Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Άλλο ΕΛΛΑΔΑ και άλλο... «Πιτσαρία», κύριε Σαμαρά!

SAMARAS 6Κάποτε ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς ρωτήθηκε για το επάγγελμα που εξάσκησε και απάντησε... «πιτσαδόρος»! Όμως τώρα το τρομερό, ποιο είναι; Πως στην θέση της «πιτσαρίας» βρίσκεται η Ελλάδα και στην θέση της «πίτσας» ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα...

Από τοποθέτηση του Χρήστου Παππά, κοινοβ. εκπροσώπου της Χ.Α. στην βουλή για το σχέδιο νόμου για τα αποθέματα του αργού πετρελαίου:
«Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στην απεργία της ΠΝΟ κατακρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της με τις συνεχείς επιστρατεύσεις και αναρωτήθηκε εάν θα πράξουν το ίδιο και με τους αγρότες. Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πιο σεμνός σε ό,τι αφορά θέματα επιστρατεύσεως γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η στρατιωτική του θητεία ήταν επεισοδιακή έχοντας τουλάχιστον δύο εξαγορές.
Όσο για τα επαγγελματικά του, είναι γνωστή η περίφημη συνέντευξή του "στον ενικό", όπου σε μία ερώτηση Έλληνα πολίτη που του λέει  «Αντώνη γιατί να σε προσλάβω, τι επαγγελματική εμπειρία έχεις», ο πρωθυπουργός του απάντησε ότι είχε μία πιτσαρία κάτι μήνες με ένα φίλο του και πήγαινε καλά.  Μόνο που δυστυχώς στη θέση της πιτσαρίας είναι μια ολόκληρη χώρα και στη θέση του συνεταίρου έχει βάλει  με το μνημόνιο τον ξένο παράγοντα, τους τοκογλύφους και το ΔΝΤ, συμπλήρωσε ο Χρήστος Παππάς»...
Μαρία Παπαδοπούλου

2 σχόλια:

  1. Ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μια μικρη διαφορα μονο : Για δουλεια τοτε , βασιστηκε πανω σε τενεκε - Για δουλεια σημερα, βασιστικε παλι πανω σε ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Πρωθυπουργος μπορει να εγινες Σαμαρα - ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα γινεις ποτε σου. Προδοτης Ησουν - Προδοτης ΕΙΣΑΙ - Προδοτης Θα ΕΙΣΑΙ. Το μονο που σε χαιρομαι, ειναι οτι εχεις λογο και τον τιμας. Φτου σου Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή