Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Λαθρομετανάστες απασχολούν οι Ελληνες νόμιμοι μικροπωλητές!


ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!
Θα θυμάστε πως όταν έγιναν τα επεισόδια με τους Χρυσαυγίτες στο πανηγύρι της Ραφήνας, η Ομοσπονδία των μικροπωλητών λαϊκών αγορών είχε  βγάλει ανακοίνωσή όπου και στήριζε τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών μικροπωλητών. Όπως είχε αποδειχθεί λίγο μετά, οι Χρυσαυγίτες βουλευτές και τα λοιπά μπουμπούκια είχαν επιτεθεί τελικά σε αλλοδαπούς που είχαν άδειες στη συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη. Βεβαίως, οι Έλληνες πωλητές λαϊκών αγορών έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται όταν τους τρώνε το ψωμί όσοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία κοιμάται.
Άλλο όμως η διαμαρτυρία γιατί είναι...
ξέφραγο αμπέλι το κράτος κι άλλο η υποστήριξη έκνομων ενεργειών όπως η αντιποίηση αρχής και η φθορά ξένης περιουσίας.
Η πλάκα, η οποία όμως είναι εξαιρετικά σοβαρή, έρχεται από τους ελέγχους που έκανε το ΙΚΑ στους πωλητές λαϊκών αγορών. Σε σύνολο 82 ελέγχων, αποκαλύφθηκε ότι 58 από αυτούς απασχολούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι ίδιοι που ούρλιαζαν για τους κακούς αλλοδαπούς μικροπωλητές την ίδια ώρα απασχολούσαν αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά, χωρίς να πληρώνουν ΙΚΑ και με μεροκάματα αστεία.
Αυτή δυστυχώς είναι μια πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Που βρίζει τους αλλοδαπούς την ίδια ώρα που τους χρησιμοποιεί παράνομα στα χωράφια ή στα σπίτια ως οικιακούς βοηθούς.
Άραγε η Χρυσή Αυγή θα πάει τώρα στους… νόμιμους Έλληνες μικροπωλητές να τους επιπλήξει για τις παρανομίες τους;
Επειδή τα παραπάνω προέρχονται από κομματική ιστοσελίδα της ΝΔ, φροντίσαμε να τα διασταυρώσουμε: Πράγματι λοιπόν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, έγιναν αυτοί οι έλεγχοι και βρέθηκαν οι συγκεκριμένοι παραβάτες!
ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ: ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ;
Ή διαφορετικά: Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε κάποιοι;;;
Όταν έγιναν τα γνωστά επεισόδια σε ζωοπανήγυρεις (!!!), αμέσως γράψαμε πως ΚΑΙ ΟΙ "ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ" απασχολούν ορδές λαθρεποίκων! Κι αμέσως έπεσαν κάποιοι να μας φάνε!
Να λοιπόν τώρα που έρχεται η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Βέβαια, δεν χρειαζόταν να κάνει ελέγχους το Κράτος για να διαπιστωθεί αυτό που βλέπουμε όλοι με τα ίδια μας τα μάτια, εδώ και χρόνια!
ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, με τα "αφεντικά" να κάθονται παραδίπλα και να εισπράττουν!!!
Φυσικά, υπάρχουν και τίμιοι μικροπωλητές, που όμως δυστυχώς είναι η εξαίρεση!
Η συντριπτική πλειοψηφία των "Ελλήνων μικροπωλητών" υβρίζει - και σωστά! - τους λαθρομετανάστες, αλλά ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ!
Για να μην μιλήσουμε για την ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή, αφού σχεδόν κανείς δεν κόβει αποδείξεις!
Αυτούς θα πάτε να τους...δείρετε, "βαρύμαγκες" Χρυσαυγίτες;
Και καλά αυτούς, μπορεί να τους...αφήνετε να βγάζουν "ένα κομμάτι ψωμί" οι...καημένοι! Τις εκατοντάδες μικρές και μεγάλες βιοτεχνίες που απασχολούν λαθρομετανάστες, δεν τις γνωρίζετε;;;
Όλα τα Δυτικά Προάστια (κυρίως) αλλά και γενικότερα η Αττική, η Βοιωτία (Οινόφυτα) κλπ, σφύζει από παράνομους αλλοδαπούς που εργάζονται σε "ελληνικές επιχειρήσεις"!
Εμπρός, λοιπόν! Ιδού νέον πεδίον δόξης λαμπρό! Βάλτε μερικά από τα...τάγματά σας να "κανονίσουν" τους ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ!
Θα τολμήστε; Ή θα...κακαρίσετε, όπως κάνετε συνήθως;
Υ.Γ. Αν υπήρχε σοβαρό Κράτος, θα αφαιρούσε τις άδειες, θα επέβαλε βαρύτερα χρηματικά πρόστιμα, θα έκλεινε στη φυλακή, θα δήμευε τις περιουσίες των μικροπωλητών και θα απέλαυνε τους παράνομα απασχολούμενους λαθρομετανάστες. 
Αλλά είπαμε: Όλα για το θεαθήναι, ελάχιστα για την ουσία...!       

hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου