Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η περιβόητη έκθεση της HRW περί ρατσιστικής βίας, δεν έδωσε δεκάρα για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς μετανάστες από δουλέμπορους. Αντίθετα εισέπραξε 100 εκ. από τον Σόρος!


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/07/image11.jpg?w=217&h=221

Τον γύρο των ΜΜ”Ε” και του διαδικτύου κάνει η έκθεση της οργάνωσης HRW η οποία καταλογίζει στους Έλληνες “ρατσιστική συμπεριφορά”, αναφερόμενη σε σχεδόν 50 περιπτώσεις ξυλοδαρμών που φέρεται να είχαν ρατσιστικά κίνητρα.

Μας θυμίζει την περίπτωση της... ΜΚΟ όπου η ιδρύτρια της κατηγορούσε τους Έλληνες για ρατσιστική συμπεριφορά αλλά αποκαλύφθηκε ότι η ίδια ήταν εγκέφαλος σπείρας που οδηγούσε κορίτσια στην πορνεία, λαμβάνοντας μάλιστα χρηματοδότηση από σωματέμπορο.

Η HRW λοιπόν μάλλον δεν άκουσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία ανθρωπιστική καταστροφή με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, απαχθέντες, βασανισμένους, δούλους μετανάστες από τα δουλεμπορικά κυκλώματα. Διότι εάν θέλουμε να μιλήσουμε για ρατσισμό, δεν μπορούμε να φανταστούμε χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από έναν αλυσοδεμένο αφρικανό που κομματιάζεται από συμμορία δουλεμπόρων επειδή δεν δούλεψε αρκετά. Συμβάντα απίστευτης φρίκης που συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα χωρίς κανένας να χύνει ένα δάκρυ. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, ακόμα και δημοσιογράφοι ή πολιτικά πρόσωπα υποθάλπτουν τους δουλέμπορους, εξαπατώντας τις αρχές με ψευδείς δηλώσεις.

Γιατί όμως να ένας δημοσιογράφος, ένας πολιτικός, μία ΜΚΟ να πει τέτοια αισχρά ψέμματα καλύπτοντας απάνθρωπα κτήνη; Ίσως να “παραπλανήθηκαν” από τους δουλέμπορους. Όταν όμως τα εγκλήματα αυτά εξιχνιάζονται, γιατί δεν βγαίνουν να ανακαλέσουν; Έκαναν την “δουλειά τους”; Όπως ακριβώς η HRW;

Βλέπετε το χρήμα του δουλεμπορίου είναι ο κινητήριος μοχλός της διαφθοράς. Από το δουλεμπόριο δεν περνούν μόνο τα φτηνά δημόσια έργα (άραγε γι’ αυτό προβάλλεται λυσσαλέα η έκθεση από εφημερίδες εργολάβων); Περνά επίσης το μαύρο χρήμα των ναρκωτικών, της πορνείας, του εμπορίου οργάνων.

Μιλάμε για πακτωλό μαύρων δις που χρηματοδοτούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, ΜΚΟ, “Ινστιντούτα”, εταιρείες δολοφόνων κλπ. Γι’ αυτό κανείς δεν ασχολείται με τους δύστυχους κομματιασμένους δούλους στα μπετά των εργολάβων και τις τρώγλες των καταλυμάτων. Τόσα δις που κάνουν την χρηματοδότηση του Σόρος στην HRW να μοιάζει με ψίχουλα.

Έχουμε όμως δικαίωμα να καταστήσουμε την Ελλάδα του ανθρωπισμού, του πολιτισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προσφυγιάς, ένα απέραντο σφαγείο ανθρώπων; Έχουμε το δικαίωμα να γίνουμε το νέο Μαρακές όπου οι δουλέμποροι των εθνών θα πωλούν ανθρώπους, όργανα, πρέζα ατιμώρητοι; Επειδή κάποιοι μπάσταρδοι κονδυλοφόροι θησαυρίζουν;

Μήπως πρέπει να δείξουμε ως Έλληνες λίγο πραγματικό μίσος στους φορείς του μίσους και της μισανθρωπίας; Για σκεφτείτε το.

 olympia.gr

newworldorder-wakeup.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου