Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τρείς Αλβανοί συνελήφθησαν για την ρατσιστική δολοφονία Έλληνα υπερήλικα στην Κορινθία


ImageΣπείρα αλλοδαπών ληστών και δολοφόνων συνελήφθη από την Αστυνομία του Κιάτο. Πρόκειται για μία τριμελή συμμορία αλβανών ηλικίας 22, 28 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν διαπράξει είκοσι τρεις ένοπλες ληστείες και κλοπές, ενώ είχαν σκοτώσει ένα γέροντα 82 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι...
στις 18 Ιουνίου 2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, οι τρείς νεαροί αλβανοί, αφού μπήκαν σε σπίτι στον Πύργο Κορινθίας όπου διέμενε 82χρονος Έλληνας, μαζί με την 92χρονη σύζυγο του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον 82χρονο, χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, που βρήκαν μέσα στο σπίτι.
Ακολούθως οι «γενναίοι» αλβανοί με ιδιαίτερη σκληρότητα, τραυμάτισαν και την 92χρονη γυναίκα του Έλληνα ηλικιωμένου. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν χρυσαφικά-κοσμήματα, το κυνηγετικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που πήραν από την οικία των παθόντων. Ο 82χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, εντός της οικίας του.
Η συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ρατσιστική αφού οι τρείς νεαροί είχαν να αντιμετωπίσουν δύο υπερήλικες και μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας στους οποίους άσκησαν υπερβολική βία προφανώς λόγω του μίσους τους για τους Έλληνες. Διότι για ποιο λόγο θα χρειαζόταν τρείς νεαροί να χτυπήσουν αλύπητα υπερήλικες όταν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση αντίδρασης από
αυτούς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου