Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Όπου δεν υπάρχουν μειονότητες, υπάρχουν οι ΑΟΖ


Η Άγκυρα απάντησε, μετά την κατάθεση του χάρτη για έρευνες κοιτασμάτων στο Αιγαίο από την Ελλάδα, λέγοντας ότι "στη δική μας υφαλοκρηπίδα θέλουν οι Έλληνες να κάνουν έρευνες στο Αιγαίο με την οριοθέτηση του χάρτη των ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) που υπέβαλαν στον ΟΗΕ".
Και η συνέχεια;

Το 1920 τα σχέδια της...
Κοινωνίας των Εθνών για ελληνοτουρκική σύρραξη ήταν η προστασία των μειονοτήτων. Οι Έλληνες της Μικρασίας υφίσταντο διωγμούς.Οι Άγγλοι άνοιξαν την πόρτα στον Βενιζέλο και του είπαν αν έχει ετοιμοπόλεμο στρατό να αποβιβάσει στη Σμύρνη. Οι ετοιμοπόλεμοι Έλληνες πολεμούσαν διαρκώς από το 1912 στους Βαλκανικούς. Συνέχισαν με το να αποβιβαστούν στη Σμύρνη με τα γνωστά αποτελέσματα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Τώρα δεν υπάρχουν οι μειονότητες. Υπάρχει η ΑΟΖ, η φτώχεια και η εξαθλίωση των Ελλήνων, αλλά και ο επερχόμενος κίνδυνος για την παγκόσμια αυτοκρατορία με τη Χρυσή Αυγή. Ο κύριος Ολάντ το επεσήμανε, όπως και ο κ. Βενιζέλος. Δεν ήρθε, μας είπε, για να πουλήσει όπλα. Η συνέχεια επί της οθόνης live .

Υστερόγραφο. Οι Έλληνες το 1920 ήταν ετοιμοπόλεμοι, αλλά εξαντλημένοι. Σήμερα είναι εξαντλημένοι από τα ποδόσφαιρα, τα φρέντο, τα καφέ- φραπέ και το νυχτοκάματο της μουτζούρας τοίχων με συνθήματα antifa.


http://kyprianoscy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου