Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Φωτόπουλός ενάντια στο σύστημα μέσω της προεδρίας της ΓΣΕΕ...!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και υποψήφιος για την προεδρία της ΓΣΕΕ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, από τις 21-24 ΜΑΡΤΙΟΥ που θα γίνει το συνέδριο , ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ολόκληρο το πολιτικό -  μνημονιακό σύστημα το
οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την πορεία του προς την προεδρία.

Δεχόμενος επιθέσεις από παντού, μέσα και έξω, από την...

ΓΕΝΟΠ ,από το ΠΑΣΟΚ, και από την ΓΣΕΕ, πεισμώνει και συνεχίζει τον έντιμο αγώνα του κατά της διαφθοράς στη ΔΕΗ, για τον οποίο μάλιστα δικαιώνεται με τα τελευταία γεγονότα που αναφέρονται, κατά των μελών του Δ.Σ της ΔΕΗ τα οποία υπέβαλαν τις  παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο,
ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος και ο πρόεδρος του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος, μετά την άσκηση δίωξης κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ κατά το έτος 2009 στο οποίο ήταν μέλη, σχετικά με την ανάθεση κατασκευής της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Αλιβερίου.

Μην ξεχνάμε ότι μέλος του τότε Δ.Σ. της ΔΕΗ ήταν και ο σημερινός πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Να θυμηθούμε τότε τον ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ που με τους φακέλους υπό μαλλης διάβαινε τον προθάλαμο του εισαγγελέα .

Μην ξεχνάμε ότι και τότε όπως και σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ πάλευε μόνος του με την αμέριστη συμπαράσταση των συναδέλφων του εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Τα τελευταία χρόνια ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ εκτός από την όρεξη  αυτών που καιροφυλακτούν διαχρονικά  με την βοήθεια των κυβερνητικών διοικήσεων της ΔΕΗ να την τεμαχίσουν για να την αποκτήσουν, κληρονόμησε και πολλά προβλήματα συναδέλφων του συνδικαλιστών τα οποία αντιμετώπισε με πυγμή καλώντας το  σύστημα των ελεγκτικών μηχανισμών της δημόσιας διοίκησης για να καταλογιστούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν.

Σήμερα που έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί οι εργασιακές σχέσεις με την ανοχή της σημερινής διοίκησης της ΓΣΕΕ και του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ο μοναδικός που θα μπορέσει να σταματήσει την ακατανόητη εφαρμογή του εργασιακού μεσαίωνα δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος από τον ΝΙΚΟ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Εντός των ημερών ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα ανακοινώσει την διακύρηξη του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στο οποίο θα συμμετέχουν ισχυρά συνδικαλιστικά στελέχη με τον όρο ότι  ουδέποτε κατείχαν κυβερνητικές θέσεις.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους να στρατευθούν δίπλα του για το συμφέρον όλων των Ελλήνων εργαζομένων. ώστε να παλέψουν μαζί του για την διατήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που με την παθητική στάση της η σημερινή διοίκηση της ΓΣΕΕ του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ συναίνεσε στην κατάργησή τους. .




thoureios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου