Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σκοτώνουν την ελληνική φύση!


 
1aylotomia
Πλήθος καταγγελίες κατά του Δημάρχου Λαμίας κ. Κοτρωνιά, γίνονται σε τοπικά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από αγανακτησμένους κατοίκους της περιοχής. Λόγος; Η απραξία της...
τοπικής αυτοδιοίκησης όσον αφορά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Τι συμβαίνει; Σας παραθέτουμε μία από τις καταγγελίες, η οποία μάλιστα προέρχεται από ακτιβιστή του πατριωτικού κινήματος της περιοχής: "Στο πλατανόδασος του Ξηριά Λαμίας, συντελείται ένα έγκλημα για δεύτερη χρονιά. Έχουν μπει με τα αλυσοπρίονα και κόβουν ανεξέλεγκτα όλα τα πλατάνια γύρω από το παλιό υδραγωγείο. Έχουμε παρακαλέσει, έχουμε κάνει καταγγελίες στα ΜΜΕ, έχουμε γράψει άρθρα στο internet... Αυτές τις μέρες γίνεται ΜΑΚΕΛΙΟ. Αυτή ήταν η "αυξημένη ετοιμότητα" της Δασικής Υπηρεσίας; Η ευρύτερη περιοχή δε μέχρι την πλατεία έχει ρημάξει εντελώς και έχει γίνει σκουπιδότοπος. Ο Κοτρωνιάς πρέπει να ζει σε άλλο πλανήτη. Έχει χάσει τον έλεγχο εντελώς!!! Λες και έχει και καμιά τεράστια πόλη."
Εδώ θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που λεηλατούν την ελληνική φύση, είναι αλλοδαποί, οι οποίοι κανένα ενδιαφέρουν δεν έχουν για το αν θα αφήσουν ερείπια και σεληνιακά τοπία στα παιδιά τους. Τα δε χρήματα που βγάζουν πάνε σε έναν βαθμό για να ανοικοδομήσουν τις δικές τους χώρες. Οι οποίες πολλές φορές έχουν πολύ αυστηρούς νόμους.

www.elora.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου