Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γίνεται τώρα!Ανελέητο μπαράζ αεροψεκασμών στην Αττική!



ΜΕ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΚΑΙ OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΛΕΝΕ: "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ"!
είτε τώρα πάνω από την Αττική τι γίνεται. Ένα ανελέητο μπαράζ αεροψεκασμών έχει ξεκινήσει εδώ...
και 1-2 ώρες πάνω από την Αττική. Αεροπλάνα πετούν σε μεγάλο ύψος και αδειάζουν τα χημικά αέρια τα οποία σε λίγο φτιάχνουν τεχνητή νέφωση μπουχτισμένη με βάριο, αλουμίνιο και ό,τι άλλο θανατηφόρο μείγμα έχουν ετοιμάσει για τους Έλληνες οι παγκοσμιοποιητές. Αυτοί που θέλουν να κάνιυν φυτά, πειραματόζωα, πειθήνεια όργανα στα χέρια τους.



Εάν το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο από αλουμίνιο, κάποιους δεν τους προβληματίζει καθόλου. Τα πολιτικά σκύβαλα που μας έχωσαν στα δίχτυα του ΔΝΤ και στα νύχια της Μέρκελ και του Δ'΄Ράϊχ κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε.



Εάν οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεσηκωθούν και δεν πάρουν την κατάσταη στα χέρια τους, σε λίγα χρόνια-λίγες δεκαετίες, δεν θα υπάρχουμε παρά ως μμουσειακό είδος!
Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε πριν από λίγα λεπτά.
 
 

4 σχόλια:

  1. ναι οντως λυσαξαν σημερα .. ελεος με αυτους τουλαχιστον που οδηγουν τα αεροπλανα. Δεν εχουν τσιπα πανω τους? Δε μιλαω για τους προδοτες αλλα για τους συμπολιτες μας που τους καλυπτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε να βλέπετε Λιακόπουλο. Έχετε κάψει το κεφάλι σας!!!!! ΖΩΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΟ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΒΛΑΚΑ. ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙΜΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΙΟΡΟΜΠΑ!
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΚΑ ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ?
    ΕΕΕ? ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτικό είναι όμως το μίσος του... κοίτα πώς γράφει ο Arlo παραπάνω... με πόση εμπάθεια. Έστω ότι του φαίνονται αστεία όσα λέγονται εδώ μέσα... Έστω. Ποιος ο λόγος για αυτό το "ΖΩΑ!!"; Θα σας πω εγώ ποιος ο λόγος: ο Arlo δεν είναι βλάκας. Έχει απλά μίσος μέσα του. Μίσος. Και αυτό τον κάνει δυστυχισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή