Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μας ψεκάζουν με στείρωση και υπογονιμότητα


Rheinfall.jpg

diadrastikoΣτα πολύ γνωστά σε όλους μας chemtrails, έχουν ανιχνευθεί διάφορα περίεργα, ανθυγιεινά και επικίνδυνα συστατικά ανά τον κόσμο (όπου γίνονται αεροψεκασμοί). Το Βόριο είναι μία από τις κύριες ουσίες που ψεκάζεται στην ατμόσφαιρα, μαζί με το βάριο, το αλουμίνιο και άλλα αναμεμειγμένα δηλητήρια.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του Πανεπιστημίου του Stanford σχετικά με το τι προκαλεί την ανδρική υπογονιμότητα μαθαίνουμε:... «Η έκθεση σε περιβαλλοντικούς κινδύνους και τοξίνες όπως παρασιτοκτόνα, χρώματα μολύβδου, ​​ακτινοβολία, ραδιενεργής ουσίες, υδράργυρος, βενζόλιο (εμπεριέχεται στο τσιγάρο) το βόριο και βαρέα μέταλλα».

Το Βόριο (Boron) είναι μία από τις ουσίες που προσδιορίζονται σαφώς ως αιτία της υπογονιμότητας στους άντρες, με απλά λόγια: στείρωση.

Άλλες αναφορές κρατούν μία επιφύλαξη ως προς το αν προκαλεί γενετικές ανωμαλίες σε ανθρώπους. Ωστόσο έχει αποδειχτεί ότι είναι υπεύθυνο για χαμηλό σωματικό βάρος κατά την γέννηση, γενετικές ανωμαλίες και αναπτυξιακές καθυστερήσεις σε νεογέννητα ζώα των οποίων οι μητέρες είχαν εκτεθεί σε υψηλές δόσεις του βορίου (ως βορικό οξύ). Οι δόσεις που παρήγαγαν αυτά τα αποτελέσματα σε εγκυμονούντα ζώα είναι περισσότερο από 800 φορές υψηλότερη από την μέση ημερήσια πρόσληψη του βορίου στα τρόφιμα μέσω ενήλικων γυναικών στον πληθυσμό των ΗΠΑ.

Επισημαίνεται ότι το βόριο προκάλεσε αυξημένη συχνότητα ατροφίας των όρχεων και διάμεση υπερπλασία σε αρσενικά ποντίκια που εκτέθηκαν σε δόσεις ≥ 201mg βορίου / kg / ημέρα (1150 mg βορικού οξέος / kg / ημέρα).

Αν και υπάρχουν φήμες που μιλούν για αεροψεκασμούς που στοχεύουν στην υπογονιμότητα, σύμφωνα με πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις σεδείγμα Ελλήνων, δεν φαίνεται να έχει περάσει αυτό το συστατικό στο αίμα μας.

Προστασία

Ο Anthony Norman, ένας διακεκριμένος ομότιμος καθηγητής της βιοχημείας και βιοϊατρικών επιστημών και διεθνής εμπειρογνώμονας για τη βιταμίνη D, σημειώνει ότι οι μισοί άνθρωποι στη Βόρειο Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη παίρνουν ανεπαρκείς ποσότητες βιταμίνης D.

Επί του παρόντος, η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης D είναι 200 ​​μονάδες (IU) για άτομα ηλικίας έως 50 ετών, 400 μονάδες για άτομα 51 έως 70 ετών, και 600 μονάδες για άτομα άνω των 70 ετών.

«Υπάρχει ευρεία συναίνεση μεταξύ των επιστημόνων ότι η σχετική ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης D θα πρέπει να αυξηθεί στα 2.000 έως 4.000 IU για τους περισσότερους ενηλίκους» λέει ο Norman. «Μία ημερήσια πρόσληψη των 2000 μονάδων IU μπορεί να επιτυγχάνεται με ένα συνδυασμό της ηλιοφάνειας, διατροφής, συμπληρώματα διατροφής, και ενδεχομένως ακόμη και σε περιορισμένες δόσεις ηλιοθεραπείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου