Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΙΚΑ:Απέκρυψε εκκατομύρια Ευρώ δαπάνες του 2012 και τα πέρασε στο 2013!


ika-PC

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!
Η λογιστική απάτη της κυβέρνησης, κάποιους αετονύχηδες της μηχανογράφησης μπορεί να τους κάνει να θησαυρίσουν!  Με κακόγουστες αλχημείες θα φέρουν την ανάπτυξη οι Σαμαράς-Στουρνάρας;
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Πώς νομίζετε ότι η Κυβέρνηση της συμφοράς παίρνει τα εύσημα από τους εταίρους μας; Με λογιστικές απάτες και αλχημείες!
Κρύβοντας δαπάνες από το 2012 επιδίωξε να δείξει μια φαινομενικά καλύτερη εικόνα της οικονομίας! Τρίχες! Η πραγματικότητα δεν αλλάζει, αυτό όμως που μένει είναι...
η κουτοπονηριά των κυβερνώντων και των ανθρώπων του Στουρνάρα, οι οποίοι με λογιστικούς ακροβατισμούς και αποκρύπτοντας τα πραγματικά έξοδα του 2012, προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν την εικόνα της ελληνικής οικονομίας. Τώρα, για το τι θα γίνει το 2013 «θα δούμε», σκέφτονται προφανώς οι φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών και ειδικά ο μέγας οικονομολόγος της ...ανάπτυξης κ. Στουρνάρας!
Υποθέτουμε ότι προς το παρόν τα κατάφεραν. Όπως κοροϊδεύουν τον λαό περί ανάπτυξης που ήδη άρχισε, έτσι με λογιστικές αλχημείες επιχειρούν να τρενάρουν το ρεζιλίκι τους.
Το ΙΚΑ λοιπόν δεν ενέγραψε στα έξοδά του 2012 τα δώρα των Χριστουγέννων με τις παρακρατήσεις τους.
Δείτε τα ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε και που αφορούν στα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων των μηνών Οκτωβρίου.-Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου-Μαρτίου 2013 (για τα 2 πρώτα), καθώς και ενημερωτικό σημείωμα των συντάξεων Ιανουαρίου-Μαρτίου 2013.
IKA1IKA2IKA3
Στο δ' τρίμηνο του 2012 δεν περιλαμβάνεται το Δώρο που κατεβλήθη (με παρακρατήσεις). Αντίθετα, στο μήνα Ιανουάριο του 2013, ενώ κατεβλήθησαν συνολικά (ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ πίστωση του Τραπεζικού λογαριασμού) 1357,07 ευρώ, δηλαδή όσα και τον Φεβρουάριο του 2013, στο Σημείωμα αναγράφετε ποσό 2091,76 € δηλαδή 734,69 € περισσότερα! Αν ληφθούν υπόψη τα δύο ποσά που έχουν παρακρατηθεί σαν λοιπές οφειλές ( ΜΟΝΟ στον Ιανουάριο) 20,05 € και 38,81€ , φθάνουμε στα 793,55 € δηλαδή στα 800 ευρώ που προσέθεσαν!
Σημειωτέον ότι στην Βεβαίωση Συντάξεων (μέσω του Ίντερνετ) δεν έχει περιληφθεί το Δώρο των Χριστουγέννων ούτε οι κρατήσεις και ο φόρος που παρακρατήθηκε.
Από ότι φαίνεται, θα περιληφθεί στο 2013 και θα ξαναφορολογηθεί!
Τα πιο πάνω δεν αποτελούν μοναδική περίπτωση αλλά ισχύουν για όλους τους Συνταξιούχους του ΙΚΑ!
Αυτού του είδους οι λογιστικές αλχημείες, πέραν των άλλων που τυχόν υποκρύπτουν, αποτελούν τον Παράδεισο για όσους τις γνωρίζουν και έχουν επαφή με την Μηχανοργάνωση/Πληροφορική, γιατί είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν π.χ. μερικά ευρώ από κάθε συνταξιούχο ή και από τους παρακρατηθέντες φόρους σε ατομικούς λογαριασμούς (εκατομμυρίων ευρώ) και μάλιστα εν αγνοία των όσων, για άλλους λόγους, εντέλλονται τις αλχημείες!
Κλασσική Περίπτωση Μηχανογραφικής Απάτης ήδη από την δεκαετία του 1970!!!
Να συμπληρωθεί ότι ενώ στον Ιανουάριο φαίνονται να χορηγούνται όλα τα 800 ευρώ (400 € ΙΚΑ 400 € ΕΤΕΑΜ) στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννα κατεβλήθησαν καθαρά (μετά δηλαδή τις κρατήσεις και φόρο) 619,29 ευρώ!
Αυτό δεν είναι κράτος, είναι συνωμοσία! Είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες που κάθε τους βήμα και θα κάθε τους ενέργεια κατατείνει όχι στην ανάπτυξη αλλά σε επιχείρηση συγκάλυψης!
Κάπως έτσι δεν ενεργούν απατεώνες που αποκρύπτουν φορολογικά στοιχεία και τους οποίους όταν η Πολιτεία τους πιάσει στα πράσα τους σέρνει αλυσοδεμένους στις φυλακές και στα δικαστήρια;
Άλλο όμως ο ...απατεώνας πολίτης και άλλο η Πολιτεία!
Καλούμε τους αρμόδιους να απαντήσουν. Εάν δεν είναι έτσι όπως δείχνουν τα ντοκουμέντα, να μας πουν: τι επιτέλους κάνατε με τις δαπάνες του 2012 κύριοι; Σε ποια χρονιά τις περάσατε;
"Ελεύθερη Ώρα"

www.makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου