Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ντροπή!Από τα Γερμανικά Lidl αγοράζουν τρόφιμα για τον λαό οι Χρυσαυγίτες!

Ελληνικά σούπερ - μάρκετ δεν υπάρχουν; Τι φοβάστε, μην...ξοδευτείτε;
Φυσικά και υπάρχουν! Αλλά βλέπετε, μάλλον...
η κρατική επιχορήγηση και τα λοιπά...βουλευτικά έσοδα δεν φτάνουν (!!!) κι έτσι πρέπει να πλουτίζουν τα γερμανικά πολυκαταστήματα τροφίμων!
Των οποίων η ποιότητα δεν είναι ακριβώς η καλύτερη, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ...
Πηγαίντε πάρτε τρόφιμα από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ή έστω ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...Έτσι και θα στηρίξετε πραγματικά την ελληνική οικονομία για να φάνε ψωμί ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ (όπως λέτε) και δεν θα γελάει ο κόσμος με τις πλαστικές σακούλες του Lidl!

Υ.Γ. Ίσως βρεθούν μερικοί που θα πουν ότι αυτά είναι "ασήμαντα πράγματα": Διαφωνούμε κάθετα! Μία στοιχειώδης πατριωτική πράξη που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε, είναι να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και όχι τις πολυεθνικές! Πόσο μάλλον κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως Εθνικιστές...! 
 hellas-orthodoxy.blogspot.gr

12 σχόλια:

  1. βρε παιδια το σιγουρεψατε? σιγουρα δεν ηταν μονο η σακουλα απλα απο lidl??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μες στις 50 σακουλες και μια του lidl !ελεος ρε παιδια τουλαχιστον καποιος εκανε και μια κινηση σε σχεση με τους αλλους που ψωνιζουν απο ντελικατεσεν και τα τρωνε μονοι τους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΥΡΕΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ''LIDL'' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΣ Ο ''ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ''!ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΙΔΙΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΙΑΥΤΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ!ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΟΧΗ ΔΙΑ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΑΙ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι έπαθες ρε Μαράκι και γράφεις έτσι? Διαβάζοντας το κείμενο σου μου έρχεται στο μυαλό κανένας συνταγματάρχης.

      Διαγραφή
  4. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ lIDL.ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω δεν ξανα μπαινω σ αυτο το μπλογκ! δεν ψηφισα χρυση αυγη αλλα το να βλεπω τετοιες ηλιθιες αναρτησεις που σκοπο εχουν να κατηγορουν συγκεκριμενα κομματα με ηλιθια επιχειρηματα με κανει εξωφρενων ! δουλεια σας ειναι να παρουσιαζετε θεματα και οχι να κατηγορειται τον οποιονδηποτε δεν ειναι του κομματος του οποιου ως φαινεται τα συμφεροντα εξυπηρετειτε ! κοιτατε την σακουλα ! ωραιοι επαναστατες ειστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ,ΚΑΛΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΝΘΡΟΠΟ Υ ΔΕΣ ,ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΡΑ
    Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΑ
    ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΙ..ΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει δίκιο η κοπέλα που λέει ότι δεν ξαναδιαβάζει αναρτησεις σου. Αντί να προωθείς την ιδέα του εθελοντισμού και της αλληλεγύης ανεξαρτήτως από πιον γίνεται κοιτάς τι γράφει ένα κιβώτιο για να χύσεις χολή. ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ή Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ? ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΓΑΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΕΣΤΟΙ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ekatse mia sakoula lidl k to ekanes thema.tis alles sakoules dipla pou einai mple k xoris firma den tis eides?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥ LIDL ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΣΤΟ LIDL ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ, ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ.
    Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΛΠ).
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΙΠΟΤΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή