Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ακόμα και τα νέα άτομα είναι προδότες και έφυγε σαν λαγός!Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξ. Ελλήνων

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξ. Ελλήνων Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μπάμπης Αποσκίτης.

Ο κ. Αποσκίτης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι...
«οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, η δημοσιοποίηση ειδήσεων που, καλή τη πίστει, θεωρούσα ψευδείς έως σήμερα, οι εκφρασθείσες ανησυχίες για την τύχη του κινήματος από «περίεργα» πρόσωπα, μα κυρίως η έλλειψη κοινού οράματος, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω άλλο στους Ανεξάρτητους Έλληνες».
Και καταλήγει:

«Δεν μπορώ να προσπαθώ για κάτι αόριστο, απροσδιόριστο και κυρίως ανέφικτο. Γιατί "δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι΄αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει"».

2 σχόλια:

  1. Τα λεφτα ειναι πολλα και ως συνηθως καποιοι εχουν την τιμη τους . Και ξαφνικα τους ξυνισε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ενω σε λιγο θα γλυφουν αυτον που εφτυναν, το φιλαρακι τους τον ΣΑΜΑΡΑ . Οι κολοτουμπες γυρνανε στον αρχικολοτουμπα λογικο ειναι εντελει .Λες και ο κοσμος που ειναι αντιμνημονιακος νοιαζεται για τετοια ατομα. Ας ξυπνησει ο κοσμος να δει ποιοι ειναι αυτοι που τους λενε αληθειες και ποιοι τους φλομωνουν στο ψεμα τοσα χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή