Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση ντροπής υπέρ των λαθρομεταναστών άπο Σύριζα και ΚΚΕ ενώ η χώρα συγκλονίζεται άπο τη φρίκη της Πάρου

tsipras-alekaki

Τα κόματα της αριστεράς φρόντισαν για ακόμη μια φορά να δικαιώσουν όσους υποστηρίζουν πως μπροστά στο πολιτικό τους γινάτι δεν υπολογίζουν τίποτα. Οι ανακοινώσεις τους με αφορμή την επιχείρηση με την ανιστόρητη ονομασία "Ξένιος Ζευς" για τον εντοπισμό και τη σύλληψη λαθρομεταναστών, πραγματικά προκαλούν...

Για το 15χρονο κοριτσάκι στην Πάρο που εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή του επειδή ένας λαθρέποικος πακιστανός, ένα ανθρωπόμορφο κτήνος για την ακρίβεια, αποφάσισε να του κάνει όσα του έκανε, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ... άκρα του τάφου σιωπή. Ποιος νοιάζεται; Αυτό που τους καίει είναι η προστασία των αλλοδαπών, που σύμφωνα με αυτούς, πρέπει να έχουν δικαιώματα περισσότερα και από αυτά των Ελλήνωνκι ας γνωρίζουν πολύ καλά πως ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται "άνθρωποι" όπως ο 21χρονος πακιστανός της Πάρου...
Αναλυτικά, σε δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας», προστίθενται τα εξής: «Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρο αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».
»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους"».
Επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης κάνει, σύμφωνα με το ΚΚΕ, η συγκυβέρνηση με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς».
«Την ίδια στιγμή» συμπληρώνει, «κρύβει από το λαό ότι τα κύματα των μεταναστών θα πληθύνουν όσο οι σύμμαχοί της, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, με τις απροκάλυπτες επεμβάσεις τους φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στη Συρία».
Σε σχετική του ανακοίνωση το Κομμουνιστικό Κόμμα σημειώνει ότι «το μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης μεταναστών που διαρκώς θα οξύνεται, δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αγριότητας, βαρβαρότητας στα θύματα».
Παράλληλα, ζητά «να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν από τη χώρα προς άλλες χώρες της ΕΕ, να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας, να μη συμμετέχει η χώρα με κανένα τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη Συρία».

 makeleio.gr

10 σχόλια:

  1. Αν αρχισουμε να δινουμε ταξιδιωτικα εγγραφα τοτε η ελλαδα θα γινει ενα Εκδοτηριο που θα περναει ο καθε λαθρομεταναστης απο ολες τις χωρες θα καθεται εδω 2 μερες θα κανει οτι θελει....και μετα θα φευγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο να βγάλουν ανακοίνωση για μια εγκληματική πράξη, που έχει αναλάβει ο εισαγγελέας & ακόμη δεν έχει τελειώσει η έρευνα;
    Η ανακοίνωση είναι ορθή, καθώς δεν είναι εικόνα αυτή πολιτισμένης χώρας που θέλει να προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα & να δείχνει σεβασμό στον άνθρωπο.
    Και από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (& το ΚΚΕ) είναι περισσότερο με το μέρος των μεταναστών;
    Από το γεγονός της προάσπισης των ανθ. δικαιωμάτων & την αποδέσμευση της χώρας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που καταπνίγουν τους λαούς;
    Ή μήπως, από την συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων της ΑΤΕ, της Χαλυβουργίας, του Τ.Τ & άλλων υγιών οργανισμών, που χαρίζονται στα ξένα & ντόπια συμφέροντα;
    Ή μήπως, από την οργάνωση δικτύων αλληλεγγύης, από γειτονιά σε γειτονιά, καθώς & άλλες μορφές οργάνωσης ώστε να μην έχουμε ακόμη περισσότερο εξαθλιωμένους ανθρώπους;
    Η καραμέλα αυτή & η συκοφαντία πρέπει να τελειώνει.
    Ο κόσμος βλέπει ποιος είναι δίπλα του.
    Στο ΣΥΡΙΖΑ & γενικά στην αριστερά, κοιτάμε τον άνθρωπο, τα δικαιώματα του & τις ανάγκες του ΟΧΙ το χρώμα του ή την καταγωγή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν οι λάθρο είχαν σκοτώσει τους ηλικιωμένους γονείς σας ή αν είχαν βιάσει το παιδί σας, σίγουρα
      θα βλέπατε τα πράγματα διαφορετικά και όχι καλυμένα από θολοκουλτούρα, κύριε

      Διαγραφή
    2. tote file moy na toys paris esy sto spiti soy na soy gamane thn mana soy thn aderfh soy thn kori soy....edw einai ellada kai edw isxiei to Πας μη Έλλην βάρβαρος

      Διαγραφή
  3. To KKE και ΣΥΡΙΖΑ να τους παρουν σπιτι τους να βιασουν τις δικες τους κορες, γυναικες μαναδες οχι τις δικες μας. Αν θελουν ακομα να τους συνοδευσουν στη χωρα τους να τους προστατευουν εκει και να ξεβρωμησει λιγο η Ελλαδιτσα μας απο λαθρομεταναστες και τουσ αρισετρους υποστηριχτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι που δεν θα εκμεταλευόσασταν αυτό το συμβάν, για να βγάλετε τα ρατσιστικά-φασιστικά αισθήματα σας. Η χώρα χάνενεται αλλά υπάρχει δικαιοσύνη. Για το συβαν με την μικρούλα στην Πάρο όλοι μας έχουμε στεναχωρίσει!! Τι πρέπει να κάνουμε; Να γίνουμε & μεις θύτες & αρχίσουμε να σκοτώνουμε κάθε αλλοδαπό που δε φταίει; Με το ίδιο σκεπτικό, όταν κάποιος Έλληνας διαπράττει ανάλογο έγκλημα, πρέπει να καθαρίζουμε όλη την οικογένεια ή το χωριό του! Ακόμη, όταν τους μετανάστες όλους, τους έπαιρναν για ένα κομμάτι ψωμί, στα χωράφια, στα δημόσια έργα, σε υπόγειες επιχειρησεις κρυφά να μην τους βλέπουν, στον Κολωνό, στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στα μαγαζιά στο Μοναναστηράκι κ.α. ήταν καλοί & χρήσιμοι; Τώρα που έχουμε σφίξει το ζονάρι, μας χαλάνε το ντεκόρ. Οι δικοί σας, που τους ψηφίσατε, ρίχνουν το ρατσισμό & τη μισαλλοδοξία, δεκαετίες τώρα, μπροστά από τα προβλήματα, για να αποπροσανατολιστεί ο λαός, που βασανίζεται & εξαθλιώνεται. Αλήθεια, έχετε κάνει εσείς που επικαλείστε την ελληνικότητα, τεστ DNA ή έχετε ψάξει το γενεαλογικό δένδρο; θα εκπλαγείτε!!
    Ρίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενάντια στο σεξισμό και το ρατσισμό,για τη γυναικεία χειραφέτηση

    Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα: ο βιαστής της Πάρου πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία που ορίζει πως ο βιασμός είναι κακούργημα. Πρέπει, ωστόσο, να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε, να βιάσει μια ανήλικη, και όχι για αυτό που είναι, δηλαδή αλλοδαπός. Το έγκλημα της Πάρου δεν ήταν έγκλημα ενός «ξένου» ενάντια σε μια ελληνίδα. Ήταν έγκλημα ενός άντρα εναντίον μια γυναίκας.

    Ο βιασμός αποτελεί μια ακραία πράξη εξουσίασης του γυναικείου σώματος, μια βίαιη άρνηση του δικαιώματος των γυναικών να διαχειρίζονται ελεύθερα τη σεξουαλικότητά τους. Παρ’ όλους τους μύθους, η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών τελείται από οικείο πρόσωπο της γυναίκας (πατέρας, φίλος, εραστής, σύζυγος). Άλλωστε στην Ελλάδα ως το 2006 ήταν νόμιμο (και ηθικό;) να βιάζει κάποιος τη σύζυγό του, ενώ ακόμα και μετά την ποινικοποίηση της πράξης οι σχετικές καταγγελίες είναι σχεδόν μηδαμινές.

    Όλα αυτά τα ξεχνάνε οι όψιμοι «υπερασπιστές» των γυναικών που «απειλούνται απ τους κακούς αλλοδαπούς». Είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν πως οι γυναίκες είναι κατώτερες απ τους άνδρες, πως πρέπει να μένουν σπίτι και να γίνονται αναπαραγωγικές μηχανές, είναι η ίδιοι που πριν λίγα χρόνια έλεγαν πως η βιασθείσα ανήλικη της Αμαρύνθου «τα ήθελε». Είναι οι ίδιοι που εδώ και χρόνια εξευτελίζουν και πουλούν το γυναικείο σώμα στα ΜΜΕ , και τώρα παρουσιάζονται σαν υπερασπιστές του.

    Το περιστατικό της Πάρου έγινε αφορμή για να χυθούν τόνοι ρατσιστικού δηλητηρίου στην ελληνική κοινωνία. Οι γυναίκες όμως τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν απ αυτό. Αντίθετα, η επικράτηση της ναζιστικής ακροδεξιάς ή των αντιλήψεών της θα σημάνει την πλήρη υποταγή των γυναικών.

    Απαιτούμε την τιμωρία κάθε βιαστή, ημεδαπού ή αλλοδαπού, και την κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική στήριξη των θυμάτων. Κυρίως όμως, αγωνιζόμαστε κάθε μέρα στο σχολείο, στο σπίτι, στην δουλειά, στον δρόμο για τη συντριβή της πατριαρχίας που γεννά τους βιαστές και τα θύματα.

    Oμάδα Φύλου της Νεολαίας Συνασπισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλε Μπλονκερ.ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΙΤΣΑ και για τους δυο σας τα ιδια αφορουν!!!!!!....Ξυσε πρωτα το μιαλο σου καλα και μετα γραφε οτι σου κατεβει!!!!!!!!!!!Το μεγαλο λαθος που σημερα ειναι μπροστα μας ειναι απο το παρελθον και αφορα γενικος Βρωμικες της καρπαζιας ιδεολογιες..σαν αυτη που πας να περασεις εδω!!!!!!!Ο τοπος αυτος ποτε δεν ειχε καμια ιδεολογια αναγκη!!!!!!Ζουσε ομως και με τα κακος αλλα και με τα καλος κειμενα!!!Πριν ομως 38 χρονια το τραγηκοτερο ειναι οτι ενας αποκαλουμενος απο αεριτζηδες κομματοφρωνες ως εθναρχης σας εβαλε μεσα στην βουλη των 300!!!!!!!!!Ποιους;;;;;εσας !!!!!!Που μεσω βρωμικων ιδεολογιων ξεπλυνατε καλα ολους αυτους που σακατεψανε καθε τι που κρατουσε ισοροπιες σε ηθικη βαση μιας κοινωνιας!!!!!!Εσυ βρε αθεοφοβε που σιγουρα δεν σε πιστευω εαν εχεις θεο μεσα σου..τι κανεις εδω μου λες;;;;;;;;;;;Στιρηζεις κομματοφρωνες και αλλες μπουρδες η εισαι βαλτος πισο απο το χαζοκουτο;;;;;;;;Μην απαντας μεγαλε!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!!Αλλα ξερεις κατι η τιμωρια για τους εν ζωη ειναι παντα μεταξη ανθρωπων και κοιτα να κανεις ενα λαθος ακομα καλα ειναι ...αλλα η θεια δικη σε ανθρωπινο ον ειναι παντα παρουσα!!!!Και οταν ενα κοινωνικο συνολο ξεσπα απο μονο του εσυ θα τρεχεις να κρυφτεις!!!!!Το ξερεις καλα το παραμυθι με τα στημενα κινηματα!!!!!!!Μιλα τωρα για ειρηνικη κοινωνια και πες οτι θες!!!!!!!Δεν θα μπορεσεις ομως ποτε να παρεις κανενος μιαλο για το γουστο του δικου σου μιαλου!!!!!!!!!Εαν το καταφερεις θα συνβει μονον για εναν λογο γιατι θα εχεις να κανεις με αβουλα οντα!!!!!!ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ!!!!!!!!Η ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΩΝ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ....ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΕΤΟΣ ΑΡΗΘΜΟΣ!!!!!!!!ΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!!ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ !!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΒΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΥ 10000 ΕΥΡΩ (παραμυθι γενικος)ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΗΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΔΗΣ!!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΑΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ!!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΗΣ ΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοροχρηματοδοτουμενη Συνηστώσα9 Αυγούστου 2012 στις 12:35 μ.μ.

      καλά γαμήσια με τα πακιστανια απλητες

      Διαγραφή
  7. ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΕΔΩ, Η ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ?
    ΑΛΛΟ ΣΚΕΤΟ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΠΗΡΑ ΦΟΝΟΥ.
    ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΥΖΥΓΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή