Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ελεoς!!!Ο Χρήστος Παππάς παραδέχτηκε ότι εξύμνησε με γραπτά του τον Χίτλερ


Άφωνοι οι βουλευτές με την αποκάλυψη του χρυσαυγίτη βουλευτή
 
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν πριν από λίγο οι βουλευτές ακούγοντας τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής να παραδέχεται ότι στο παρελθόν έχει εξυμνήσει με γραπτά του τον Αδόλφο Χίτλερ.
Όλα άρχισαν...
κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου έπειτα από μήνυση και αγωγή που έχει βάλει εναντίον του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς για όσα είχαν γίνει στο θέατρο Χυτήριο και συγκεκριμένα επειδή είχε αποκαλέσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως νταβατζήδες.
Παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του διότι με αυτό τον τρόπο θα δικαιωθεί η πρακτική των Χρυσαυγιτών να δηλητηριάζουν την κοινωνία με ρατσιστικό λόγο και να ποινικοποιήσουν τον πολιτικό λόγο. Προκειμένου όπως είπε να δείξει στον κόσμο ποιοι είναι οι Χρυσαυγίτες ανέγνωσε απόσπασμα από κείμενο που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής το οποίο εξυμνούσε τον Αδόλφο Χίτλερ και την Εύα Μπράουν και έφερε την υπογραφή του Χρήστου Παππά.
Προς έκπληξη των παρισταμένων βουλευτών κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο κ. Παππάς θα αντέκρουε με κάποιον τρόπο την κατηγορία, αντιθέτως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παραδέχθηκε ότι το κείμενο είναι δικό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ που μας θυμίσατε γραπτά της νιότης μας. Όμως ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου και τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών επιβεβαιώνονται».

www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου