Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ κουκουλοφόρων και βίας


ristos 9«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον...
Δένδια να με συλλάβει... Τα ρόπαλα αυτά είναι σε αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα. Επειδή στην τελευταία διαδήλωση για τη Μέρκελ ήμουν μπροστά σε σύλληψη 17 πιτσιρικάδων από την αστυνομία με μόνο κριτήριο ότι είχαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, καταλαβαίνετε ότι η Πολιτεία έχει περάσει σε άλλες μεθόδους...» Αυτά είπε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 FM, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης (στη φωτογραφία).
Όσον αφορά στην επιχείρηση και στη Βίλα Αμαλίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού μιλά για «προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές», κάνει λόγο για «αγκάθι στο μάτι της Χρυσής Αυγής γιατί εκείνο το συγκεκριμένο σημείο προστάτευε μετανάστες και οποιονδήποτε άλλον αναξιοπαθούντα. Οι άστεγοι της περιοχής μπορούσαν να βρουν κατάλυμα, για να κοιμηθούν και η νεολαία μπορούσε να παρακολουθήσει μια συναυλία ή εκθέσεις βιβλίου και ζωγραφικής... Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη, όταν και αν θα γίνει η δίκη».
Τα σχόλια, περιττεύουν... Αυτό το "αν", για τη δίκη, πάντως, έχει ενδιαφέρον, μιας και ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται έμμεσα στους συλληφθέντες, αμνήστευση.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου