Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΚίΣ: όντως, η αντίστροφος μέτρησις έχει ήδη αρχίσει!


Ακούστε και δείτε Ελληνίδες, Έλληνες και ελληνόφωνοι κομματάνθρωποι-σαλτιμπάγκοι, μέλη και τυφλά πιστοί οπαδοί της κομματοκρατίας, τι ακριβώς λαλεί αυτός ο αγέρωχος Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, γιά τον εις την απελευθέρωσιν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτή, τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα:...
http://www.artemis-sorras.com/, http://www.facebook.com/sorrasartemis, http://www.facebook.com/profile.php?id=100004766190986. Είναι μερικές καυτές, κοφτές, φοβερές αποκαλύψεις της Αληθείας, που πονάνε πολύ όλα τα δουλικά στο δόγμα της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, όλες και όλους δηλαδή τους ελληνοφώνους κομματανθρώπους-σαλτιμπάγκους, που είναι μέλη και τυφλά πιστοί οπαδοί της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας [1][2].

Υπάρχει και τρίτος τρόπος! Πέραν από τα εναλλακτικά σχέδια δράσης που κυκλοφορούν ευρέως, τα οποία συνεπάγονται είτε την εξέγερσι του ελληνικού μας κόσμου με όπλα, είτε την κατάληψι της εξουσίας μέσα από τις παράνομες εκλογές της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, επίσης υπάρχει και ο δικανικός τρόπος της αμέσου ανακοπής και ανατροπής του νυν σαθρού, τυραννικού καθεστώτος, που κυριολεκτικά αφανίζει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και στις δύο δηλαδή χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους.

Δεν υπάρχει βέβαια πλέον κανένας πραγματικός διαχωρισμός των εξουσιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με την υποστήριξι όμως των ελληνικών Ε.Δ. και των ελληνικών Σ.Α., π.χ., από την ‘Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών’ (ΑΚίΣ: http://www.akis2010.net/), το σύνολο του κυριάρχου (sovereign) και ελευθέρου ελληνικού μας λαού, αλλά και των υπολοίπων και απανταχού ευρισκομένων συνεκδήμων Ελληνίδων και Ελλήνων, που συναποτελούμε το κυρίαρχον ελληνικόν μας έθος και έθνος, από κοινού πολεμούμε γιά την επανόρθωσιν της ελευθέρας ελληνικής πολιτείας μας, εις χώρας όπου κυριαρχούν η Δίκη και η Δικαισύνη.

Υποστήριξι μόνον όμως! Δεν επιτρέπεται ούτε καν να σκεφτούμε την περίπτωσι του να γίνει, είτε ακούσια είτε εκούσια, είτε αμέσως είτε εμμέσως, κάποια τυχόν ανάθεση έργου σε οργανώσεις όπως η ΑΚίΣ, γιά την απελευθέρωση του ελληνικού μας κόσμου, διότι τότε οδηγούμεθα σε άλλες καταστάσεις ζόφου, όχι ελευθερίας, αλλά κατοχικής τυραννίας.

Συλλογικά λοιπόν, μέσα από μία Συνέλευσι Ελληνίδων και Ελλήνων, και ανεξαρτήτως του πολιτεύματος της Ελλάδος και της Κύπρου, μέσα στο και γύρω από το οποίο ο ελληνικός μας κόσμος θα διαλέξει να ευδαιμονεί συλλογικά, ο Δήμος Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών (ΔΕΕΠ), πρέπει να καταστεί θεσμικά, νομικά και νόμιμα, δηλαδή δικανικά, ο απόλυτος πολιτικός εντολεύς του οποιουδήποτε πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Κανένας μα κανένας άλλος θεσμός στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν μπορεί να είναι ούτε ανώτερος, αλλά ούτε καν ισάξιος, με τον απόλυτο πολιτικό εντολέα της κάθε ελληνικής μας χώρας, που πρέπει να είναι μόνον ο ΔΕΕΠ, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αντίστοιχα!



Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

ΥΓ: Εάν είσαι μία αληθινή Ελληνίς ή ένας αληθινός Έλλην, με μία αληθινά ελληνική ψυχή και ένα αληθινά ελληνικό πνεύμα μέσα σου, τότε πρέπει και εσύ να ενταχθείς στον συλλογικό μας αγώνα γιά την απελευθέρωση της Ελλάδος και της Κύπρου από τα δεσμά του δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής. Ει κε πίθηαι, δηλαδή εάν θέλεις άκουσέ με, ιδιαίτερα θα σύστηνα να έρθεις σε επαφή επί τούτου με τον ίδιο τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/ ή http://www.facebook.com/sorrasartemis), ώστε να γνωρίζεις ακριβώς πως και εσύ μπορείς να συμβάλλεις στην ελευθερία του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού!

[1] Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής γιά τον Αρτέμιο Σώρρα.mp4 (Jan 28, 2013)
Ο Στρατηγός Αϋφαντής, με λίγα λόγια, αλλά με πολύ νόημα, μας μιλάει για τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα, τα US$600 δισ. του κυριάρχου (sovereign) και ελευθέρου ελληνικού μας λαού, όπως και το πουλημένο καθεστώς της τυραννίας των 300 προδοτών της βουλής, σε μια ύστατη προσπάθεια να μας σηκώσει όλες και όλους από τους καναπέδες!
Στρατηγός Αϋφαντής για Σώρρα.mp4 (Jan 28, 2013)
http://www.youtube.com/watch?v=BLFspTWnDck

[2] Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής στο ‘Αθέατον’ του ‘Σκάι Πιερίας’ (Mar. 12, 2013)!
Αναμετάδοσι από το ‘artFM Radio’ (www.artfmradio.com) στην Κύπρο, της ραδιοφωνικής εκπομπή ‘Αθέατον’, με τον Άκη Ρούσσο, ‘Σκάι Πιερίας’ και καλεσμένο τον Στρατηγό ε.α. Γεώργιο Αϋφαντή.
http://www.youtube.com/watch?v=CyCXHtpnxUE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου