Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ευρωπαϊκά εντάλματα από τον ανακριτή κατά Κύπριου πολιτικού και του γιού του;


ntinosmklΟ λόγος για ton Ντίνο Μιχαηλίδη (στη φωτογραφία) και του γιου του, Μιχάλη. Οι ανακριτές της υπόθεσης του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Ελλάδα, σκοπεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες να εκδώσουν ευρωπαϊκά εντάλματα για τη σύλληψή τους....
Ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών και ο γιός του κατηγορούνται για την υπόθεση των μιζών ύψους 10.000.000 δολαρίων, για τα συστήματα TOR-M1. Όφειλαν να εμφανιστούν σήμερα ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης, αλλά δεν το έκαναν.
Στο ανακριτικό γραφείο μετέβη η συνήγορος των δύο κατηγορουμένων Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία δήλωσε: «Οι εντολείς μου δηλώνουν αθώοι και ότι θα ασκήσουν όλα τα δικαιώματα που τους παρέχει η ελληνική και η κυπριακή νομοθεσία». Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μιχαηλίδης δήλωσε: «Οι λόγοι για τους οποίους δεν εμφανισθήκαμε σήμερα στον Ανακριτή, έχουν εξηγηθεί στον ίδιο από τη δικηγόρο μας στην Αθήνα, κ. Βοζεμπεργκ – Βρυωνίδου, σε συνάντηση που είχε σήμερα μαζί του. Είμαστε αθώοι και αυτό στο τέλος θα αποδειχθεί».
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι, τόσο περισσότερο κάποιοι θα ζορίζονται. Πλέον, ούτε το ίδιο το σύστημα δεν μπορεί να κρύψει τις πομπές του.

 elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου