑ.
Μέσω αυτών και της παραπληροφόρησης μέσω των ΜΜΕ και της παραχάραξης της ιστορίας μας, μας μετέτρεψε από ενεργούς πολίτες του ελληνικού έθνους (ιδιοκτήτες και φύλακες της γης των προγόνων μας) σε "εργαζόμενους" (όπως μας βρίζει η αριστερά) και καταναλωτές.
Έτσι κατάφερε η ολιγαρχία να μας κάνει αδιάφορους για το ποιός είναι στο τιμόνι της πατρίδας μας, εφόσον όλοι μας είχαμε ως προτεραιόητα μας τα ψώνια μας, την κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών,το θρησκευτικό δόγμα, τις ποδοσφαιρικές ομάδες και όχι την προστασία της πατρίδας μας από τους εχθρούς.
Έτσι σήμερα οι ανθέλληνες εχθροί μας εβραίοι βρίσκονται στο τιμόνι της πατρίδας μας, εξαθλιώνουν τους Έλληνες οι οποίοι ειναι οι μόνοι που φορολογούνται ενώ οι εβραίοι είναι από το 1928 αφορολόγητοι, και οδηγούν την πατρίδα μας στην απόλυτη καταστροφή.
ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ με δικαιολογία την ανεργία στην Ελλάδα που εκείνοι δημιούργησαν.
Αλήθεια.....πότε θα αφυπνιστούμε και θα επιλέξουμε την άμεση Δημοκρατία για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω;;;;;
Ελευθέριος Έλληνας

 alfeiospotamos.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου