Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Aπίστευτη πρόκληση!Χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας,φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των ΄΄άπιστων΄΄με αφορμή την ΄΄Βλάσφημη΄΄ ταινία!

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!
Κωμικοτραγική η εικόνα με την ελληνική σημαία στο βάθος και τα αλαλάζοντα στίφη των βάρβαρων μουσουλμάνων να μας...προσγειώνουν στην θλιβερή πραγματικότητα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΠΙΣΤΩΝ" ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:...

 
Αλήθεια, με ποιο δικαίωμα διαδηλώνουν "εναντίον της βλάσφημης ταινίας" οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας;
Μήπως η Ελλάδα έφτιαξε τη συγκεκριμένη ταινία ή έστω κάποιος Έλληνας πολιτικός ή θρησκευτικός ηγέτης εκφράστηκε θετικά γι' αυτήν;;;
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ;;;
Καταλύει η παρουσία τους το Σύνταγμα (που προβλέπει τη συνάθροιση πολιτών ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ) ναι ή όχι;
Είναι βέβαια τόσο καταξεφτιλισμένοι οι εγχώριοι προδότες πολιτικάντηδες, που το μοναδικό τους μέλημα είναι να αποκλείσουν τους δρόμους που οδηγούν στην αμερικανική πρεσβεία!!!
Για τόσο ξενοκίνητους, εβραιόδουλους γραικύλους μιλάμε! 
 hellas-orthodoxy.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Το δικαιωμα του να διαδηλωνεις ειναι αναφερετο και σεβαστεο απο οπου και να σαι και για οτι δηποτε! Εαν πιασουν εστω και εναν απο αυτους να κανει ζημια σε δημοσια ή ιδιωτικη περιουσια κατα την ωρα της διαδηλωσης αυτης, τοτε να ναι διαμαρτηρηθεις φιλε μου και αν τον δεις να το κανει να τον σπασεις και στο ξυλο..αλλα δεν μπορεις να του αφαιρεσεις το δικαιωμα εκφρασης, ιδιαιτερως σε μια φερομενη ως δημοκρατικη χωρα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα μας κανεις ρε μεγαλε!αμα βγει τωρα η χρυση αυγη και αρχισει να τους βαραει θα φταιει΄?τα κολοκαναλα το μονο εκαναν ηταν να ασχολιθουν πεντε λεπτα με το θεμα!αν τα εσπαγαν οι αγανακτισμενοι θα το ελεγαν ολη μερα!να φυγουν και να πανε στις βρωμοχωρες τους!η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες κα ιστους χριστιανους!δρομο τωρα!κοπροσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντιθετωσ ειχαν και συνεντευξεις μαζι με ρεπορταζ 20 λεπτων για το μαχαιρωμα 3 ων αλλοδαπων στην μεταμορφωση.....κατι μελαμψους ο ενας ετρεξε και ο αλλος εχει γαζες στην παλαμη τι μαχαιρωμα ηταν αυτο ακομα το σκεφτομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή