Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Λευκός Οίκος δηλώνει ευθέως ότι 'έχει επιστήμη' για την αντιμετώπιση της 'κλιματικής αλλαγής.'

Picture
Πριν δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 2013, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε τους περιβαλλοντολόγους ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δεν θα αφήσει την κλιματική αλλαγή στην άκρη του δρόμου κατά τη δεύτερη θητεία του προέδρου.

«Θα σας πω ποιο είναι το πράσινο όνειρο μου:...

ότι τελικά θα αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», δήλωσε ο Μπάιντεν στο "Green Ball", όπου είχαν μαζευτεί περιβαλλοντικές ΜΚΟ και 'κλιματικοί ακτιβιστές' που ζητούσαν να δωθούν άμεσα 'λύσεις'.



Ο αντιπρόεδρος τόνισε ότι το περιβάλλον δεν θα είναι δεύτερης κατηγορίας θέμα και ευχαρίστησε την περιβαλλοντική κοινότητα για την υποστήριξή της προς τον πρόεδρο Ομπάμα.

Ενώ οι πράσινοι ομάδες, είπε,  πίστωσαν τον προέδρο Μπαράκ Ομπάμα με σημαντική πρόοδο σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και με νέους κανονισμούς για τις εκπομπές των μονάδων παραγωγής ενέργειας και στα πρότυπα καυσίμων των οχημάτων, πολλοί παραπονούνται ότι έχει κάνει πολύ λίγα για να αντιμετωπίσει αυτό που οι επιστήμονες αποκαλούν μια αυξανόμενη απειλή της καταστροφικής κλιματικής αλλαγής.

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τις μεθόδους της κυβέρνησης Ομπάμα  είπε: "Δεν προτίθεμαι στον τερματισμό της τετραετούς θητείας χωρίς να γίνουν πολύ περισσότερα".
Και πρόσθεσε: "Κρατήστε την πίστη σας"είπε, γιατί...
 "Υπάρχει επιστήμη στο Λευκό Οίκο."

Οι υποσχέσεις ή δεσμεύσεις ή καλύτερα να πούμε, οι απειλές του Ομπάμα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής...


 "Υπάρχει επιστήμη στο Λευκό Οίκο."

Όταν πορεκλογικά ο Ομπάμα κόντεψε να χάσει από τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του, μας προέκυψε ξαφνικά και απρόβλεπτα... ένας Σάντι! Ήρθε μετά από μηνών ξηρασίας στις ΗΠΑ, έσπειρε πανικό, καταστροφή και φόβο, αλλά και πολλά οικονομικά προβλήματα, ξεσπίτωσε νεοϋορκέζους αφήνοντάς τους στους δρόμους πεινασμένους, αλλά ο Ομπάμα έκανε ΜΑΤ!!!! Κέρδισε την παρτίδα και όχι μόνο. Κέρδισε και το δικαίωμα να τηρήσει τις υποσχέσεις του (κάτι που δεν έχει κάνει με τα μεταλλαγμένα) και να προβεί σε δραστικά μέτρα προκειμένου να σώσει την Αμερική από την 'κλιματική αλλαγή' αλλά σαν καλός άνθρωπος και πλανητάρχης που το παίζει, να σώσει και όλον τον πλανήτη.

Επειδή τα ντημπέιτ περί κλιματικής αλλαγής μόνο σύγχιση προκαλούν,  εμείς λέμε:

  • ΔΕΝ μπορείς να πεις αν το κλίμα κινδυνεύει όταν ψεκάζεις τον πλανήτη ΟΛΗ μέρα κι ΟΛΗ νύχτα.
  • ΔΕΝ μπορείς να βάζεις φόρους στο CO2, που στην τελική τους πληρώνουν οι λαοί, αντί να το περιορίζεις
  • ΔΕΝ μπορείς να έχεις γεμίσει τον πλανήτη με κάθε είδους πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης και να τις αυξάνεις συνέχεια και ανεξέλεγκτα.
  • ΔΕΝ μπορείς να έχεις υπερόπλα όπως το HAARP,  αλλά και πολλά παρόμοια σπαρμένα σ' όλον τον πλανήτη και να κάνεις χειραγώγηση καιρού, σεισμούς, τσουνάμι κι αφύπνιση ηφαιστείων χωρίς συνέπειες.
  • ΔΕΝ μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και μετά να λες "Εμείς έχουμε την επιστημονική  και τεχνολογική λύση"! Τη λύση στο πρόβλημα που ΕΣΥ δημιουργείς και ΟΧΙ κατά λάθος αλλά σκόπιμα!!!!

Ποια μπορεί να είναι αυτή η λύση; Η Γεωμηχανική. Μια επιστήμη-μαγαζί, που στηρίζεται από ιδρύματα  της παγκόσμιας ελίτ, όπως του Ρόκφέλερ. Η Γεωμηχανική είναι ο 'άσσος' στο μανίκι, το  χαρτί που θα παιχτεί για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τους ψεκασμούς, που γίνονται για να δουλεύει το HAARP και κάθε άλλου είδους στρατιωτικά πειράματα αλλά και εφαρμογές. Φυσικά μέσα στη λογική του 'Το'να χέρι νύβει τ'άλλο..' υπάρχει και το κέρδος των φαρμακευτικών εταιριών, των μεταλλαγμένων και του καιρικού χρηματηστηρίου. Αλλά αυτά είναι τα παράπλευρα οφέλη κι όχι ο σκοπός.

Το World Economic Forum (WEF) ένα από τα πολλά ιδρύματα που στηρίζουν την Γεωμηχανική ως 'λύση' στην υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή μιλάει ξεκάθαρα ποιους θεωρεί ως κινδύνους - Global Risks 2013 Report 




Τι να πούμε; Έχουμε πολλά να πούμε για αυτό το ίδρυμα, αλλά και για άλλα, όπως του Ροκφέλερ, για τον τρόπο που σκέφτονται και τα αντικείμενα έρευνας τους. Προς το παρόν απ' όλο το σύντομο βίντεο κρατάμε αυτό το...ρίσκο, όπως τον ονομάζουν. Όχι δεν μας έκανε τόσο εντύπωση το 'ρίσκο' της αποτυχίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης όσο το 'ρίσκο' από το κόστος του να ζεις περισσότερα χρόνια!!! Ποια Γεωμηχανική και σώσιμο του πλανήτη και πράσινα όνειρα και πράσινα άλογα; Εδώ είναι όλο το ζουμι!


Η απάτη της κλιματικής αλλαγής πάει πακέτο με την απάτη της Γεωμηχανικής. Και τα δυο μαζί, πάνε σε ένα μεγαλύτερο πακέτο που μέσα του περιέχει συστηματοκρατούμενες ΜΚΟ και 'ακτιβιστές' μούφα!

© AllNewz  (όροι χρήσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου