Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ναι. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.



Του Σταύρου Βιτάλη, 
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Απαισιοδοξία, θυμός, οργή, αγανάκτηση, σε κάποιες περιπτώσεις μίσος, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Λαού μας, τα οποία οξύνονται ολοένα και περισσότερο, όσο η Τρόϊκα «μπήγει βαθύτερα το μαχαίρι, στο σβέρκο μας». Την ίδια ώρα φυσικά που οι αχυράνθρωποι διαχειριστές της εξουσίας συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι των τοκογλύφων καταληστεύοντας την κοινωνία και στέλνοντας τα κλεμμένα στην Ελβετία. Ενώ στη...


«γωνία», περιμένουν δήθεν αριστεροί και δήθεν εθνικιστές, «σωτήρες», σε ένα καλοστημένο σχέδιο εναλλαγής εξουσίας, για όσο διάστημα οι τοκογλύφοι κρίνουν χρήσιμο για να «τσεπώσουν» όσα περισσότερα ευρώ μπορούν.
Η «πολιτική διαστρωμάτωση» του Λαού μας, σε σχέση πάντα με τη στάση του απέναντι στους πολιτικούς απατεώνες, έχει σε αυτήν την φάση, διαμορφώσει (όπως πχ στην Αργεντινή του Κάρλος Μένεμ και πριν το διώξιμο του Ντε Λα Ρούα με το «γνωστό ελικόπτερο»), τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Η συντριπτική του πλειοψηφία, αισθάνεται ανίσχυρη εμπρός στις αδυσώπητες ερπύστριες των τοκογλύφων και την αποφασιστικότητα των κυβερνώντων (όπως εκφράζεται από τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ), να επιβάλλουν τον φασισμό τους.
Ένα σημαντικό τμήμα του Λαού, στρέφεται στις «αριστερές φούσκες» του ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλώντας στην ουσία, τα ψέματα που συστηματικά λέει ο Τσίπρας, να έχουν έστω και μία δόση αλήθειας.
Ένα ακόμη επίσης σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, «φορτώνεται» με μίσος για τους υπευθύνους της κατάντιας του, κατρακυλώντας στη λογική της εκδίκησης, μέσα από τους εκφραστές του νεοναζισμού.
Ένα μικρότερο τμήμα, «σέρνεται» απελπισμένο, πίσω από γελοίες πρακτόρικου είδους «επιχειρήσεις» του τύπου «θα σας πληρώσουμε το χρέος», ή ακόμη του τύπου «…αν με ψηφίσετε εμένα θα σας σώσω».
Και τέλος, ένα ακόμη μικρότερο τμήμα, αναγνωρίζει τη δυνατότητα εξόδου από το αδιέξοδο, αναφέρεται σε αυτό σε κείμενα/αναλύσεις – κυρίως – στο διαδίκτυο, αλλά αρνείται επίμονα να προχωρήσει στην αναγκαία εκείνη για την ανατροπή, δράση.
Κι’ όμως, τα πράγματα είναι απλά. Πάρα πολύ απλά:

Μπορούμε να τους ανατρέψουμε σε μερικές μέρες, χωρίς μάλιστα να «ανοίξει μύτη».
Μπορούμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα που μας έκλεψαν με μερικές μόνο απλές κινήσεις.
Με μία όμως και μόνη προϋπόθεση: Να αναζητήσουμε την λύση σε εμάς, στον εαυτό μας. Όπως έπραξαν πχ οι Ισλανδοί, όπως έπραξαν οι Αργεντινοί, όπως έπραξε ο Λαός του Ισημερινού, της Ουγγαρίας κλπ κλπ Λαοί, οι οποίοι αποφάσισαν να «πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους».
Τη Δευτέρα λοιπόν, 5 Νοεμβρίου:

Συγκεντρωνόμαστε από όλες τις άκριες της Ελλάδας, μπροστά στη Βουλή. (Προϋπόθεση: Να κλείσουμε τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μας για μερικές μέρες, να σταματήσουμε να εργαζόμαστε. Έτσι κι’ αλλιώς, στο οικονομικό χάλι στο οποίο βρισκόμαστε, η «ζημιά» την οποία θα υποστούμε, είτε είμαστε εργαζόμενοι, είτε εργοδότες, θα είναι ασήμαντη).
Προχωρούμε σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, μπροστά στη Βουλή.
Ολοκληρώνουμε-ψηφίζουμε το Νέο Σύνταγμα, Άμεσης Δημοκρατίας. (Αυτό που έπρεπε να έχουμε από το 1827 και τον Ιωάννη Καποδίστρια. Αυτό που έχει εδώ και 200 χρόνια η Ελβετία, αυτό που απέκτησε πρόσφατα η Ισλανδία).
Εκλέγουμε την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία παραδίδει στον Πρόεδρο της Βουλής Μεϊμαράκη, το νέο, ψηφισμένο από το Λαό Σύνταγμα.
Δίνουμε μερικές μέρες προθεσμία στους 300 της Βουλής, να ψηφίσουν το Νέο Σύνταγμα.
Με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, απαιτούμε την άμεση διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει το Νέο Σύνταγμα.
Με τις εκλογές έχουμε:

Πρόεδρο Δημοκρατίας, Αρχηγό του Στρατού και της Παλλαϊκής Άμυνας, εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.
Πρωθυπουργό εκλεγμένο κατ’ ευθείαν - ως πολίτη και όχι ως κόμμα – από τον Λαό.
Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας (προϊστάμενο δηλαδή του Υπουργείου Δικαιοσύνης), εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.
Επίτροπο του Λαού, επικεφαλής της Εκλογικής Εξουσίας και του Σώματος Δίωξης Διαφθοράς, εκλεγμένο κατ’ ευθείαν από τον Λαό.
151 βουλευτές, οι οποίοι εκλέγονται ως πολίτες και όχι ως κόμματα, στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας (51 υποχρεωτικά από τους 51 Νομούς και οι 100 αναλογικά με τον πληθυσμό).
Αμέσως μετά και μέχρι το τέλος του 2012, με τα δικαιώματα που μεταβιβάζονται από το Νέο Σύνταγμα, κατ’ ευθείαν στο Λαό, προχωράμε:

Σε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε αν θα διώξουμε ή όχι, το ΔΝΤ, την Τρόϊκα και τους τοκογλύφους, με παράλληλη επιβολή εθνικώς ελεγχομένου νομίσματος.
Σε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να μείνουν ή να φύγουν οι λαθρομετανάστες.
Σε άμεση δίωξη από το Σώμα Δίωξης Διαφθοράς, όλων των εμπλεκομένων στη δημιουργία του χρέους και άμεση προσαγωγή τους στη δικαιοσύνη.
Στην εκδίκαση από τα Ορκωτά-Λαϊκά Δικαστήρια της Επικράτειας, όλων των αιρετών και διορισμένων δημόσιων λειτουργών που ενεπλάκησαν στη δημιουργία του χρέους.
Στη λαϊκή αποφασιστική συμμετοχή (όπως προβλέπει το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας) σε όλο το νομοπαρασκευαστικό έργο της νέας, αμεσοδημοκρατικής Βουλής, που αφορά: α. Στις εργασιακές σχέσεις τους μισθούς και τις συντάξεις. β. Στον καθορισμό των τιμών των προϊόντων άμεσης ανάγκης, όπως καύσιμα, είδη διατροφής. γ. Στον καθορισμό του ύψους του ΦΠΑ και των φορολογικών συντελεστών. δ. Στο προσωρινό δασμολογικό «κλείσιμο» των συνόρων, έως ότου ορθοποδήσει η εγχώρια παραγωγή και ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση της οικονομίας.
Τα πράγματα είναι τόσο απλά και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτεί, ούτε σταγόνα ελληνικό αίμα. Έχουν γίνει πρόσφατα σε άλλες κοινωνίες, έγιναν και στην Ελλάδα, τόσο την 3η Σεπτεμβρίου του 1843, όσο και στις 15 Αυγούστου του 1909, όπου Λαός και Στρατός, έδωσαν τη λύση.

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου