Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Υποταγή και αφανισμός ή Δραχμο-μαραθώνας;


fobos
Ύστερα από συρροή πράξεων εσχάτης προδοσίας επραγματοποιήθη αμαχητί και αθορύβως η υποδούλωσις της χώρας στους εταίρους δανειστές,  δια της χρεωκοπίας.
Οι τροϊκανές δυνάμεις κατοχής, εγκαταστάθηκαν...
στους υπουργικούς θώκους, υποδυόμενοι τον τεχνοκράτη σύμβουλο αδελφό, δια την αποκατάστασιν δήθεν της οικονομίας, υπαγορεύοντας εντολές συλήσεως της χώρας , μεχρις και της εμπορευματοποιήσεως των οργάνων του σώματος των ελλήνων (Μνημόνιον Νο 1).Το επίορκο πολιτικό σύστημα χωρίς αιδώ, υποδύεται τον εκπρόσωπο των θεσμών και των εξουσιών που πηγάζουν από το σύνταγμα το οποίον όμως έχουν καταλύσει βάναυσα, εκτελώντας δουλικά τις εντολές των κατακτητών, προσφέροντας επικάλυψι νομιμότητος και επίπλαστης δημοκρατίας.
Η δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της κατ ευφημισμόν Τραπέζης της Ελλάδος, είναι έτοιμες προς εκποίησιν στο πρώτο νεύμα των δανειστών, χωρίς το δικαίωμα της Ασυλίας, κατά παράβασιν του Εθνικού, Διεθνούς και «Ευρωπαϊκού» Δικαίου. Τα προπαγανδιστικά media, συνεχίζουν να τρομοκρατούν αδιαλείπτως τον υπόδουλο έλληνα, σκορπώντας ενοχές και φόβο, κάτω από μπαράζ αντισυνταγματικών και αντιοικονομικών μέτρων, σε μία χώρα που κατέστει η χαβούζα των λαθρομεταναστών του κόσμου, επιφέροντας την εθνολογική αλλοίωσιν του πληθυσμού και την διάλυσιν της εθνικής και κοινωνικής συνοχής. Αυτή είναι η κόλασις που μας κληροδότησε η ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ . Αυτό που οι εφιάλτες το εβάπτισαν παράδεισον που δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε.
Τρομοκρατημένε συμπατριώτη, μπροστά σε αυτή την τραγωδία οφείλεις να αφυπνισθείς. Πρέπει να μάθεις την αλήθεια και να αποφασίσεις δια την τύχη σου.
Η μία επιλογή να αφεθείς στην μόρον (μοίρα),στα χέρια των δημίων, δια να καταλήξεις στην πολτοποίησι και τον αφανισμό σου. Η άλλη επιλογή το υπέρμορον, να μην προκαλείς την μοίρα σου και να αντιδράσεις στο κακό.
Η δυστυχία που σε περιβάλλει, οφείλεται στο γεγονός ότι ολίγοι ισχυροί άνθρωποι οι «παγκομιοποιηταί», με δούρειο ίππο το ευρώ, αφήρεσαν το εκδοτικό προνόμιο (εθνικό νόμισμα) από τα ευρωπαικά κράτη και το παρέδωσαν στους ιδιώτες τραπεζίτες τους. Με αυτό το τέχνασμα, το εσωτερικό χρέος των κρατών από Μηδέν γίνεται εξωτερικό, δανείζονται χωρίς λόγο από τις αγορές (τραπεζίτες) με τοκογλυφικό επιτόκιο δια να κατάληξουν στην υποδούλωσιν δια της χρεωκοπίας.
Αυτό είναι Ανήθικο, Αδικο και Εγκληματικό διότι Λεφτά Υπάρχουν. Το κάθε νόμισμα,αποτελείται από χαρτί και μελάνι. Είναι το οικονομικό σύμβολο κάθε χώρας συνδεδεμένο άμεσα με την εθνική κυριαρχία (αναγκαστική κυκλοφορία) και η αξία εκάστου, αντανακλά την δύναμη της οικονομίας που εκπροσωπεί.
Την περίοδο 1959-1998 με την δραχμή ,το συσσωρευμένο έλλειμμα του κράτους εκαλύφθη από συνολικό δανεισμό 95.5 τρις δρχ. Τα 86,3 τρις δρχ.(90%) προήλθαν από εσωτερικό δανεισμό,δηλαδή με κόστος μηδέν και μόνον δια τα 9,2 τρις δρχ(10%)εχρειάσθηκε να δανεισθούμε σε σκληρό νόμισμα δολλάρια. Πέραν αυτού τα ανωτέρω ποσά παρέμεναν και επενδύονταν υποχρεωτικά εντός της ελληνικής οικονομίας. Με τα σημερινά δεδομένα (ευρώ)και τα 95,5 τρις(100%)θα ήτο προϊόν εξωτερικού δανεισμού σε σκληρό νόμισμα και ολα τα ποσά θα διέρρεαν απο την ελληνικήν οικονομία.
Με αυτόν λοιπόν τον ύπουλο τρόπο στραγγαλίζεται η οικονομία και διογκώνεται το χρέος στο διηνεκές, δια να ακολουθήσουν τα μνημόνια, τα συσσίτια, οι αυτοκτονίες και η υποδούλωσις της χώρας στις Ξένες δυνάμεις κατοχής. Με απλά λόγια, το εθνικό νόμισμα είναι ο μοναδικός τρόπος η Ελλάδα να χρηματοδοτεί και να αναπτύσσει την οικονομία της χωρίς την συσσώρευσι χρέους. Άλλη Συνταγή δεν υπάρχει.
Δια να γίνει η αλλαγή απαιτείται:
1.- Απελευθέρωσις της χώρας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής.
2.- Αποκατάστασις του εθνικού φρονήματος και του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, επαναφορά της στρατιωτικής θητείας στους 24 μήνες.
3.- Έξοδος από την ευρωζώνη, μονομερής καταγγελία του επονείδιστου εξωτερικού χρέους, διακανονισμός του πραγματικού σύμφωνα προς το ελληνικό δίκαιο . Με τον επαναπατρισμό της δραχμής θα αρθούν τα δεινά του κατοχικού νομίσματος που βιώνεις και θα επανέλθουν τα ωφελήματα που προκύπτουν από το εθνικό νόμισμα, κάθε ελεύθερης πολιτείας.Θα υπάρξει παραγωγή διότι το οικόπεδο Ελλάς είναι αυτάρκες σε όλους τους τομείς .Εξαγωγές,δουλειά,μισθός,σύνταξις,περίθαλψις,ασφάλεια,δικαιοσύνη και αποκατάστασις της εθνικής μας αξιοπιστίας διεθνώς.
Το επόμενο πρωί θα μηδενισθεί το εσωτερικό χρέος (εσωτερική αιμορραγία). Θα υπάρξουν τα εργαλεία δημοσιονομικής και Νομισματικής πολιτικής δια ανάπτυξιν και αναχαίτησιν του εξωτερικού χρέους (εξωτερική αιμορραγία). Θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά, έλεγχος εκροής συναλλάγματος και σύναψις διακρατικών συμφωνιών χάριν του εθνικού συμφέροντος.
4.- Απέλασις λαθρομεταναστών, καταγγελία Δουβλίνου ΙΙ.
5.- Σεισάχθεια (διαγραφή) δια τα χρέη νοικοκυριών, ελευθέρων επαγγελματιών, που αδυνατούν να πληρώσουν.
6.- Επίλυσις του δημογραφικού. Δημιουργία κρατικού φορέα παραγωγής φαρμάκων.
7.- Απλοποίησις φορολογικού συστήματος. Δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων δια επενδύσεις , επαναπατρισμό της ελληνοκτήτου ναυτιλίας και των επιχειρήσεων που διέφυγαν εις αλλοδαπήν.Οι επένδυσεις των κερδών εντός Ελλάδος θα απαλλάσσονται φορολογίας.
8.-Κρατικοποίησις προβληματικών Τραπεζών και ΔΕΚΟ εθνικής σημασίας.
9.- Άμεση ενεργοποίησις των επιχειρήσεων, ιδιαιτέρως της πρωτογενούς παραγωγής(Γεωργίας,κτηνοτροφίας ,αλιείας) δια την διασφάλισιν της διατροφής του πληθυσμού.’Ελεγχος εισαγωγών.
10.- Τιμωρία των υπευθύνων της εθνικής τραγωδίας και δήμευσις της περιουσίας των. Το ήμισυ της μισθοδοσίας βουλευτών και ανωτάτων λειτουργών θα καταβάλλεται σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου.
11.- Διεκδίκησις αποζημιώσεως από το ΔΝΤ και ΕΕ δια την επιβληθείσαν λανθασμένη οικονομική πολιτική.
Βραχυχρονίως θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες λόγω υποτιμήσεως , συναλλάγματος και πληθωρισμού αλλά πολύ σύντομα θα αποκατασταθούν, διότι είναι διαχειρίσιμες και θεραπεύσιμες .
Η έξοδος από την ευρωζώνη δεν θα είναι απλός περίπατος. Η λύτρωσις δια την Ελλάδα, θα είναι καταστροφή δια τους παγκοσμιοποιητές,οι οποίοι θα πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις . Στην παρούσα φάσι, οι εταίροι βαμπίρ ,κρατάνε στα δόντια τους δύο σπουδαία θηράματα, την Κύπρο και την Ελλάδα. Αυτά θα τους ικανοποιήσουν άκοπα την ενεργειακή δίψα δια τις επόμενες δεκαετίες. Ύστερα από 2500 χρόνια, επαναλαμβάνεται ξανά το ίδιο υπαρξιακό πρόβλημα: Υποταγή και Αφανισμός ή Δραχμο-Μαραθώνας;
200.000 άνδρες η σιδηρόφρακτη στρατιά των Περσών, σύμφωνα προς τον Σημωνίδη, με 600 πλοία, ιππικό και σύμβουλο τον έκπτωτο εφιάλτη τύραννο Ιππία. 10.000 οι Αθηναίοι με 1.000 Πλαταιείς. 11.000 αποφασισμένοι Μαραθωνομάχοι, που με στρατηγήματα έκαναν την υπέρβασιν και την ανατροπήν. Ενίκησαν και εμπόδισαν τους παγκοσμιοποιητές να καταλάβουν την Αθήνα, την πύλη της Ευρώπης.
Υπόδουλε συμπατριώτη. Μη χάνεις το θάρρος σου.Την ύβριν ακολουθεί η Νέμεσις. Στον ακήρυχτο πόλεμο του ευρώ (δολλαρίου), με σημαιοφόρο το 4ο Ράιχ , τα ευρωπαικά κράτη θα αντιδράσουν διεκδικώντας ξανά την εθνική τους ανεξαρτησία με τα εθνικά τους νομίσματα. Εάν οι μοίρες θελήσουν να αναδείξουν ένα νέο Μιλτιάδη τότε η ιστορία θα επαναληφθεί εδώ, που γεννήθηκε ο Μαραθώνας και η ελευθερία .
Ιδομενέας Αντ. Σαρρής
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου