Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Καταστροφική η παρουσία του Frontex για την Έλλαδα ! ! !

Χαρέλας Παναγιώτης
Προεδρος Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

"Δεν έχουν καμία σχέση οι αστυνομικοί με τα κύματα προσφύγων απο την Συρία"
Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πως χρήζει ίδιας αντιμετώπισης οι μεταναστευτικές ροές που υπάρχουν εδώ και χρόνια απο τον έβρο με το ενδεχόμενο των μετακινήσεων των χιλιάδων προσφύγων απο την Συρία. Οι λαθρομετανάστες που εισερχονται απο τον έβρο είναι μία πάγια κατάσταση εδώ και χρόνια την οποία εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης ένώ το κύμα προσφύγων - που φοβίζει την Κυβέρνηση -προέρχεται απο μία συγκεκριμένη χώρα η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και...
σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ομοίως.
Δεν μπορείς να βάλεις αστυνομικές δυνάμεις απέναντι αλλά το ζήτημα απαιτεί διπλωματικές λύσεις. Αν πράξει η Κυβέρνηση το αντίθετο θα κάνει τραγικό λάθος.

" Καταστροφική η παρουσία του Frontex για την Έλλαδα δείχνουν τα στοιχεία έως σήμερα "

Όσο παράξενο και αν φαίνεται , απο την ημέρα δραστηριοποίησης του Frontex στην Ελλάδα έχουμε τεράστια αυξηση των μεταναστευτικών ροών στην Χώρα μας. Δυστυχώς ο Frontex στον έβρο δραστηριοποιήθηκε κυρίως στη διαχείριση των λαθρομεταναστών και όχι στην αποτροπή τους στα σύνορα της χώρας , αρπάζοντας παράλληλα όλες τις ελληνικές δυνάμεις της αστυνομίας απο τα σύνορα και χρησιμοποιώντας αυτές στην φροντίδα των λαθρομετανστών που έμπαιναν στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό με το Δουβλίνο ΙΙ ο Frontex εξασφάλισε την επιστροφή όλων των λαθρομεταναστών απο τις χώρες της Ευρώπης στην Ελλάδα αδιαφορώντας για το αν η Έλλαδα μπορεί να τους επαναπατρίσει - που δεν μπορεί.

Χαρέλας Παναγιώτης
ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου