Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ευρωπαϊκός Συναγερμός αντί Νεας Δημοκρατίας.


857c4d49056667ba147b3e36c5336fd0_XLΑπό προχθές είχαμε πει ότι το καθεστώς επιχειρεί την αναβίωση του ελεγχόμενου δικομματισμού. Με λίγα λόγια το παρασιτικό κρατικοδίαιτο καθεστώς, προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο της εξουσίας και επομένως και των δημοσίων ταμείων και των δανείων της τροϊκας, επιδιώκει με κάθε τρόπο να ελέγξει και να καθοδηγήσει τις πολιτικές εξελίξεις. Με κάθε τρόπο η κοινωνία θα πρέπει...
να μείνει πάλι έξω από το πολιτικό παιχνίδι και θα πρέπει να ενισχυθεί η αυτονομία του κράτους και ο έλεγχος πάνω στο πολιτικό σύστημα. Αυτό το θέλουν τόσο τα ντόπια ξενόδουλα κρατικοδίαιτα παράσιτα όσο και οι διεθνείς δανειστές.
Προς την κατεύθυνση αυτή, του ελέγχου των πολιτικών εξελίξεων, είναι απαραίτητο να αναστηθεί ο απόλυτα υπεύθυνος για την πτώχευση δικομματισμός και ταυτόχρονα να γίνει μια αναθεώρηση του Συντάγματος και ένας εκλογικός νόμος που θα αφαιρούν από το λαό την οποιαδήποτε διαφαινόμενη υποψία ανάληψης έστω και μικρού ποσοστού πολιτικής εξουσίας και συμμετοχής του στις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του. Το παρασιτικό καθεστώς βιάζεται να στεγανοποιήσει το κλειστό ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα και να βάλει πάλι τον κόσμο στα ελεγχόμενα διχαστικά κομματικά μαντριά, πριν η κρίση αρχίσει να αφυπνίζει την κοινωνία η οποία αναγκαστικά στη συνέχεια θα στραφεί εναντίον του εχθρικού καθεστώτος.
Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε ότι εξυφαίνονται σχέδια διάλυσης στην ουσία της ΝΔ και δημιουργίας ενός νέου κόμματος «ευρωπαϊκού προφίλ» που μπορεί να φέρει ακόμα και τον τίτλο «Ευρωπαϊκός Συναγερμός».
Αναβιώνουν λοιπόν και πάλι στο έτος 2012 τα ξενόδουλα εξωκατευθυνόμενα κόμματα «Φιλοαγγλικό, Φιλογαλλικό, Φιλορωσικό». Σήμερα έχουμε ήδη προαναγγελθέν «Φιλοευρωπαϊκό ή στην ουσία Φιλογερμανικό», σε λίγο “Φιλοαμερικανικό” κ.λ.π. Τι κοινό είχαμε τότε με τώρα; Μα φυσικά το ίδιο (πάνω κάτω) Σύνταγμα και το ίδιο ολιγαρχικό και κλειστό πολίτευμα.
Αυτό το αυτονομημένο κράτος δεν χρειάζεται πλέον restart, χρειάζεται format και νέο λειτουργικό (Σύνταγμα), γιατί το παλιό περιέχει πολλούς ιούς και trojan, ελεγχόμενο από ανώνυμους χάκερς.


hassapis-peter.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου