Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αντιφασίστες κατά πολιτών!


POSTER1LΤην ημέρα που κυκλοφορεί η εφημερίδα, Σάββατο στις 8 το απόγευμα, έχει καλεσθεί κυρίως μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, (facebook) μία εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, με αφορμή τον βιασμό και την δολοφονία της 15χρονης Μυρτώς. Η εκδήλωση δεν έχει κανέναν επίσημο χαρακτήρα και δεν διοργανώνεται από κάποιο επίσημο φορέα.
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, η οποία θα...
έπρεπε να βρει πολλούς υποστηρικτές και γιατί όχι μιμητές και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Δυστυχώς όμως οι κατασταλτικές δυνάμεις του ... αριστερού παρακράτους, η γνωστή "αντιφά", που αποτελείται από αντιεξουσιαστές, μέχρι πασόκους... άδραξε την ευκαιρία για να διοργανώσει αντισυγκέντρωση και να προσπαθήσει να καταλαβει την πλατεία Συντάγματος, αφού καλεί σε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και εν συνεχεία σε πορεία προς την πλ Συντάγματος, προκειμένου να εμποδίσει την συγκεκριμένη συγκέντρωση.
Στην χώρα αυτή που η ανομία της αριστεράς είναι ... κανόνας, φανταζόμαστε ότι δεν θα βρεθεί κανείς να εμποδίσει αυτούς τους τύπους. Το τι μέλλει γεννέσθαι δεν το ξέρουμε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η επίδειξη τσαμπουκά εκ μέρους της αριστεράς είναι αν μη τι άλλο προκλητική. Και αναρωτιόμαστε τι θα γίνει εάν η αστυνομία επιτρέψει στους "αντιφά" να φτάσουν στην πλ. Συντάγματος. Εάν κάποιος αντιδράσει, θα οδηγηθεί άραγε στις φυλακές, κατηγορούμενος; ή η αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα εμποδίσει τους "αντιφά";

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου