Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ευαισθησίες...της πλάκας!Πώς ο μεσσήνιος μαυρογιαλούρος εκμεταλλεύεται το δράμα των συνανθρώπων μας


samaras1


Εκεί φτάσαμε. Να μιλάμε για ευαισθησίες σε πράγματα αυτονόητα. Ακούσαμε αρκετούς ανθρώπους να σχολιάζουν με θερμό τρόπο το ότι , παρενέβη ο πρωθυπουργός και αφέθηκε ελεύθερος ο άνεργος πατέρας 7 παιδιών που συνελήφθη χθες για χρέη... 5000 ευρώ.
Ακούστε, λοιπόν, κύριε Σαμαρά που μας παραμυθιάζεται...
πως είστε ευαίσθητος. Ο κατάπτυστος νόμος που προβλέπει αυτό το αίσχος, φέρει και την δική σας υπογραφή. Οι φυλακές που ο υπουργός σας, ο κ. Ρουπακιώτης προσπαθεί να αποσυμφορήσει, είναι γεμάτες από τέτοιους κακομοίρηδες, την ώρα που εσείς και οι όμοιοί σας, όχι μόνο παρέχεται άσυλο στους μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, αλλά κάνετε και διακοπές στις εξοχικές βίλες και στα κότερα των φοροφυγάδων.
Είστε εσείς οι ίδιοι που οδηγήσατε εκατομμύρια νοικοκύρηδες και αξιοπρεπείς Έλληνες στην αυτοκτονία, στην ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση. Που ξαναφέρατε στην Ελλάδα μια σύγχονη κατοχή, με σκελετωμένα παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα. Που αποφασίσατε να εξοντώσετε τους συνταξιούχους, κόβοντάς τους τα φάρμακα και το φαγητό, επειδή ο Μπαρόζο και η Τρόικα αποφάσισαν πως... ζουν πολύ και άρα... στοιχίζουν!
Είστε εσείς οι ίδιοι που με την πολιτική σας, στέλενετε κατά χιλιάδες τους νέους και τους επιστήμονες μας να βρούν την τύχη τους σε χώρες, όπως η Γερμανία, που κάθε φορά χοροπηδάει με πολεμικό ενθουσιασμό πάνω στην ταφόπλακά μας.
Αφήστε, λοιπόν, τις "ευαισθησίες", κι αν έχετε τα κότσια, κάντε αυτό που πρέπει...
Για την ιστορία, στον πολύτεκνο πατέρα δεν χαρίστηκε και τίποτα από το μικροποσό που χρωστάει. Ο Μηνάς Χατζηδάκης θα εργασθεί αμισθί στο δήμο Ηρακλείου προκειμένου να ξεπληρώσει την οφειλή των 5.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου